Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 13:21

Wazaaa написа:
за джуджетата с кое е най добре да се играе от финансова гледна точка (с кое са праят повече пари) спойлер или крафтът имам два други героя и искам малко пари да събера за да ги екипирам добре играя на официалния и е бая трудно да събера пари за добър екип и оръжие

Щом играеш на официалният,може би спойлер.Кратарът прави също добри пари,но трябва да е голямо ниво,а едва ли ще искаш 2 месеца да сбираш пари.Спойлерът си прави яко пари още от 20ниво заради повечкото предмети.
(Лично мнение)
[quote=HektoR]Имам въпрос относно некромансер . Въпроса е следния - В какъв ред да използвам магийте в ПвП (не 4е не знам магийте , просто искам да знам наи добре коя след коя да се каства)
Мерси предварително[/quote]
Мне съм играл некромансър :( Предполагам,че първо трябва да кастнеш sleep,но ако биеш магиосник изпозлвай silence.След това доколкото знам основният nuke на некрото до 60ниво е dead spike,но после става слабо(поне така прочетох в l2.warcry)..

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 14:10

scooby-doo написа:
slim_k написа:
Пичове , здравейте !

Нов съм в L2 Addiction сървъра . В момента съм 40 левел . Разучих повечето неща , но едно ако може да ми обясните . Как се обличаш най-добре ? Grade S item-и , направени при Blacksmith или некви дето падат по некрополисите ?

Като гледам,значи май не играеш на оригинален.Попринцип s grade са си най-силни,но рябва да чакаш 67 ниво.Това което го дропват в некрополисите?Най-много рецепта.Кажи какъв клас си и каква раса и ще и кажем какво е добро.

Dark Elf >> Mystic >> Dark Wizard >> Spellhower ( май така се пишеше ) .

Ам на мен и по интермидиът граундовете ми падат некви грейд А рецепти.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 15:22

HektoR написа:
Имам въпрос относно некромансер . Въпроса е следния - В какъв ред да използвам магийте в ПвП (не 4е не знам магийте , просто искам да знам наи добре коя след коя да се каства)
Мерси предварително

Аре ве няма ли някой който знае 4е ми се играе ПвП и ги бъркам магийте само :(

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 16:19

slim_k написа:
scooby-doo написа:
slim_k написа:
Пичове , здравейте !

Нов съм в L2 Addiction сървъра . В момента съм 40 левел . Разучих повечето неща , но едно ако може да ми обясните . Как се обличаш най-добре ? Grade S item-и , направени при Blacksmith или некви дето падат по некрополисите ?

Като гледам,значи май не играеш на оригинален.Попринцип s grade са си най-силни,но рябва да чакаш 67 ниво.Това което го дропват в некрополисите?Най-много рецепта.Кажи какъв клас си и каква раса и ще и кажем какво е добро.

Dark Elf >> Mystic >> Dark Wizard >> Spellhower ( май така се пишеше ) .

Ам на мен и по интермидиът граундовете ми падат некви грейд А рецепти.

това нищо не показва, рецептите имат нужда от индустриално количество mats плюс crafter висок lvl. Материалите пък имат нужда отделно от други рецепти, някои от които падат само от spoil, за да ги spoil пък имаш нужда от spoiler с lvl-a на гадинката горе долу... схвана ли картинката ?
Иначе тъмните елфки се обличат винаги добре, квото и да им сложиш :P А понякога и не се обличат... (ако някой иска shot от гола елфка в играта - pm. И такива имам хахах)
Anyway, сега сериозно - трябват ти sets за casting speed. Тъмните cast-ват най-бавно, съответно са много shit срещу бърз (или добър) играч. Мен ако питаш A grade majestic ако не ти се рискува, Dark Crystal ако знаеш как да играеш. S grade set-ът е добър, но по-бавен от DC. Оръжието задължително SA за бърз cast, предпочитание към one handed. Гледай да не се ебаваш със стрелци, особено SR, почти сигурно е че ще те омажат. Добре екипирано джудже също е голяма хапка, за DA да не говорим.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 17:02

scooby-doo написа:
Flameblind написа:
Христос воскресе, фенове :P да сте живи и здрави, само добър drop и crit chance

Вуистина воскресе,мерси.Аз пък пожелавам да не ви gank-ват :D и много PvP/pk-ta :D

Не знам как е извън офито, но в него не е добре да имаш дори над 5 PK. А и лично на мен ми се струва тъпо да пречукаш някой, ей така без повод. Ако се заяде - да, ако е пребил някой от клана - да, ако видя, че някой пребива по-малки от него -да. Но без повод - в никакъв случай.

Иначе много обичам ПвП, най-вече срещу меле герои :lol:.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 17:03

slim_k написа:
Пичове , здравейте !

А чак сега забелязах,че играем на един и същ сървър :lol:
Кажи си мето на героя/героите и пиши на SniperBG ако ти трябва нещо.Но не мога да помагам за вдигане на левъл,че си падам малко цскар и обичам името да ми е червено :lol: Ако искаш такъв клан,лидера приема всичко.Има и БГ клан...
п.п.Не закачай HawkEyes че snipe e бъгнат-може да се спамва и имат навика да теглят 4k-7k dmg,това е единственият проблем засега.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 17:10

Flameblind написа:
за Теон и ботовете е верно, освен това Теон има и най-много проблеми. Не знам дали на Хинде има най-много българи (как го изчисли това ?) но в Теон също има много, главно защото се води европейски. PvP има навсякъде, както и много хора (каква изненада..). Теон специално хич не е спокоен, откакто Exile станаха zerg-a на сървъра, а много от добрите играчи теглиха по една майна на играта заради някои от глупостите в C4.

Flame малко си назад с новините :wink: Exile пак са силни,но не толкова вече :) Ден преди да се махна от ретаил Imortal Alliance и Syndicat-а ги мачкаха здраво в Гробиштата(Cemetary) а сега вече и изгубиха почти всички замъци :D Аден го взеха Синдиката,а Инари и Глудио ги взега Имортала :D Сега Exile държат само Годдад обаче май и това скоро ще се промени :wink: Създадоха си прекалено много врагове и това е резултата.....Във всеки 1 момент има зерг парти за Exile 8)

Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Апр 2006 19:25

Gergi написа:
Flameblind написа:
за Теон и ботовете е верно, освен това Теон има и най-много проблеми. Не знам дали на Хинде има най-много българи (как го изчисли това ?) но в Теон също има много, главно защото се води европейски. PvP има навсякъде, както и много хора (каква изненада..). Теон специално хич не е спокоен, откакто Exile станаха zerg-a на сървъра, а много от добрите играчи теглиха по една майна на играта заради някои от глупостите в C4.

Flame малко си назад с новините :wink: Exile пак са силни,но не толкова вече :) Ден преди да се махна от ретаил Imortal Alliance и Syndicat-а ги мачкаха здраво в Гробиштата(Cemetary) а сега вече и изгубиха почти всички замъци :D Аден го взеха Синдиката,а Инари и Глудио ги взега Имортала :D Сега Exile държат само Годдад обаче май и това скоро ще се промени :wink: Създадоха си прекалено много врагове и това е резултата.....Във всеки 1 момент има зерг парти за Exile 8)

ем Жоре не съм изненадан, ама не можеш да отречеш че гушнаха top A и S предметите after all. Ако е дошъл по-голям zerg - лошо нема, и на тях ше им дойде времето :P

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2006 10:07

[quote=April 23, 2006]Valakas Slain on Lionna

Congratulations to the Invincible and Mirage alliances of the Lionna server to be the first in North America to slay the mighty fire dragon, Valakas!

Over 180 players battled for three and a half hours to bring down the fiery dragon. Congratulations for this remarkable and impressive achievement![/quote]
Доста са си побили...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2006 10:25

Сега трябва и на Hindemith да го смачкаме :wink:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2006 11:22

Вuddy написа:
Сега трябва и на Hindemith да го смачкаме :wink:

Вие бяхте последните които биха Антарас,сигурно и тук трябва да поизчакате :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2006 05:38

boo новото инфо за C5 звучи обещаващо :P Жалко че пак нищо няма да напраат за ботовете...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2006 09:43

Колебая между 2 героя (Plains Walker и SR)
Героя ми трябва най-ве4е за мобс , както и от 4асти за ПвП/ПК (Мултифонкциунален) . Насо4ете ме като опишете плюсовете и минусите на двата героя .
Мерси предварително :bg:

Live for everything , die for nothing !!!

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2006 10:19

HektoR написа:
Колебая между 2 героя (Plains Walker и SR)
Героя ми трябва най-ве4е за мобс , както и от 4асти за ПвП/ПК (Мултифонкциунален) . Насо4ете ме като опишете плюсовете и минусите на двата героя .
Мерси предварително :bg:

Plains walker не съм играл и не знам нещо по-особео за него...
Сега като разгледах уменията им сравнение с другите дагеристи,blinding blow ми хареса.Имаш и fake death което ако закъсаш срещу мобове или raidboss ще ти спаси задника.
Сегa SilverRanger моят любим клас.
Със +4 dex/-4 con majestic light set и carnage bow+9 имам над 3к dmg(бугнат със всичко),над 500 critical(или 600,не съм сигурен) и 687 atack speed.Повечето ми удари в PvP са критикъли.
И както беше споменато,дагерисите вече не струват.Така че препоръчвам SR

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2006 18:49

Какъв лък е най-подходящ за НЕ ??

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2006 20:43

HektoR написа:
Какъв лък е най-подходящ за НЕ ??

Carnage Bow+Quick Recovery+16.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2006 21:23

мм да мой да се уреди :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2006 08:32

:?: Айде ве къде из4езнаха вси4ки редовни от тая тема :?:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2006 11:05

сега имам еминенс лък на +8 критикал...Ц ама по 15к критикали не е зле:) ше дигна един-два още току виж станали на 16

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2006 14:31

15к критикъл ??? кой левел си и къв герой си ?в кои сарвар играеш?

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com