Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 17:16

scooby-doo написа:
...п.п.Искам да попитам за малко инфоз а оригниналните сървъри.Кой е най спокоен,кой е най-пвп,най-много castle siege и т.н.

Е няма такова нещо като най пвп или въобще с най-много битки :lol:.
В Хиндемит има най-много българи, а на Теон най-много ботове :lol: . Другите сървъри са по-стари, нищо не мога да ти кажа за тях :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 19:32

за Теон и ботовете е верно, освен това Теон има и най-много проблеми. Не знам дали на Хинде има най-много българи (как го изчисли това ?) но в Теон също има много, главно защото се води европейски. PvP има навсякъде, както и много хора (каква изненада..). Теон специално хич не е спокоен, откакто Exile станаха zerg-a на сървъра, а много от добрите играчи теглиха по една майна на играта заради някои от глупостите в C4.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 19:52

До няколко дена почвам в Hind, Гипо искам спонсорство в началото и във вашия клан, редовен човек съм, мога да играя и най-важното БГ съм :P :wink:

П.П Разправят ми, че l2 walker е бил позволен в оффитата, и даже направен от производителите на играта и си плащаш 5-6 долара за да можеш да го ползваш на акаунта ти :shock: И това ми го разказва сериозен човек, който може много да играе и не се съмнявам, че нещо ме метка (по точно ми казаха, че той така е казал).Направил за 1 месец 60 левъл герой и после го продал.Лол възможно ли е да е true?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2006 19:59

Вuddy написа:
До няколко дена почвам в Hind, Гипо искам спонсорство в началото и във вашия клан, редовен човек съм, мога да играя и най-важното БГ съм :P :wink:

П.П Разправят ми, че l2 walker е бил позволен в оффитата, и даже направен от производителите на играта и си плащаш 5-6 долара за да можеш да го ползваш на акаунта ти :shock: И това ми го разказва сериозен човек, който може много да играе и не се съмнявам, че нещо ме метка (по точно ми казаха, че той така е казал).Направил за 1 месец 60 левъл герой и после го продал.Лол възможно ли е да е true?

позволен - официално не
да си плащаш - да, или намираш crack
да си продаваш ботнат acc - да, един приятел дори мисли да продава неговия
NCsoft не правят нищо по въпроса - да
Шанс да те хванат с бот - не
преебава ли една от най-хубавите игри на света - да

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2006 00:04

Flameblind - правят, повярвай ми :). Пред очите ми GM е банвал ботове.
Как съм изчислил, че на Hind има най-много българи - аз знам за 6 изцяло български претъпкани на макс клана на Хинд. Това значи, че има поне още толкова :). Най-сериозните играчи от Teon се преместиха на Hind(цели кланове). Има и адски много бгта, които не са в кланове... Та старите играчи са на Хинд.

Вuddy - клана ни е с 39 човека от макс 40 възможни като последното място е запазено :lol:.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2006 00:32

Гипо написа:
Flameblind - правят, повярвай ми :). Пред очите ми GM е банвал ботове.
Как съм изчислил, че на Hind има най-много българи - аз знам за 6 изцяло български претъпкани на макс клана на Хинд. Това значи, че има поне още толкова :). Най-сериозните играчи от Teon се преместиха на Hind(цели кланове). Има и адски много бгта, които не са в кланове... Та старите играчи са на Хинд.

Вuddy - клана ни е с 39 човека от макс 40 възможни като последното място е запазено :lol:.

да но не слагат IP ban... Още повече, че преди да баннат някого трябва GM да го постави под наблюдение период от седмица или повече, след което най-многото което може да направи е да банне char-a. После е въпрос на ден-два за ботера да си направи нов char към 25 lvl и да ботва пак познатите зони... Вярвай ми, на Теон има армии от ботове, ще трябват седмици да се баннат всички, но на NCsoft не им е изгодно просто... ае мафия.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2006 02:30

Приятел на приятели е бил баннат, защото е сеел мобовете на ботове и в този момент го е видял GM.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2006 08:07

Сеел мобовете в какъв смисъл?А и се чудя дали да не използвам бот през нощта когато не играя, докато се развия...

@Гипо - нищо ще си намеря друг БГ клан, ама искам спонсорство за топ Но грейд в началото :wink: бтв как ти е името на героя за да те намеря утре когато би трябвало вече да почна.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2006 11:09

Е незнарш ли как се сеят.Така наречената Manor sytem,купуваш семки,бие мобове и ги садиш в тях :D ,после обираш реколтата и ги продаваш в някой замък дуржан от клан!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2006 07:02

Гипо играя в hind с герой BGBuddy, потърси ме когато си онлайн да се срещнем!

Kaжи как се пишеш и ти че много ми трябваш!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2006 23:33

Пичове , здравейте !

Нов съм в L2 Addiction сървъра . В момента съм 40 левел . Разучих повечето неща , но едно ако може да ми обясните . Как се обличаш най-добре ? Grade S item-и , направени при Blacksmith или некви дето падат по некрополисите ?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2006 10:38

slim_k написа:
Пичове , здравейте !

Нов съм в L2 Addiction сървъра . В момента съм 40 левел . Разучих повечето неща , но едно ако може да ми обясните . Как се обличаш най-добре ? Grade S item-и , направени при Blacksmith или некви дето падат по некрополисите ?

Като гледам,значи май не играеш на оригинален.Попринцип s grade са си най-силни,но рябва да чакаш 67 ниво.Това което го дропват в некрополисите?Най-много рецепта.Кажи какъв клас си и каква раса и ще и кажем какво е добро.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2006 11:45

Eх тоя Гипо...къде се изгуби 2 дена го чакам, да хелпне с малко адена, а никъв го нема :lol:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2006 12:13

Какъв клас/раса играеш,buddy???

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2006 14:04

Human Fighter почти 17 левъл, със топ N grade light армор (hard leather), и hunting bow.Ще го правя HE.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2006 13:54

Христос воскресе, фенове :P да сте живи и здрави, само добър drop и crit chance

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2006 19:50

Flameblind написа:
Воистина воскресе!Мерси, мерси.Crit Chance е добър, ама дропа нещо го няма, едвам събирам за soul shots. :wink:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2006 21:09

Flameblind написа:

Вуистина воскресе,мерси.Аз пък пожелавам да не ви gank-ват :D и много PvP/pk-ta :D

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2006 17:22

за джуджетата с кое е най добре да се играе от финансова гледна точка (с кое са праят повече пари) спойлер или крафтът имам два други героя и искам малко пари да събера за да ги екипирам добре играя на официалния и е бая трудно да събера пари за добър екип и оръжие

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2006 18:12

Имам въпрос относно некромансер . Въпроса е следния - В какъв ред да използвам магийте в ПвП (не 4е не знам магийте , просто искам да знам наи добре коя след коя да се каства)
Мерси предварително

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com