Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2007 14:48

Тази вечер е крайният срок дано Марин и Феликс се намерят в скайп!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 00:39

:cry: :cry: :cry:
брух, нещо нещата зациклиха яката... аз си признавам че следобяд не намерих нужното време заради тъпия кофраж дето правих :evil: :evil: :evil:

ммм, еми незнам, ако прецените изпратете Марин на полуфинал, се ми е едно вече въпреки че в един момент душата си давах за да играя!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 08:54

Ем хубува е Деник да тегли жребия за полуфиналите(ако има друга схема просто да ги постне) и да дадем срок на Марин и Феликс до края на деня и ако не го изиграят дотогава или не се разберат кой да продължи служебно просто е редно да отпаднат и двамата.

Верно е ,че са от клана ама трябва да има равни права за всички нали така :roll: !Дано не се разсърдят.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 09:07

Аз съм си на линия днес , целия ден , поне засега.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 11:40

Георги благодаря много, въпреки че се вижда че аз съм виновния и трябва да си понеса наказанията та ако ще да съм админ тука! Благодаря отново, е са се почваме! :P

мммм, велики мачове сътворихме
Първия той е домакин
Юнайтед-3
Италия-3
Само едно нещо да вмъкна лекинко, при 3 на 3 мисля имаше едно положение което Марин вярвам няма да забрави (пък и аз донякъде) Останах сам на празна врата дори, но не вкарах, не защото съм карък ( :lol: ) ми защото имам някакви принципи! Поне малко гледам да съм спортсмен! Вярвам че ако така всички играем навсякъде ще става играта още по-интересна! В този а и в втория мач никой от нас не мислеше за защитата, всичко в атака затова се получиха и такива мачове!!!

Втори мач, аз съм формален домакин (до няколко дена вече ще имам реално ИП)
Италия-5
Юнайтед-5
Напирах в атака независимо че водех на няколко пъти доста сериозно с два гола повече, независимо важноста на мача!!! Така трябва да се играе, изпитвам огромна омраза към хората който винаги гледат някакви турнири за да се докажат и тем подобни. Аз също много искам да се докажа, но мисля че с тези два мача Марин още повече ме опозна и вярвам хората който четат това и да спечелим още приятели. Много исках разбирасе да спечеля, обаче в такъв мач на един дъх изигран нищо не беше наясно до самия край, накрая при 5 на 4 за мене един корнер, меле в него, Буфон нещо направи което аз го наричам абсолютна грешка и Руни остана абсолютно необезпокояван да вкара!
gg на Марин, два мача в който повтарям нямаше изявен нито фаворит нито победител, просто малките грешки попречиха и на двамата! И отново съм доволен че с два равни отпаднах, без загуба!
Айдеее, това ми беше последния мач на 2007 за този сезон, очаквам нещо доста по-добро разбирасе на 2008 от една титла и няколко финала... :D
Успех на Марин напред!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 12:43

Играхме с митко,какво да кажа , такива мачове съм правил с много малко хора и той е един от тях , още се сещам на фифа 06 как има6е един мач завършихме мисля 12:12 а в редовното 7:7
Тръпката е уникална.
Играхме ние с наш митко ето 1вия мач
Marin_007 - Felix 3-3

Направих едно страхотно първо полувреме след което водех с 3-1 , всичко вървеше нормално,но незнам какво ми стана , нещо сестресирах и много се прибрах,и резултата не закъсня стана 3-3
Накрая беше и най-драматичния и РЕШАВАЩ , момент и във двата мача , което определи победителя , макар и тогава да не знаехме това.
Върнах към вратаря , и натиснах А , но нещо не стана , не успях да стрелям , след това топката беше отнета и той остана пред опразнената врата , н за ужас на всички фенове на Италия , не вкара.Този спорстменски жест , му оства продължаването напред.Все па респект към фелиь , никога досега в мач за тур или някаде другаде , никой не беше постъпвал така.

2ри мач

Felix - Marin_007 5-5

Този мач беше противоположност на 1вия , поведе ме с 2-0 още в начлото , но аз запасих самообладания и израних , след това последва голов трилър , той отново поведе , аз изравних и така след един корнер в 87 мин изравних за 5-5 , след 3-3 играех за равен победата беше трудна феликс игра много добре ,. В крайна сметка мога да кажа че не залслужаваше отпадането , както той , така и аз , но так е какво да се прави

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 12:50

абре тия мачове па дали не може да ги качиме в историята в раздела Велики мачове!
Един истински пример за приятелство, двама човека, независимо че не са от един град, независимо че никога не са се виждали играят като първи приятели, един пример за това как трябва да играе всеки!
хайде, аз съм много навит!
И да благодарим отново че направихте тази отстъпка за един ден та да можеме да играеме! Абре изобщо тука всичко ми лъха на приятелство!

(упс, са нашите като разберат че не съм си изчистил стаята направо ще ме препарират :lol: , ай до после) 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 12:55

Има много мачове , който са достойни да бъдат Велики , и тези мисля че са едни от тях :)

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 13:20

Ами да страхотно предложение - да вкараме и като част от историята на турнира и "велики мачове" с обяснения от играещите защо са толкова велики :) Ще се консултирам и с Крис и с вас да видим дали ще се получи :)
п.п. Ама то има ли раздел велики мачове? Защото аз разглеждах предишните турнири и не съм видял подобно нещо - може да съм го пропуснал по случайност :/

Относно полуфиналите - ей сега ще ъпдейтна

edit:

Първа страница написа:
Директна Елиминация [Полуфинали]
Darth Revan [Newcastle] - TroY Levskara [Real Madrid]
TroY Levskara [Real Madrid] - Darth Revan [Newcastle]

MaRiN_007 [Manchеster United] - Gandalf [Juventus]
Gandalf [Juventus] - MaRiN_007 [Manchеster United]

Срокът за изиграване на полуфиналите е 3 дена - до 19ти. Останалите 4 участника са достатъчно сериозни (пък и щом са стигнали до тази фаза на турнира) и мисля, че 3 дена ще им стигнат, за да се уговорят навреме и да играят.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 13:22

Мм мн поздравления на Феликс за постъпката и тряя да се учим от хора като него.Що до мача едно голямо БРАВО за това че сте играли отворено (само атачки :lol: ) сега се сещам за мачовете ни с Марин.Играем за победа и няма защити,само нападение :wink: Тук срещнах мн приятели и мн "печени" хора.Дай боже да не се откажа и да съм тук и за 08 :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 15:45

последния мач със толкова мн интрига който съм играл беше мача ми с феликс 4-1 за мен той получи червен и ме би 5-4 с 10 човека тва беше на УЕФА-та ако той помни този мач беше страхотен изпълнен с мн интрига уважавам тоя човек

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:32

Ще се боря пък каквото сабя покаже :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 20:13

VaNdRi1o0 написа:
последния мач със толкова мн интрига който съм играл беше мача ми с феликс 4-1 за мен той получи червен и ме би 5-4 с 10 човека тва беше на УЕФА-та ако той помни този мач беше страхотен изпълнен с мн интрига уважавам тоя човек

хах, абре ние с тебе май бяхме играли един мач (или не беше с тебе незнам). Ако си спомняш беше някакъв полуфинал станал и в редовното на втория мач беше Х пък и първия мач май беше Х и дето седехме един мач така безнищо и след това почнахме продълженията просто където беше изключително, поведох с 2 на 0 за първите 15 мин след това второто продължение ти вкара мисля 3 гола и така продължи!
виж този мач от днес лесно бих го забравил предвид това колко пъти играя на ден, но този с тебе мисля че беше много трудно ще стане! Този пропуск все още не мога да си го простя! :x

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 20:51

да аз бях с аталанта тва го помня :wink: мача на годината :P ся се сетих и за него малеее

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 23:06

Букмейкара 2-1 до 80минута Левскаря

ЕМ поведох рано и някъде до 75 минута стоеше 1-0 с леко мое предимство и пропуски от страна на двамата.След като ме изравни към 81 минута вкарах гол и на изхвърли.Разбрахме са да изиграем 2пи мач и после да преценим за тея 10 минути.

Левскаря 3-2 Букмейкара

ЕМ поведе ме с 3-0 през първото полувреме ,но до края на мача напълно доминирах.Действията се развиваха в неговата полувина ,трудно изнасяше ,но аз продължавах да изпускам уникални положения и така до 85 минута с 2 бързи гола се върнах в двубоя като цяло.

Букмейкара 2-1 доиграване на 10 минути Левскаря

ЕМ разбрахме се да играем 1 полувреме като хората и при победа и равен продължавах аз ,а при победа с два гола за него той продължава.Той ме поведе ,но върнах гола и след това вкарах втори.

Като цяло не станаха атрактивни двубои ,доста затворена игра и малко прилично отиграни положения!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2007 23:22

Darth Revan [Newcastle] - TroY Levskara [Real Madrid]-2:1

мача започна равностойно с мои атаки и удьри ,но до гол не се стигна,след успорвана игра дойде времето когато ме поведе.Изравних го и след това при една негова атака ме поведе и врьзката прекьсна за нещастие. :?

TroY Levskara [Real Madrid] - Darth Revan [Newcastle]-3:2

Тук мача започна мн.добре за мен,до края на пьрвото полувреме водех с класически резултат и само мал шанса не ми достигна за повече.След почивката везните се наклониха в полза на противника и той започна да атакува.Противно на очакванията с оглед развоя на мача допуснах 2 нелепи гола и пред продьлжаването ми напред стоеше голяма вьпросителна.Както вече се разбра кьм края на пьрвия мач врьзката прекьсна и решихме да доиграем,тогава поведох рано и след като изпуснах няколко чудесни положения,противника нанесе своите 2 удьра.
Като цяло мисля че ако врьзката не бе прекьснала в края на пьрвия мач ситуацията може би щеше да е друга,но това е мал шанса ме сполетя до някаква степен.Поне единственото хубаво нещо бе че победих единия мач и вкарах чудесни голове :P
Честито на букмейкара и успех му на финала...евентуално може да се видим на новата фифа.

:wink: :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2007 17:37

Браво Реван! Искам само да кажа че Левскара играе със схема 4-2-2-2 и знам че тряя да допуснеш големи грешки за да загубиш.Играхме с него би ме с 7:0 :lol: после играхме 2ри и се активизирах но бързо предреших мача с червен картон който ми костваше победата би ме само с 1:0 :lol: Сори за флоода.Плс може ли някой да ми каже кога излиза 08.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2007 17:59

Стифлър написа:
Браво Реван! Искам само да кажа че Левскара играе със схема 4-2-2 и знам че тряя да допуснеш големи грешки за да загубиш.Играхме с него би ме с 7:0 :lol: после играхме 2ри и се активизирах но бързо предреших мача с червен картон който ми костваше победата би ме само с 1:0 :lol: Сори за флоода.Плс може ли някой да ми каже кога излиза 08.

28 :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2007 18:54

Малко трудно ще играе със 4-2-2 :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2007 19:07

MaRiN_007 написа:
Малко трудно ще играе със 4-2-2 :lol: