Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 08 Апр 2011 15:54

Момчета, лек update. Може би най-важното е, че няма да има мулти.

According to Game Informer magazine (via NeoGAF), the game will continue from the events of Mass Effect 2 DLC Arrival, seeing Shepard standing trial back on Earth.

The prologue will see the Reapers attack the planet, leading to Shepard escaping to the Normandy and then recruiting allies to fight off the galaxy-wide invasion.

The Illusive Man will apparently play a larger role in the adventure, wherein Cerberus is now out to kill Shepard instead of helping him.

Confirmed squadmates include Liara, Ashley / Kaiden, Garrus and a new character named James Sanders. While Wrex, Mordin, Legion and Anderson will potentially return, they are all believed to be non-controllable side characters.

The story's conclusion will offer numerous endings based on player choices and which characters are recruited over the course of the game.

Role-playing elements will be expanded from those seen in the second game, with larger skill trees, powers that evolve over time and weapons that can be upgraded with modifications.

All classes in the game can now use any weapon, but will be limited by the amount they can carry at once. The Soldier class will be able to bring everything to the battlefield, for example.

Finally, BioWare has denied early reports that the game will feature multiplayer, but will allegedly consider such a feature for 'future games and spinoffs in the series'.

The firm has previously discussed redesigning the HUD and enemy types, and has confirmed that Black Swan composer Clint Mansell will work on the game's soundtrack.

Mass Effect 3 will be available on Xbox 360, PlayStation 3 and PC later this year.

Профил

Публикувано на: 08 Апр 2011 16:03

Добро е четивото, поне засега. Лично аз не бих искал да видя Лиара като съотборник, понеже бих предпочел тя да продължава да води парада зад кулисите като Брокерката, но все пак. Може и да е за добро.

А иначе moar Wrex никога не вреди. :P

Профил

Публикувано на: 08 Апр 2011 16:18

Аз лично бих избрал Гарус, Ашли или г-н Сандерс, като съекипници. Жалко, че смятат да махат Легион.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 08 Апр 2011 16:54

Кой е Сандърс? Сещам се само за Kahlee Sanders от книгите, но тя е на майната си с гетските изследователи...
Edit: Nvm, чак сега видях че е нов :P

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 21:38

Еее ако вкарат Wrex ще умра от яд. И аз не можах да разбера какво стана ама като си импортвах сейвовете от единицата ми го изкара мъртъв... Почвам да търся сейв едитор! Not fair!

From summer sands to Armageddon's reach

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 09 Апр 2011 17:53

Kirilicata2012 написа:

Я кажи какво пише, че ми се запотиха очилата?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2011 22:34

Леко ме притеснява, че играта вече е готова (страхове от DA2) и по Коледа Preston Watamaniuk е направил пълно изиграване. Дано не е кратка :lol: И дано да я полират максимално до следващата Коледа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2011 22:34

Ба, двоен пост.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2011 17:21

Вещерът написа:
[...]

Вещер, пак не гледаш какво говориш :)

Даджаят каза, че Соверин е контролирал гетите и е изменил начина им на мислене. Ти отвърна, че това не е така и предостави цитат, който обори собствената ти теза.

А че те поправяме още от началото на темата... това си е факт. No offense.

На поста от 5-а стр. ще отговоря по-късно.

Tiny написа:
[...]

Тини, тук не съм съгласен с теб.

Baldur's Gate е класика, но е здравата остаряла. Наскоро се опитах да я изиграя отново и просто не издържах. Скука невъобразима. Не отричам приноса й за жанра, но, с ръка на сърцето, от днешна гледна точка е направо архаична. Бавна, монотонна, с почти липсващи ролеви елементи и някои доста сериозни експлойтове.

Най-лошото в нея беше именно уповаването на статистики. Дефакто героят беше просто купчина от цифри, без никаква индивидуалност. Алгоритмите бяха по-важни от роулплейинга и това превръщаше играча в пасивен зрител, който просто наблюдава без да може да въздейства. Ако исках това щях да си пусна филм, баси.

Смешно е да се твърди, че битките са били тактически. Бойната система беше монотонна, с няколко билда и тактики които се повтаряха ad infinitum. В официалните форуми имаше един лаф, че в BG няма хиляда битки, а една битка повторена хиляда пъти. Трябва да призная, че има известна истина в това твърдение. KOTOR пък беше истинска отврат в това отношение - цялата игра можеше да се мине с помпането на два клавиша. То в WoW има повече тактика, баси...

Бойната система в МЕ също не е кой знае какво, но е много по-динамична и увличаща. Като комплексност е равна на гореспоменатите две, но далеч не е толкова скучна, бавна и всеобемна. Жанрът се развива - по мое мнение, към по-добро.

Съдейки по официалните форуми, презрителното отношение към МЕ2 идва от елитисткото отношение на "хардкорите" спрямо "кежуълите" (сериозно, мразя ги тия термини). Това е фалшиво разделение и почти никой сериозен роулплейър не оспорва наличието на RPG в играта. Complicated gameplay mechanics -//- role-playing.

BioWare написа:
[...]

Всичко добро, само идеята на сюжета не ми хареса.

Алиансът се обръща срещу Шепърд, Сърбъръс също... и то к'во стана? Сериозно, историята тип "героят е сам срещу света, всички грешат, само той е прав" е страшно клиширана. Бих предпочел да сме принудени да избираме между двете фракции, не да се изживяваме като самотния рейнджър.

Ще се радвам да видя и Джейкъб, Заид или Моринт, независимо дали под формата на PC или NPC персонажи.

Джеймс Сандерс да не е тоя който си мисля? :)

Явно са вкарали weight limit, което ми харесва. Иначе просто нямаше логика в разпределението на екипировката.

Притеснява ме фактът, че играта е била приключена толкова бързо. Спомените от DAII са още пресни и ако прецакат и МЕ...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2011 18:18

jedi knight беше казал нещо за вирус, който е изменил мисленето на гетите и си е едитнал поста. :lol:
Стига си се правил и ти на ударен, no offence.
Аз спирам да се занимавам с Мас Ефект щото The Witcher 2 е много по-добра и излиза по-скоро :lol:

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 10 Апр 2011 18:19

Минотавъра написа:
Притеснява ме фактът, че играта е била приключена толкова бързо. Спомените от DAII са още пресни и ако прецакат и МЕ...

Трябва първо да видим геймплей или някакво видео, за да разберем дали разработката е на прав път или не. Не може да съдим на сляпо както беше със DA II.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 10 Апр 2011 19:37

wiedzmin написа:
jedi knight беше казал нещо за вирус, който е изменил мисленето на гетите и си е едитнал поста. :lol:
Стига си се правил и ти на ударен, no offence.
Аз спирам да се занимавам с Мас Ефект щото The Witcher 2 е много по-добра и излиза по-скоро :lol:

Не съм ;)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2011 19:42

Вещееер, Вещер, съвсем си изпуснал дискусията...

Даджаят говореше за контрол в най-общ смисъл, не за технологичен такъв. Аз споменах вирус, но само като средство срещу Рийпърите. Явно ти А) не правиш разлика между него и мен и Б) не знаеш на кой пост отговаряш и какво разискваме в момента.

Уичърът е игра за 12-годишни рязани чалми с комплекс за малоценност.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 11 Апр 2011 12:46

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2011 22:31

Минотавъра написа:
Уичърът е игра за 12-годишни рязани чалми с комплекс за малоценност.

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 12 Апр 2011 10:22

http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-1.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-1.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-3.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-4.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-6.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-5.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-8.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-9.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-10.jpg
http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-11.jpg
http://anonym.to/?http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-12.jpg
http://anonym.to/?http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/mass-effect-3_2/me3_sc-7.jpg
fixed

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 12 Апр 2011 13:57

403 Forbidden
http://www.escapistmagazine.com/article ... ss-Burnout

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2011 20:41

Jedi Knight написа:

Е как какъв ще стане? Ясно е, че ще е някакъв Роршах-архетип :P

Алиансът са същите курви като Съвета и пак ще трябва да спасяваме света сами *sigh* Отвратително. И естествено, Капо пак е преебан :lol:

Особено ме впечатли информацията на стр. 6.

Не ми се нрави обаче отслабването на Рийпърите (което, държа да отбележа, аз предсказах). Следният цитат казва всичко: "A Thresher Maw gains the upper hand in the fighting, by grappling the Reaper, constructing itself around him and burying him inder the sand". Що за простотия? Ако едно обикновено животно може да събори Рийпър, то ние, с нашите кораби, би трябвало да ги изличим за два дена.

Гамбит, липсва страница 2, а 7 и 12 не се отварят.

Новина: Кейси Хъдсън, запитан за една от най-дразнещите черти на играта - системата за трупане на ресурси - потвърди, че ще има коренни промени. Мини-играта с изпращането на проби и изследването на планети все пак ще фигурира, но ще е много по-олекотена, бърза и ефективна.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 12 Апр 2011 21:07

Минотавъра написа:
Jedi Knight написа:
Не ми се нрави обаче отслабването на Рийпърите (което, държа да отбележа, аз предсказах). Следният цитат казва всичко: "A Thresher Maw gains the upper hand in the fighting, by grappling the Reaper, constructing itself around him and burying him inder the sand". Що за простотия? Ако едно обикновено животно може да събори Рийпър, то ние, с нашите кораби, би трябвало да ги изличим за два дена.

Какви ги говориш? Това ще е ЕПИК!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 21:53

Това е все пак Минотавъра. Няма да си направи кефа с уникалната игра, а ще си трови живота, като филосовства за глупости. Как може въобще да се вглежда в такива дребни неща и да търси кусури за такива маловажни неща. Кво ма интересува дали за 60 кила, 160 кила, животно ли ги събаряло или т.н. Искам да играя игра с добра история и персонажи и по-дълбока система, ако ще рипърите Шепърд да има възможност да ги дигне на кура си и да ги върти докато им се бъгне висшия интелект.a

Не съм чел инфото, но се надявам да има опция, като почваш играта подобно на двойката да се ''попита'' какво е станало с еди кои си персонажи, за да кажа че са измрели до един, да не ми връщат скучните бастуни от двойката. Нито ти искам Легион, нито Мордин, Нито Рекс, нито малоумното Ашли, нито Лиара. Шгиеба в сухите съекипници очаквам новите да са по-разчупени.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost