Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 19:31

Rudeb0x.c0re написа:
Kуц Пръч написа:
Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.

Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто!
СтарКрафт>Алл :D

Скапана 2Д игричка?
Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 19:33

В дата.бг има 42 минутно филмче как Blizzard представя новата си игра в Корея. На мен лично ми беше адски интересно. 20 минути от филмчето са само представяне на Gameplay-я на играта. Има супер уникални единици с адски оригинални ability. Препоръчвам на всеки да си го свали.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 19:40

Някъде да ви се намира галерия снимана от играта да ги видя тези единици ? Интересни са ми уникалните, може пък да си променя мнението за играта.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 19:49

Sunerphey написа:
Някъде да ви се намира галерия снимана от играта да ги видя тези единици ? Интересни са ми уникалните, може пък да си променя мнението за играта.

А що не погледнеш отново тези снимки и пак да помислиш дали да го променяш ;)

Да за бележиш нивото на ХИТА излизащ 2007/2008.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 19:56

Immaterium написа:

Ти показвай шотове колкото искаш. Нека да излезе играта и тогава ще си говорим колко човека ще играят DoW и колко StarCraft 2. Обяснявай на милионите фенове на SC за това колко е важна графиката :wink:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 20:03

MARiNZ0 написа:
Immaterium написа:

Ти показвай шотове колкото искаш. Нека да излезе играта и тогава ще си говорим колко човека ще играят DoW и колко StarCraft 2. Обяснявай на милионите фенове на SC за това колко е важна графиката :wink:

Ма нееее, аз нямам нищо против бе човек ... не си мисли ,че не я чакам и аз. Просто критериите ми бяха прекалено високи за нея. При положение ,че съм жулил еденичката едно време яко. Очаквах не само уникални филмчета и стори но и брутална визия. Ето тук тя издъхна за жалост ;)

DoW си има достатъчно милиони фенове които я играят. Много от кефа който ти доставя една игра преминава в това да гледаш красотите на терена, как му се движи бронята как си фърля фаса или си проверява оръжието. А точно това няма да го има тук ;)

Както и да е , ако наистина е вярно ,че е Алфа ок стискам палци играта да е на 6.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 20:08

Immaterium аре все пак да изчакаме играта? Не ми се струва удачно да сравняваме шотове с различна гледна точка.

Профил ICQ WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 20:10

Прав си ...

Ок, като гейм плей ме шашна погледнете филмчето и какво прави мадършипа такова нещо не съм виждал :shock: отвори черна дупка и погълна батълкрузърите :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=9V0cL7of ... ed&search=

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 20:31

Погледнете по-нагоре. Написал съм пост в който казвам да си дръпните филмчето от дата. Това което е 385 MB и е 42 мин. 20 мин са само за GamePlay-я. Супер е! Относно MotherSheep-a, той прави и други невиждани досега неща.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 20:39

Dumbaldor написа:
Погледнете по-нагоре. Написал съм пост в който казвам да си дръпните филмчето от дата. Това което е 385 MB и е 42 мин. 20 мин са само за GamePlay-я. Супер е! Относно MotherSheep-a, той прави и други невиждани досега неща.

Намерих 2 клипа единия е 14 мб другия е 16 мб .... ся ги тегля да видя :shock:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 20:45

Immaterium написа:
Прав си ...

Ок, като гейм плей ме шашна погледнете филмчето и какво прави мадършипа такова нещо не съм виждал :shock: отвори черна дупка и погълна батълкрузърите :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=9V0cL7of ... ed&search=

Именно за това ставваше въпрос.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 20:54

СТАРКРАФТ 2 ЮБЕР АЛЕС!ХЕЙЛС! :D 8) 8)
Днес цял ден гледах сайта на Старкрафт 2.Свалих си всички скрийншоти,артове,филмчета и уолпейпъри,които имаше на сайта на играта.По повод визията-според мен(доколкото мога да преценя от скрийншотите) няма да отстъпва дори на Supreme Commander,та нямам абсолютно никакви оплаквания по тази линия :wink: .Геймплея най-вероятно ще е максимално близък до този на единичката,тъй като Близард няма да искат да загубят феновете на първата игра,променяйки геймплея на новата част. :)
Старкрафт е първата стратегия,която съм играл през живота си(през 2005 година).Тя ме запали по жанра и затова винаги ще си я обичкам много :wink: Очаквам Старкрафт 2 с голямо нетърпение и смятам,че тя ще си върне короната на Крал на стратегиите(която в момента притежава Уоркрафт 3-не че няма по-добри стратегии-сигурно има,но тези две са най-известни и признати).Какви локуми разтягам и аз-просто Старкрафт 2 е сигурен хит! :o 8) :D

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 21:00

Начи като гледам пак протоса е имбав деба, дано Терана има също уникални юнити. (интересното е ,че в играта е имбав а по история се губи
:lol: )
А и очаквам графика детайлна до такава степен ,че да мога да видя как маринката си затяга неква част или си слага нов пълнител на автомата тогава с този геймплей ще бъде нещо страхотно. Дано не останат със сегашните текстури защото наистина се губи голяма част от играта ;)

@-Lord of the dreams сегашният king of rts e C&C3(официално) ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 21:02

Dumbaldor написа:

Аре дай линк де!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 21:22

Rudeb0x.c0re написа:
Dumbaldor написа:

Аре дай линк де!

Мислех, че ще го откриете сами и затова не съм постнал линк, иначе ето линкчето:
http://www.data.bg/f.php?fid=25724938

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 21:32

Dumbaldor написа:
Rudeb0x.c0re написа:
Dumbaldor написа:

Аре дай линк де!

Мислех, че ще го откриете сами и затова не съм постнал линк, иначе ето линкчето:
http://www.data.bg/f.php?fid=25724938

Мерси брат!Сега ще го сваля и ще го гледам.

Впечатленията после :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 22:17

Интересни видеота има на ютюбе

Изглежда доста нови неща има при протоса и терана...ама за зергите почти нищо не казват о_O

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 22:33

Immaterium написа:
Ако някоя игра има най-добрият геймплей и има умрела графика никога никой няма и да си я качи за да го разбере. А за какво ми е добър геймплей ако се бият 2D човечета във еднаква поза и със еднакви тъпи удари и движения. графиката е 85% от играта и то за да бъде играна .

Ти си некав ако ритардет :D Графиката е точно 5% от една игра, всичко останало е геймплей. Явно не си играл чудовища като DooM, Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 (която и в момента играя с кеф), или пък Homeworld ;) Ходи си еби пичката лелина. Разбирач.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 22:56

Disturbеd написа:
Immaterium написа:
Ако някоя игра има най-добрият геймплей и има умрела графика никога никой няма и да си я качи за да го разбере. А за какво ми е добър геймплей ако се бият 2D човечета във еднаква поза и със еднакви тъпи удари и движения. графиката е 85% от играта и то за да бъде играна .

Ти си некав ако ритардет :D Графиката е точно 5% от една игра, всичко останало е геймплей. Явно не си играл чудовища като DooM, Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 (която и в момента играя с кеф), или пък Homeworld ;) Ходи си еби пичката лелина. Разбирач.

Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 22:57

Мерси , поласкам съм от конкретиката ти и разбирам ,че ти си истинският разбирач :lol: Мога да ти препоръчам да се придържаш към Doom,Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 и да не се обременяваш да гледаш за НОВИ игри ок ?

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost