Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 21 Юни 2018 21:26
Shadowrun Returns Deluxe е временно безплатна в humble store: https://www.humblebundle.com/store/shad ... rns-deluxe
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 04 Окт 2018 17:48
Shadow Warrior 2 е безплатна в GOG за следващите ~48 часа https://www.gog.com/game/shadow_warrior_2
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 07 Мар 2019 18:58
Diablo 1 в GOG, за 8.89 евро.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 07 Мар 2019 20:07
Днес си припомних, че преди куп време бях взел Just Cause 3 за някакви смешни пари (примерно 2 евро) и се разцепих. Чак ме е яд, че не се сетих за нея по-рано.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 07 Мар 2019 20:38
Gipo написа: Днес си припомних, че преди куп време бях взел Just Cause 3 за някакви смешни пари (примерно 2 евро) и се разцепих. Чак ме е яд, че не се сетих за нея по-рано. И аз си я взех за 10 кинта за ПС4 и много се сцепвам. Само ме дразни че нямам iron sights изглед, но всичко друго е 5/7
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 14 Мар 2019 21:57
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 25 Мар 2019 17:19
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 17 Апр 2019 18:57
Убисофт даряват €500K за реставрацията на Нотр-Дам и раздават безплатни копия на PC версията на Assassin's Creed: Unity. https://news.ubisoft.com/en-us/article/ ... e-de-parisFrom April 17th at 03:00 pm to April 25th at 08:00 am (your local time).
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 18 Апр 2019 17:36
the_presator написа: Убисофт даряват €500K за реставрацията на Нотр-Дам и раздават безплатни копия на PC версията на Assassin's Creed: Unity. https://news.ubisoft.com/en-us/article/ ... e-de-parisFrom April 17th at 03:00 pm to April 25th at 08:00 am (your local time). Изключително навременно, вчера цял ден си играх да тегля торенти и глупости, днес директно закърпих това, купих останалите DLC-та за 3 евро и сме готови да се върнем в Париж и към добрите стари корени на Assassin's Creed, когато играта все още се въртеше около квинтесенцията си. С кеф захлебих и преработените AC3 и Liberation.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 19 Апр 2019 02:04
Да. В нета някакви даже си мислят, че 3D модела на Нотр Дам в играта можел да се изполва за реставрацията, но ofc има далеч по-полезни неща, като лазерни сканирания на цялото нещо
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 19 Апр 2019 07:41
Императора написа: Това с безплатните копия защо? Логиката е че понеже има Нотр Дам в Unity, затова ли? И аз не схващам, може би понеже сега Origins е евтин, доста хора преди са скорвали AC4 и сега с безплатен Unity повече хора ще се задържат в Убисофт клиента, но пак не съм сигурен това как им носи моментални приходи предвид че те са дарили 500 бона за реставрацията на Нотр Дам директно.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kuchebg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 19 Апр 2019 11:44
Култовата Transistor е безплатна в Еpic Gams Store! Скоро и новина в сайта
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 19 Апр 2019 12:07
Инди игра в алфа версия, в която се преплитат симс и тропико https://foundersfortune.com/news/
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 16 Юли 2019 14:47
UFO: Alien Invasion (UFO:AI) е яка X-COM-тип игра, която използва Quake 2 двигателя. Развива се действието през 2080-те, когато Китай се отказва от амбицийте си за световно покоряване, Русия си е със същите граници, а Турция е част от „Разширения“ Европейски Съюз. Всъщност, всички държави без Русия са част от някакви обединения, съюзи, федерации, конфедерации и прочее. Също така ООН е върховният суверен. Доста щуро, нали? А, и, извънземни нападат. Играта е безплатна. https://ufoai.org/wiki/News
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 20 Сеп 2019 21:57
В Epic games store-a може да боднете безплатна Batman Arkham трилогията, както и Batman Lego трилогията до 26 септември. Не е за изпускане. https://www.epicgames.com/store/en-US/c ... -free-week
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 25 Сеп 2019 17:13
Freespace 2 е безплатна в GoG: https://www.gog.com/game/freespace_2Тая игра яко ме връща в детството.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 28 Сеп 2019 08:33
Пак в Epic Store-a. Metro 2033 Redux и още една на която и забравих името. Ако някой не е разбрал все още, Epic пускат всяка седмица безплатни игрици.
|
|
|
|
|
ToxicZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 05 Окт 2019 17:48
venenum написа: Ако някой не е разбрал все още, Epic пускат всяка седмица безплатни игрици. Това чудо няма да бъде инсталирано на компютъра ми НИКОГА. Игра, която излезе само там, за мен НЕ СЪЩЕСТВУВА. Безплатните им игрици също не ме интересуват, а и повечето от тях вече ги имам в steam.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 06 Окт 2019 00:14
Toxic N1 написа: ...ас сам необосновано тап и ресхих да го сподела с фсицки вас... Дреме ми на гъза какво съществува и какво не съществува за теб
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри Публикувано на: 06 Окт 2019 01:00
Честно казано ако си съгласен за нещо с Toxic трябва да се замислиш сериозно за позицията си относно въпростното нещо.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|