Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 17:16
scooby-doo написа: ...п.п.Искам да попитам за малко инфоз а оригниналните сървъри.Кой е най спокоен,кой е най-пвп,най-много castle siege и т.н.
Е няма такова нещо като най пвп или въобще с най-много битки .
В Хиндемит има най-много българи, а на Теон най-много ботове . Другите сървъри са по-стари, нищо не мога да ти кажа за тях .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 19:32
за Теон и ботовете е верно, освен това Теон има и най-много проблеми. Не знам дали на Хинде има най-много българи (как го изчисли това ?) но в Теон също има много, главно защото се води европейски. PvP има навсякъде, както и много хора (каква изненада..). Теон специално хич не е спокоен, откакто Exile станаха zerg-a на сървъра, а много от добрите играчи теглиха по една майна на играта заради някои от глупостите в C4.
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 19:52
До няколко дена почвам в Hind, Гипо искам спонсорство в началото и във вашия клан, редовен човек съм, мога да играя и най-важното БГ съм
П.П Разправят ми, че l2 walker е бил позволен в оффитата, и даже направен от производителите на играта и си плащаш 5-6 долара за да можеш да го ползваш на акаунта ти И това ми го разказва сериозен човек, който може много да играе и не се съмнявам, че нещо ме метка (по точно ми казаха, че той така е казал).Направил за 1 месец 60 левъл герой и после го продал.Лол възможно ли е да е true?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 19:59
Вuddy написа: До няколко дена почвам в Hind, Гипо искам спонсорство в началото и във вашия клан, редовен човек съм, мога да играя и най-важното БГ съм П.П Разправят ми, че l2 walker е бил позволен в оффитата, и даже направен от производителите на играта и си плащаш 5-6 долара за да можеш да го ползваш на акаунта ти И това ми го разказва сериозен човек, който може много да играе и не се съмнявам, че нещо ме метка (по точно ми казаха, че той така е казал).Направил за 1 месец 60 левъл герой и после го продал.Лол възможно ли е да е true?
позволен - официално не
да си плащаш - да, или намираш crack
да си продаваш ботнат acc - да, един приятел дори мисли да продава неговия
NCsoft не правят нищо по въпроса - да
Шанс да те хванат с бот - не
преебава ли една от най-хубавите игри на света - да
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 00:04
Flameblind - правят, повярвай ми . Пред очите ми GM е банвал ботове.
Как съм изчислил, че на Hind има най-много българи - аз знам за 6 изцяло български претъпкани на макс клана на Хинд. Това значи, че има поне още толкова . Най-сериозните играчи от Teon се преместиха на Hind(цели кланове). Има и адски много бгта, които не са в кланове... Та старите играчи са на Хинд.
Вuddy - клана ни е с 39 човека от макс 40 възможни като последното място е запазено .
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 00:32
Гипо написа: Flameblind - правят, повярвай ми . Пред очите ми GM е банвал ботове. Как съм изчислил, че на Hind има най-много българи - аз знам за 6 изцяло български претъпкани на макс клана на Хинд. Това значи, че има поне още толкова . Най-сериозните играчи от Teon се преместиха на Hind(цели кланове). Има и адски много бгта, които не са в кланове... Та старите играчи са на Хинд. Вuddy - клана ни е с 39 човека от макс 40 възможни като последното място е запазено .
да но не слагат IP ban... Още повече, че преди да баннат някого трябва GM да го постави под наблюдение период от седмица или повече, след което най-многото което може да направи е да банне char-a. После е въпрос на ден-два за ботера да си направи нов char към 25 lvl и да ботва пак познатите зони... Вярвай ми, на Теон има армии от ботове, ще трябват седмици да се баннат всички, но на NCsoft не им е изгодно просто... ае мафия.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 02:30
Приятел на приятели е бил баннат, защото е сеел мобовете на ботове и в този момент го е видял GM.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 08:07
Сеел мобовете в какъв смисъл?А и се чудя дали да не използвам бот през нощта когато не играя, докато се развия...
@Гипо - нищо ще си намеря друг БГ клан, ама искам спонсорство за топ Но грейд в началото бтв как ти е името на героя за да те намеря утре когато би трябвало вече да почна.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 11:09
Е незнарш ли как се сеят.Така наречената Manor sytem,купуваш семки,бие мобове и ги садиш в тях ,после обираш реколтата и ги продаваш в някой замък дуржан от клан!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2006 07:02
Гипо играя в hind с герой BGBuddy, потърси ме когато си онлайн да се срещнем!
Kaжи как се пишеш и ти че много ми трябваш!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2006 23:33
Пичове , здравейте !
Нов съм в L2 Addiction сървъра . В момента съм 40 левел . Разучих повечето неща , но едно ако може да ми обясните . Как се обличаш най-добре ? Grade S item-и , направени при Blacksmith или некви дето падат по некрополисите ?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2006 10:38
slim_k написа: Пичове , здравейте !
Нов съм в L2 Addiction сървъра . В момента съм 40 левел . Разучих повечето неща , но едно ако може да ми обясните . Как се обличаш най-добре ? Grade S item-и , направени при Blacksmith или некви дето падат по некрополисите ?
Като гледам,значи май не играеш на оригинален.Попринцип s grade са си най-силни,но рябва да чакаш 67 ниво.Това което го дропват в некрополисите?Най-много рецепта.Кажи какъв клас си и каква раса и ще и кажем какво е добро.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2006 11:45
Eх тоя Гипо...къде се изгуби 2 дена го чакам, да хелпне с малко адена, а никъв го нема
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2006 12:13
Какъв клас/раса играеш,buddy???
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2006 14:04
Human Fighter почти 17 левъл, със топ N grade light армор (hard leather), и hunting bow.Ще го правя HE.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2006 13:54
Христос воскресе, фенове да сте живи и здрави, само добър drop и crit chance
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2006 19:50
Flameblind написа: Христос воскресе, фенове да сте живи и здрави, само добър drop и crit chance Воистина воскресе!Мерси, мерси.Crit Chance е добър, ама дропа нещо го няма, едвам събирам за soul shots.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2006 21:09
Flameblind написа: Христос воскресе, фенове да сте живи и здрави, само добър drop и crit chance
Вуистина воскресе,мерси.Аз пък пожелавам да не ви gank-ват и много PvP/pk-ta
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2006 17:22
за джуджетата с кое е най добре да се играе от финансова гледна точка (с кое са праят повече пари) спойлер или крафтът имам два други героя и искам малко пари да събера за да ги екипирам добре играя на официалния и е бая трудно да събера пари за добър екип и оръжие
|
|
|
|
|
outlaw
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2006 18:12
Имам въпрос относно некромансер . Въпроса е следния - В какъв ред да използвам магийте в ПвП (не 4е не знам магийте , просто искам да знам наи добре коя след коя да се каства)
Мерси предварително
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|