Автор |
Съобщение |
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Май 2012 21:00
Fellows, някой навитак да ми помогне за hell Diablo ? Дотук добре на соло, ама малко не мога да мина последната фаза... Следващите няколко часа съм online и opened game to public. Wizard - 60
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Май 2012 10:41
Баси, преди ми беше тъпичко, че го няма втория ми най-любим клас в играта (некрото), ама уич доктора е ебаси мега забавния герой
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Май 2012 13:48
Момчета тука в ръцете са ми двете колекционерски от Англия!С Хамо ще правим парти вкъщи по този въпрос след малко!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Май 2012 17:58
юнаци, не знам това дали е голям повод да се хваля, но глейте кво бижу ми падна : http://i48.tinypic.com/348gep1.jpgвдига ми демиджа с около 2.5к тъкмо бях се закрепил с щит и ги мажех горе-доле, сега с това май ще изрина кочината
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Май 2012 20:26
Stylized Corpse написа: юнаци, не знам това дали е голям повод да се хваля, но глейте кво бижу ми падна : http://i48.tinypic.com/348gep1.jpgвдига ми демиджа с около 2.5к тъкмо бях се закрепил с щит и ги мажех горе-доле, сега с това май ще изрина кочината И базука да си сложиш за оръжие пак ще си просто един жив щит Жалко,дано наистина се пооправят нещата с пачовете и експанжъните.
|
|
|
|
|
renomous
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Май 2012 21:46
от къде я играте таиа диабло излезна ли пиратската....?
___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Май 2012 22:25
Dr.Falus написа: Stylized Corpse написа: юнаци, не знам това дали е голям повод да се хваля, но глейте кво бижу ми падна : http://i48.tinypic.com/348gep1.jpgвдига ми демиджа с около 2.5к тъкмо бях се закрепил с щит и ги мажех горе-доле, сега с това май ще изрина кочината И базука да си сложиш за оръжие пак ще си просто един жив щит Жалко,дано наистина се пооправят нещата с пачовете и експанжъните. ами нещата не са баш така, успях да намеря някъв що-годе баланс ако играя соло няма какво да ме спре, но дори един човек да влезе в партито и сякаш гадовете стават не 2, ами 5 пъти по-трудни. пример - вчера трима души бием Бучъро на Хел и ни уайпна около 10 пъти. След това се пуснах сам да рънна барем пусне нещо - съсипах го от бой, дори колба не изпих. та, да, както вика Voltage - в парти обираш пешкира, ако не си изцяло танк
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 07:36
Blizzard ме изумяват с поредната тъпня в тая игра.Добре,искате да не правим 203045343305353 ръна на някой бос,за да не умрем от скука,но в същото време някои Елийт пакове просто те размазват.На това майната му ама и те не пускат по-добър дроп от босовете.Я видиш някой Rare,я не.И сега се чудя кво да правя-демидж за Magic Find ли да заменям или да продължавам да си бия?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 08:20
Играта ми пълни душата!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
renomous
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 09:07
ot kude ia svalihte ima li a v piratebay ?
___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 09:20
Има калъфки брат, 120 кинта или ще чакаш още Бог знае колко..
___________________________________ А к'во ще ядем беее ? Стига си пял за т'ва Бе'Мве !!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 10:21
renomous написа: ot kude ia svalihte ima li a v piratebay ? Играта ще може да се играе нелегално тогава, когато се направи сървър емулатор. Известните групи (Reloaded, Skidrow, Razor1911) не се занимават със сървър емулатори. Затова ще чакаме някой китаец или руснак (те са най-опитни в тази област ) да пусне нещо..евентуално.
|
|
|
|
|
renomous
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 10:27
ti mi dai ot kude se svalia azz server znam kak da napravia
tunngle ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 10:41
ХХАхахахаахах ебати оптимиста
___________________________________ А к'во ще ядем беее ? Стига си пял за т'ва Бе'Мве !!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 10:51
renomous написа: ti mi dai ot kude se svalia azz server znam kak da napravia
tunngle ^^ Абе какъв сървър ще направиш?!? Ти май си нямаш и идея как работят тези неща.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 11:35
Тънгъл вика Сладур!
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 14:09
Щял да напрви сървър през tunngle. Ти най-малка идея си нямаш за какво иде реч
btw Magicka не си прав Skidrow направиха емулатор за АС2
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 14:11
Факта, че играта се сваля от сайта на Близард доказва че гн. Тънгъл е тъп трол.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 15:01
Седнах, циклих и в крайна сметка написах review на Diablo III. =) Не съм пестил нито хвалби, нито критики, така че - be my guests, и трапезата от мнения да се разстила все така! :Д
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Май 2012 16:39
Абе пичове някой цъкал ли е Торчлайт 2 бетата? Останах изумен.Тая игра ме зарибява повече от Диабло 3. Мани го тоя Път на изгнание,ей тва е играта! Вървиш,биеш,енчантваш,събираш,куестваш и се потапяш в приятната атмосфера на играта.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|