Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 22:42

[ivchikat] написа:
според вас кой ще бие - стрелец и паладин на еднакъв левел, стрелеца е на 10к а паладина на 8к кръв. паладина бие на всеки 5 секунди, а стрелеца ми има невероятен атак спийд, паладина папка стъновете като луд...моя герой срещу този на един приятел дето уж много добър на линидж( :lol: :lol: :lol: :lol: )

Първо: ако стрелеца е на 10к кръв, можеш да ходиш да се застреляш, защото тая тъпотия, която играеш(сървъра) няма нищо общо с линидж.
Второ: ако паладина има 8к кръв също можеш да се застреляш, защото това пак няма нищо общо с истинската игра.
Трето: ако стрелеца ти има над 650-700attack speed(и то само светъл елф може да докара толкова), също можеш да се застреляш поради същата причина.

Та това, което исках да ти кажа е, че това е тема за Линидж, а ти ни занимаваш с някакви бъгави сървъри, където арчърите са на по 10к кръв О.о

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 23:00

Гипо написа:
[ivchikat] написа:
според вас кой ще бие - стрелец и паладин на еднакъв левел, стрелеца е на 10к а паладина на 8к кръв. паладина бие на всеки 5 секунди, а стрелеца ми има невероятен атак спийд, паладина папка стъновете като луд...моя герой срещу този на един приятел дето уж много добър на линидж( :lol: :lol: :lol: :lol: )

Първо: ако стрелеца е на 10к кръв, можеш да ходиш да се застреляш, защото тая тъпотия, която играеш(сървъра) няма нищо общо с линидж.
Второ: ако паладина има 8к кръв също можеш да се застреляш, защото това пак няма нищо общо с истинската игра.
Трето: ако стрелеца ти има над 650-700attack speed(и то само светъл елф може да докара толкова), също можеш да се застреляш поради същата причина.

Та това, което исках да ти кажа е, че това е тема за Линидж, а ти ни занимаваш с някакви бъгави сървъри, където арчърите са на по 10к кръв О.о

SR тряя да има около 4 ръце и половина за да докара 700 :) С пълен buff и doom light (+3 DEX) добутвам почти до 600, ама 700 чак... Тва да не е Калашников :P Като се замисля с двa +DEX symbols може и да мръдне до към 680, не знам колко atk spd дава 1 DEX, обаче само самоубиец би намалил толкова CON и само глупак би намалил STR.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 23:09

Flameblind написа:
SR тряя да има около 4 ръце и половина за да докара 700 :) С пълен buff и doom light (+3 DEX) добутвам почти до 600, ама 700 чак... Тва да не е Калашников :P Като се замисля с двa +DEX symbols може и да мръдне до към 680, не знам колко atk spd дава 1 DEX, обаче само самоубиец би намалил толкова CON и само глупак би намалил STR.

Мойто коте с рапид шот+Fury+танци на блейдденсър докарва 610atk speed, без да имам каквито и да било татуси. Някой ден, като кача левъл ще имам 2ри левъл рапид шот+още DEX от Dyes...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2006 08:04

Flameblind написа:
Гипо написа:
[ivchikat] написа:

Със rapid,всички бъфове и potion за atk.speed със +4dex на моя SR едвам докарвам толкова,а пък на оригинал не съм толкова сигурен...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2006 12:14

scooby-doo написа:
Със rapid,всички бъфове и potion за atk.speed със +4dex на моя SR едвам докарвам толкова,а пък на оригинал не съм толкова сигурен...

Колбата за atk speed се припокрива с бъфовете и дефакто ефекта от нея изчезва, само си си дал парите :).
С рапид шот и танците на БД не се покрива, но с другите бъфове да.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 21:41

Къде са вси4ки от темата :?:

Live for everything , die for nothing !!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 21:45

HektoR написа:
Tрепат raid boss... :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 22:41

HektoR написа:

В некрополисите на влакчетата :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 00:44

HektoR написа:

само да превъртя Heroes и да ми минат изпитите и ще се върна да ви обяснявам играта :wink: :lol:

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 09:52

Мдам,и на мен почна да ми омръзва играта...влизам някой път да ударя няко pk/pvp...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 12:08

Имам да ви питам нещо за Warcryer
1:Какво оръжив и броня да слага (мисля си за дагер и тежка броня)
2:Шанса му за стън има ли значение с каква брадва съм или от нея зависи само демиджа :)
Искам да го напрая ПвП мастер :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 18:28

WindRider написа:
Имам да ви питам нещо за Warcryer
1:Какво оръжив и броня да слага (мисля си за дагер и тежка броня)
2:Шанса му за стън има ли значение с каква брадва съм или от нея зависи само демиджа :)
Искам да го напрая ПвП мастер :D

Ще почна отзад напред...
3) Ако искаш PvP master сбъркал си класа - Overlord се справя много по-добре с тая задача.
2) Няма дори да говорим за шанс за stun, ако не си с blunt (blunt = брадва / чук / боздуган). Само тогава можеш да ползваш умението. А кои blunts да избереш - зависи какъв искаш да бъдеш - повече маг или повече melee боец. Stun-ът се нуждае единствено да му кажеш, че си с blunt type, какъв е и кво е няма значение за самото умение.
1) Отново зависи как искаш да играеш. Но в PvP с това ще те хрускат яко - сложиш ли heavy ти пада casting speed, следователно забрави за основното оръжие - drain. Dagger-ът пък е неподходящ - с брадвата взимаш повече p.atk, повече m.atk (не е маловажно за магиите), и естествено бачка ти stun-а. Ако беше OL да имаш и Soul Guard (като Soul Cry, но вдига p.def) би било оправдано слагането на heavy, ако си WC по-добре се придържай към магьосничество.
Дано съм бил полезен, ако има въпроси... :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 20:30

За пиратските сървъри, пък и малко за официалните мое мнение е, че стрелец (за предпочитане Hawkeye), със пълен high level prophet buff+dance+sing почти нищо няма как да му се опълчи на PvP, ако е подбрал подходящият армор със бонус и подходящият символ (+4 dex, -4 con) + някое tatoo ако става дума за пиратски...Направи ли 1...2 критикал за който и да е клас става лошо, пък нека да има deflect arrow скил.Ако пък е маг/nuker те просто не държат на всякакъв вид P atack а с пълният набор от буффове преди първият му каст ще си му набрал минимум 1 критикал, а robe charcters не държат на P atack като цяло както казах по-горе, или пък още по лошо става с критикал.Отделно може и да му прекъсваш cast-a както си поискаш или пък да му бягаш от range...За разните му там gladiators и подобни - стрела, бяг, стрела, бяг, stun, стрела, стрела...PK.Daggers - ако не е близо до теб или не е в гръб за да ти нареди backstab + mortal blow+deadly blow също няма да живее дълго.Лично аз съм имал малко проблеми с necromancers при PvP когато играя с арчер, но и това е въпрос горе-долу за въпрос на случайност кога ще crit-неш.Ако не...Dash и те хващат за...Просто HE+fullbuff е някакво животно.По мои сметки на официален сървър мога да развия 600 atack speed+4-5k critical на бял mob.А на пиратските сървъри някъде е толкова бъгаво, че стрелец като нищо да ти намаже критикал 10к damage много пъти ми се е случвало с бъгнати скилове и tatoos.Може и да греша някъде, но според мен archers късат на PvP голям брой от расите/класовете.Ако не съм прав, поправете ме.Още не съм развил archer-a ми в официален сървър толкова голям левъл, че да преценя наистина как е, водя се по мои сметки от пиратските сървъри, или от приятели които играят с archer в оригинален.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 21:02

Вuddy написа:
...

А пък моето мнение е, че срещу опитен маг единственото движение, което ще можеш да извършваш е да въртиш камерата и да гледаш от различни ъгли как ти влиза поредния слийп :lol:. Разбира се говоря за арена, но ако е на открито и ти го издебнеш и удариш пръв... имаш по-голям шанс.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 09:51

Щях да кажа същото като Гипо...Това е lineage 2,не разбра ли,че в тази игра nuker-ите мелят всичко...
SpS ще те гътне като нищо,но ядат stun яко,да не говорим за spellhowler.Вече след маговете се нареждат стрелците.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 11:57

Flameblind мерси
значи слагам Лека броня и блънтче,10х :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 16:25

scooby-doo написа:
Щях да кажа същото като Гипо...Това е lineage 2,не разбра ли,че в тази игра nuker-ите мелят всичко...
SpS ще те гътне като нищо,но ядат stun яко,да не говорим за spellhowler.Вече след маговете се нареждат стрелците.
Недай боже някой нукер без да иска да допусне dagger зад гърба си...80% мага е мъртъв.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 16:51

Вuddy написа:
scooby-doo написа:
Недай боже някой нукер без да иска да допусне dagger зад гърба си...80% мага е мъртъв.

м на висок lvl не е много така... Dagger ще дойде ок, ще вкара backstab/DB по избор, докато съобразителен маг през това време (докато тече анимацията на blow-a) ще почне да spam-ва sleep... С малко късмет следващ blow няма да има. След това максимално отдалечаване и пак sleep, после почва серийката...

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 21:36

Вuddy написа:
scooby-doo написа:

Може да си играл 3 пъти повече от мен,но така и не разбра,че тук баланс липсва...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2006 10:13

А и качват най-бързо гадовете... ужас

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: