Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Юли 2010 22:50
Това е снимано нормално издание, при което играта е извадена, а човекът просто е зачеркнал картонената обвивка на играта за да покаже, че тя няма да присъства в българските издания.
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 00:32
High_voltage написа: Еми тъпо. Откъде накъде ние сме дискриминирани така? Е нали точно за това е спора От цяла Европа май само в България ще има някакви шибани локализирани копия на играта.
|
|
|
4algaFTW
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 08:59
High_voltage написа: Абе, цялата тая работа със скандала около опаковането започва да ми намирисва на супер трол. Вижте тази снимка: Как така човекът се е сдобил и с двата екземпляра, щом в даден район има стриктно само ЕДИН тип опаковане? Струва ми се, че jewel case-а просто се е намирал в картонената кутия и цялата фейсбук група е масивен трол... Снимката е взета от нета и просто е зачертнато това, което го няма в България.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 10:34
Ето малка носталгична извадка от PC Club брой 50 (декември 2004) Заглавието е "PC Club чукна петдесетака" Справка за 6 март 2001 г. "В чест на рожденния ден на Blizzard Entertainment разсъждаваме дали ще има StarCraft 2 - един въпрос, на който Blizzard и до ден днешен не са дали официален отговор!"Стана ми едно такова умилетелно като го прочетох...
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 17:01
Who's on the party
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 17:06
Гледам пише PL отдоло на кутията което да не е полша ;С
Иначе не знам какво ревете за картона.Нали уж мислите зелено.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 18:03
То хубаво го няма картона, но играта е на същата цена Онези кой знае колко пари са спестили от това.
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 18:22
"2 бонус SCII Trials за по 10 дни карти" Тука не разбирам ... Това като Guest Past в Steam игра ли е или Battle.Net е месечно платен ? ПС: Иначе да ... смучеш сладоледа ако си луд фен на играта
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 20:22
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 20:49
видяли ли сте кво пише в арената за качената retail версия там ? верно ли е тва ? и немам никакви намерения да давам пари ( поне сега ) да я играя, затова не ми казвайте да си я купя
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
¦•••ШЕРИФА•••¦
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 20:51
Stylized Corpse написа: не ми казвайте да си я купя И това ми били фенове.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 20:56
-изтрит- П.П. Point taken
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 21:14
Stylized Corpse написа: знаех си, че ще го напишеш, манаф недоклатен. ся и аз че те докладвам, за дето пишеш ОФ ТОПИК , а не ми отговаряш на въпроса плужек дрислив, да ти еба майката ! Фен съм на играта толкова, колкото и на другите по-заслужаващи си игри. Да ми бараш меча, Шерифе, ама парите си ги давам за много по-важни неща. admin offtopic: Преди няколко дни получих имейл от истинския потребител известен като Шерифа, че някой злоупотребява с неговата самоличност в нашия форум. Т.е. персонажът, който от няколко дни провокира публиката е фалшив. Ако видите постове подписани от разновидности на ШЕРИФ, моля игнорирайте ги и подавайте сигнали.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 22:23
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 23:05
Честит СтарКрафт 2!!!!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Юли 2010 23:09
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 08:42
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 09:34
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Jambo
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 09:40
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 09:49
Jambo написа: Може, зареждаш сейфа от \Documents\StarCraft II\Saves\LibertyCampaignSave.SC2Save
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|