Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:42
Довечера кога ще играем
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:08
Айде по рано, а?Вчера всички бяхме ON в 9, само проблемацията с хамачито ни накара да почнем в 11...но както и да е.Да кажем 9-9:30?
The Chameleon написа: Говорех за тиймлпей де, ама карай (;
Да де, знам Но така или иначе ми се играе зерг, може 2-рата игра да съм терран и тогава teamplay.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 15:01
Добре 9 и 30 почваме
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 20:15
Вuddy написа: Disturbеd написа: DeViL написа: Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей Дам, колкото повече - толкова повече. Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р Е аз трябва да си бъгна цялото развитие, да вкарам хиляди минерали в кули за да не ми дроп пък и да сканират, да изкарам летище + vessel-и, а и академия, + приставка за сканиране + някаква армия за да убия дарковете, и това още в началото.И к'кво става?Другия идва и ме изнася когато съм без нищо, с лудите кули и средства за сканиране, без армия...А ъпгрейди, а бойни единици...Просто никога не съм играл срещу такава тактика с darks и не знам как се действа, без да си забавям развитието...Не, че играя толкова лошо, ама...
Е то по принцип с теран е задължително да изкараш поне 3-4 vessel-a, за да се правят мизерий с тях. ОСОБЕНО срещу тосс.
П.П. Тук щях да ти дам малко акъл, ама го изтрих, щото съм гаден :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 08:16
Тая вечер пак ке играем.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 09:41
Пичове довечера се джойнвам и аз.Само казвате час и на коя версия сте(на 1.14 съм). Скайпа ми е MARiNZ0.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 13:13
MARiNZ0 написа: Пичове довечера се джойнвам и аз.Само казвате час и на коя версия сте(на 1.14 съм). Скайпа ми е MARiNZ0. '
Ок значи е 6 с версията хамачи трябва да имаш аз довечера към 10 и 30 ще джоина и да знаете тая вечер по до късно утре съм втора смяна.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 13:14
И аз преди си мислех, че е супер...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 13:20
The Chameleon написа: И аз преди си мислех, че е супер...
Кое ???
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 12:30
Вuddy написа: Disturbеd написа: DeViL написа: Ignatio Mobius написа: DeViL написа: Johnnie Rico написа: Хора в съвсем скоро време се джойнвам и аз Ше ми е кеф да поиграя пак Стар Краф \ Станахме много Ем па ша напрайм втори отряд който ще набира членове за плей Дам, колкото повече - толкова повече. Иначе вчера ЧЕТИРИ игри подред nlight изнася Buddy с даркове, и то четирите пъти по един и същи начин :Р Мани, голям смях падна :Р Е аз трябва да си бъгна цялото развитие, да вкарам хиляди минерали в кули за да не ми дроп пък и да сканират, да изкарам летище + vessel-и, а и академия, + приставка за сканиране + някаква армия за да убия дарковете, и това още в началото.И к'кво става?Другия идва и ме изнася когато съм без нищо, с лудите кули и средства за сканиране, без армия...А ъпгрейди, а бойни единици...Просто никога не съм играл срещу такава тактика с darks и не знам как се действа, без да си забавям развитието...Не, че играя толкова лошо, ама...
Много гадна си е тази тактика от страна на Тос-а. Един френд правеше за 4 мин два дарка. Срещу Теран е трепач. Пич просто яко бъгай работници и колкото можеш по бързо правиш Академията която и без това ще ти трябва срещу Тос заради файърбатите -> зилотите. От там нататъка правиш приставката на главната база и нямаш проблеми. Естествено през цялото това време си правиш маринки, файърбати плус бункери. Вече като я имаш приставката нямаш проблеми защото по това време не може да е направил повече от 4 дарка. От там минаваш на танкове, повече марини/файърбати и тн. Деба що нямам комп в нас Работим по въпроса обаче и веднага щом го проимам си инсталвам стареца.
Инак най-важното е да имаш винаги достатъчно много работници. Впрочем на какви карти играете, щото ако играете на high maps като BGH...
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 14:00
Johnnie Rico написа: Инак най-важното е да имаш винаги достатъчно много работници. Впрочем на какви карти играете, щото ако играете на high maps като BGH...
Само BGH играем
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 14:03
А-ха...
П.п. Мообиас, имах предвид, че и аз преди си мислех БГХ, че е арна..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 14:26
The Chameleon написа: А-ха... П.п. Мообиас, имах предвид, че и аз преди си мислех БГХ, че е арна..
Да аз искам да играем ФФА,ама те не щат искам на Бункерите който бяха супер яки за мулти,ама и това не искат...
Тая вечер колко часа ще играем?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 15:52
Еби го ФФА-то, омръзна ми на тази карта.. не може цялата история да я съградим на нея.. т.е. може , но е тъпо.
Ше вийм..
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 16:10
Aз пък почти никога не съм играл на друга, а и си ми е интересна.Може да е ламерска както някои казват, много били минералите, ала-бала...Ма си ми е кеф.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 17:02
Вuddy написа: Aз пък почти никога не съм играл на друга, а и си ми е интересна.Може да е ламерска както някои казват, много били минералите, ала-бала...Ма си ми е кеф.
Точно в десятката.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 22:00
Star Craft anyone?
В един френд съм който има два компа и виждам само Астерикс и Сторми. Де сте хора?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 22:11
Johnnie Rico написа: Star Craft anyone?
В един френд съм който има два компа и виждам само Астерикс и Сторми. Де сте хора?
W drуга мрежя сме
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 22:13
Е добре в коя?
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 22:14
machkame
1234
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|