Автор |
Съобщение |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:31
Rudeb0x.c0re написа: Kуц Пръч написа: Тцтц... Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата. Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто! СтарКрафт>Алл 
Скапана 2Д игричка?
Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно.
|
|
 |
Dumbaldor
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:33
В дата.бг има 42 минутно филмче как Blizzard представя новата си игра в Корея. На мен лично ми беше адски интересно. 20 минути от филмчето са само представяне на Gameplay-я на играта. Има супер уникални единици с адски оригинални ability. Препоръчвам на всеки да си го свали.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:40
Някъде да ви се намира галерия снимана от играта да ги видя тези единици ? Интересни са ми уникалните, може пък да си променя мнението за играта.
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:49
Sunerphey написа: Някъде да ви се намира галерия снимана от играта да ги видя тези единици ? Интересни са ми уникалните, може пък да си променя мнението за играта.
А що не погледнеш отново тези снимки и пак да помислиш дали да го променяш
Да за бележиш нивото на ХИТА излизащ 2007/2008.
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:56
Immaterium написа: А що не погледнеш отново тези снимки и пак да помислиш дали да го променяш
Ти показвай шотове колкото искаш. Нека да излезе играта и тогава ще си говорим колко човека ще играят DoW и колко StarCraft 2. Обяснявай на милионите фенове на SC за това колко е важна графиката 
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 20:03
MARiNZ0 написа: Immaterium написа: А що не погледнеш отново тези снимки и пак да помислиш дали да го променяш Ти показвай шотове колкото искаш. Нека да излезе играта и тогава ще си говорим колко човека ще играят DoW и колко StarCraft 2. Обяснявай на милионите фенове на SC за това колко е важна графиката 
Ма нееее, аз нямам нищо против бе човек ... не си мисли ,че не я чакам и аз. Просто критериите ми бяха прекалено високи за нея. При положение ,че съм жулил еденичката едно време яко. Очаквах не само уникални филмчета и стори но и брутална визия. Ето тук тя издъхна за жалост
DoW си има достатъчно милиони фенове които я играят. Много от кефа който ти доставя една игра преминава в това да гледаш красотите на терена, как му се движи бронята как си фърля фаса или си проверява оръжието. А точно това няма да го има тук
Както и да е , ако наистина е вярно ,че е Алфа ок стискам палци играта да е на 6.
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 20:08
Immaterium аре все пак да изчакаме играта? Не ми се струва удачно да сравняваме шотове с различна гледна точка.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
|
|
|
 |
Dumbaldor
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 20:31
Погледнете по-нагоре. Написал съм пост в който казвам да си дръпните филмчето от дата. Това което е 385 MB и е 42 мин. 20 мин са само за GamePlay-я. Супер е! Относно MotherSheep-a, той прави и други невиждани досега неща.
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 20:39
Dumbaldor написа: Погледнете по-нагоре. Написал съм пост в който казвам да си дръпните филмчето от дата. Това което е 385 MB и е 42 мин. 20 мин са само за GamePlay-я. Супер е! Относно MotherSheep-a, той прави и други невиждани досега неща.
Намерих 2 клипа единия е 14 мб другия е 16 мб .... ся ги тегля да видя 
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 20:45
Immaterium написа: Прав си ... Ок, като гейм плей ме шашна погледнете филмчето и какво прави мадършипа такова нещо не съм виждал  отвори черна дупка и погълна батълкрузърите http://www.youtube.com/watch?v=9V0cL7of ... ed&search=
Именно за това ставваше въпрос.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 21:00
Начи като гледам пак протоса е имбав деба, дано Терана има също уникални юнити. (интересното е ,че в играта е имбав а по история се губи
 )
А и очаквам графика детайлна до такава степен ,че да мога да видя как маринката си затяга неква част или си слага нов пълнител на автомата тогава с този геймплей ще бъде нещо страхотно. Дано не останат със сегашните текстури защото наистина се губи голяма част от играта
@-Lord of the dreams сегашният king of rts e C&C3(официално) 
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 21:02
Dumbaldor написа: Погледнете по-нагоре. Написал съм пост в който казвам да си дръпните филмчето от дата. Това което е 385 MB и е 42 мин. 20 мин са само за GamePlay-я. Супер е! Относно MotherSheep-a, той прави и други невиждани досега неща.
Аре дай линк де!
|
|
 |
Dumbaldor
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 21:22
Rudeb0x.c0re написа: Dumbaldor написа: Погледнете по-нагоре. Написал съм пост в който казвам да си дръпните филмчето от дата. Това което е 385 MB и е 42 мин. 20 мин са само за GamePlay-я. Супер е! Относно MotherSheep-a, той прави и други невиждани досега неща. Аре дай линк де!
Мислех, че ще го откриете сами и затова не съм постнал линк, иначе ето линкчето:
http://www.data.bg/f.php?fid=25724938
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 21:32
Dumbaldor написа: Rudeb0x.c0re написа: Dumbaldor написа: Погледнете по-нагоре. Написал съм пост в който казвам да си дръпните филмчето от дата. Това което е 385 MB и е 42 мин. 20 мин са само за GamePlay-я. Супер е! Относно MotherSheep-a, той прави и други невиждани досега неща. Аре дай линк де! Мислех, че ще го откриете сами и затова не съм постнал линк, иначе ето линкчето: http://www.data.bg/f.php?fid=25724938
Мерси брат!Сега ще го сваля и ще го гледам.
Впечатленията после 
|
|
 |
BG-GeorGi
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 22:17
Интересни видеота има на ютюбе
Изглежда доста нови неща има при протоса и терана...ама за зергите почти нищо не казват о_O
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 22:33
Immaterium написа: Ако някоя игра има най-добрият геймплей и има умрела графика никога никой няма и да си я качи за да го разбере. А за какво ми е добър геймплей ако се бият 2D човечета във еднаква поза и със еднакви тъпи удари и движения. графиката е 85% от играта и то за да бъде играна .
Ти си некав ако ритардет  Графиката е точно 5% от една игра, всичко останало е геймплей. Явно не си играл чудовища като DooM, Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 (която и в момента играя с кеф), или пък Homeworld  Ходи си еби пичката лелина. Разбирач.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 22:56
Disturbеd написа: Immaterium написа: Ако някоя игра има най-добрият геймплей и има умрела графика никога никой няма и да си я качи за да го разбере. А за какво ми е добър геймплей ако се бият 2D човечета във еднаква поза и със еднакви тъпи удари и движения. графиката е 85% от играта и то за да бъде играна . Ти си некав ако ритардет  Графиката е точно 5% от една игра, всичко останало е геймплей. Явно не си играл чудовища като DooM, Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 (която и в момента играя с кеф), или пък Homeworld  Ходи си еби пичката лелина. Разбирач.
Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 22:57
Мерси , поласкам съм от конкретиката ти и разбирам ,че ти си истинският разбирач  Мога да ти препоръчам да се придържаш към Doom,Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 и да не се обременяваш да гледаш за НОВИ игри ок ?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|