Автор |
Съобщение |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 05 Ное 2009 19:22
Sentry написа: Много късно я е минал. Аз бях 31во, вярно, че използвах над 100 potion-а и от двата вида, ама...  И аз току-що я врътнах 32 ниво Destroyer с една лилава пушка,всичко останало златно. Сега мисля да я тествам Vanquisher-а да видим дали е толкова добър rogue колкото ми разправяше един приятел
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 05 Ное 2009 21:35
и аз убих последния бос , но как да мина на следваща степен трябва да изпълня всички куестове ли ?
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 09 Ное 2009 16:11
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 10 Ное 2009 23:05
Някаква информация дали multiplayer mod даже е възможен?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 11 Ное 2009 19:51
А някой да знае как може героя да преминава на следващите нива на трудност ?
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 08 Яну 2010 08:55
Играта е много яка. Аз отскоро я започнах и играя с алхмист или какъвто е там Как е по-добре да вдигам много на брой магии или да усилвам старите?
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 08 Яну 2010 12:39
Аз отначало ги набухах новите,пък после почнах да ги развивам.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 08 Яну 2010 14:11
the_presator написа: Играта е много яка. Аз отскоро я започнах и играя с алхмист или какъвто е там Как е по-добре да вдигам много на брой магии или да усилвам старите? Както ти е кеф, тук не е като диабло и с почти всяка комбинация можеш да минеш играта. Аз с моят стрелец ползвах умения само при босовете.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 08 Яну 2010 16:08
the_presator, просто си избери магиите, с които ти е кеф да играеш и развивай тях. Няма значение много много дали са от high lvl или от low, накрая всички са горе-долу балансирани. А пък ако не харесаш build-а си, винаги можеш да си изтеглиш reset potion мод и да си ги оправиш.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 30 Мар 2011 17:23
Bump, абе доста с пренебрежение бях погледнал на играта, но в интерес на истината доста се зарибих сега..  Не играйте, когато ви се спи, та 2 не виждате! 14лвл Алхимика ми си замина на Very Hard Скоро излиза и мултито, нямам търпение. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 30 Мар 2011 20:36
Мултито да не беше един мод с Split-Screen?Щото си спомням нещо такова по форумите на Runic.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 30 Мар 2011 21:07
Имах предвид 2ката на играта, не съм запознат с мулти по единицата. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
gogsss
|
 |
В момента играе: Minecraft
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 30 Мар 2011 22:47
Играта я играх преди 2-3 месеца и бях очарован. Някой знае ли горе-долу кога излиза двойката?
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 30 Мар 2011 23:16
Е скоро скоро...Юли месец
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 01 Апр 2011 17:46
Ние с Гошо сега цъкаме, аз съм се зарибил. Vanquisher на 28 лвл, сигурно краят е близо (  ) , при джуджетата съм. Има ли след това по-високи трудности ? До лвл 100 едва ли се бута с рандъм дънджъните от скроловете И мазалото е на very hard. Преди не помня как и кво съм играл, струваше ми се доста лесна. Сега от гоблините нататък ( лавата ) откачих, одеве тресках мишката в бюрото и ми идеше с глава да строшим мониторо. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 02 Апр 2011 11:11
In other news: Излезе новият Fate/експанжън на Fate, който предлага Multiplayer. За незнаещите, това е играта много яко инспирирала Torchlight геймплейно са много близки.
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 22 Яну 2012 15:46
. . .
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 22 Яну 2012 18:09
Тея глупаци от runic games защо чакат да излезе Диабло 3-ката и да им отнеме шанса за 50% от продажбите
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 22 Яну 2012 20:41
muahahahah
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Torchlight Публикувано на: 22 Яну 2012 21:44
ахахаха бях я забравил тая тема кво стана с ММОто дето трябваше да излиза 2010  малее как лети времето 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|