благодаря за думите ти, но искам да ти кажа няколко неща, които малко преувеличи :
1. За да играем на финал със Трой не трябва да се срещаме с тях до тогава и трябва да бием наред, а съм сигурен че лесно могат да подправят жребия, но както и да е.
2. Според мен ти можеш много повече и се съмнявам на това да му викаш, че си във форма, защото ти ме надигра а като съм гледал какво правиш с по-силни от мен се радвам че имах късмет. ( Без да се обиждаш, но можеш много повече просто въпрос на практика )
3. Това за мача не те надиграх с нищо, просто късмета беше с мен каквото и да ставаше. Признавам че може би третият ти гол влезе малко случайно, но може би се дължеше на това че се чувствах победител, след него ако забеляза само чистех топката или се опитвах да разигравам на сигурно. И честно казано крайният победител трябваше да си ти, защото имаше много положения, много красиви и стойностни атаки и играеше супер просто нямаше късмет
П.П : открих как трябва да се играе, за да победите марин преди мача спите гледате после ТВ около 20 мин и като почне мача ядете нарязани ябълки и дюли при мен помогна ( макар че всичко беше случайно - гледайки един филм заспах, после станах до гледах Семейство Симпсън и после тъкмо почнах мача и мама ми донесе нарязани Ябълки и Дюли
)
Успех на клана ви