Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 01:23
малко офтопик, ама не се сдържах Цитат: ще съм си взел испитите. дано не са по български
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 01:44
Аз вече почвам втори диск
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 01:57
Естествено, че мога да я изтегля и пиратска, но кефа е несравнимо по-голям, когато я вземеш от дилъра, занесеш си я вкъщи, вържиш си упътването под носа с тиксо да му вдъхваш уханието и тикнеш диска в компа, за да се разбиеш. Мамка му, направо не ми се чака. Поне да я бяха насрочили за средата на Януари, бе...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 08:46
Още 4 дена при мен, докато Gamestop я пуснат. В 12 вечерта чинно ще съм в магазина хах. Тези, които вече я играят тагвайте си спойлерите в постовете, ако пишете такива. Нека не си разваляме кефа един на друг.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 11:38
DJ Cat написа: ^ Captain Obvious saves the day once again. Е ти луд ли си,човека е постнал линка 5 минути след като е качена хаха
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 13:31
Draksis написа: Да ви *** в ****** и ******** така че ********* ви *********** ********* да ***********, и да *********** в ************ със *********** и ************, ********** такива!!!! А аз трябва да чакам още цели седем дни!!! СЕДМИЦА!!!! Ебаси тъпото... Сигурно за три дни ще я превъртите, без да ставате от комповете, негодници такива... Фирз, ще ме съжаляваш, братле, че го казвам, ама добре поне че и ти не можеш да я играеш, да имам един събрат в мъката... Ставаме трима
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 13:40
Свали се и сега я инсталирам пък да видим.Стискам палци да не е някой фейк,че се сваля яко бавно деа.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 14:43
Трифон Иванов написа: Еми то и преди не беше малка играта, ама имам лошото усещане, че рилийза ще е адски бъгав и ще изчакаме някой-друг ден за да се появи някой фикс или нов рилийз (въпреки че рейзър не са случайни все пак ) Стига си се превземал, релийзът си е абсолютно безупречен. RZR1911 не просто не са случайни - те са най-големите.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 15:09
Трифон Иванов написа: малко офтопик, ама не се сдържах Цитат: ще съм си взел испитите. дано не са по български Не не са по български.Отностно грешката, просто беше късно и бях изморен... Draksis написа: ...... занесеш си я вкъщи, вържиш си упътването под носа с тиксо да му вдъхваш уханието и тикнеш диска в компа, за да се разбиеш. ... Това с упътването ме изкефи...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 15:15
Zarathustra написа: Трифон Иванов написа: Еми то и преди не беше малка играта, ама имам лошото усещане, че рилийза ще е адски бъгав и ще изчакаме някой-друг ден за да се появи някой фикс или нов рилийз (въпреки че рейзър не са случайни все пак ) Стига си се превземал, релийзът си е абсолютно безупречен. RZR1911 не просто не са случайни - те са най-големите. Да, четох коментарите в замунда и повечето нямаха проблеми Значи го пускам... тъкмо през това време ще допревъртя единицата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 16:57
Стига сте превъртали единицата бе филмари...Няма никво значение дали ше почнете с нов герои или ше си импортнете стария...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 16:58
няма пък!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 21:12
Аз нямам време за единицата, пък и по всичко изглежда, че разликите няма да са кой знае какви.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 21:34
аз до колкото разбирам са я превърнали просто в още едно тъпо си-фи шутерче с мини елементи на рпг
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 22:49
Понеже все още не съм я играл (чакам оригинал), не мога да дам мнението си на специалист. Не, не се смейте, вярно е. От това, което се вижда по клипчетата, имам предвид като таланти и умения, а и засилените елементи на FPS, то работата май наистина клони повече към опростяването на играта за сметка на ефектните "магии" и намаляването на RPG късчетата. Като например в първата игра имаше значение какви таланти имаш за оръжието, какви ъпгрейди на него, това влияеше на стрелбата. Сега не е така. Където посочиш, там уцелваш. Надявам се да не съм прав (на 29 ще се уверя сам ) и опасенията ми да бъдат опровергани.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 22:52
Е нямаш скилове за оръжията,ма пак имаш ъпгреиди
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 23:14
еми кво да ви кажа нещо ддз смесени чуства имам утре ще пиша още за сега само първата мися минах и както казах смесени чуства
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 23:31
Е аз бая я поиграх и е същата като единицата обще взето.Само дето имаш патрони и класовете са малко по интересни.Т.е Доволен съм
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Яну 2010 23:52
Не че единицата беше кой знае колко добра като rpg елементи. Тук са опростили някои неща (няма инвентар), но и са прибавили други. Системата за развитие на героя ми харесва повече. Също и съекипниците ти си имат само по 3-4 умения, а не 6-тима подобни на 6-те класа, които можеш да избереш. Има и лоялност Изборите в първата част нямат абсолютно никакво значение освен за 1-2 реплики в 1-2 диалога.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 23 Яну 2010 00:23
Добре, врътнах пак единицата и вече си имам така желания сейв Както казаха по-горе, дано го няма това изтезаване с асансьорите, че направо.... :Х Много се радвам за Гарус, че пак ще е с нас във втората част, защото беше най-точния от всички и съжалявам за Ашлито Айде, 18 часа още
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|