Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Path of Exile
Публикувано на: 11 Дек 2013 22:02

Имам теория, че в началото героите имат по-голям дроп, за да им е по-лесно с напредването на играта. На някои хора им е падал exalt от първото зомби на плажа в първия град. :lol: Аз също мога да се похваля с 2 GCP-та и един exalt от Act1, normal.

Също така мисля, че дропа в Merciless Docks е увеличен - докато фармех там, първия ден там ми падна exalt + една торба по-дребни орбове, втория ден пак ми падна exalt, както и един eternal + отново една торба дребни орбове. От 62-то ниво почнах само карти да играя и от тогава не ми е падало повече от GCP (при това май само един ми падна), а вече съм 84-то ниво. Един ден се върнах да си тествам теорията и в рамките на час, може би, ми паднаха 4 chaos orbs, 7 jewellers от 6s, 3 fusings + доста chance orbs. :?

Между другото - никога не ми е падал Divine, а играя от както играта премина в отворена бета. :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2013 23:26

Почнах с лесни 66-ки с бавни melee босове, понеже съм semi-ranged герой (crit EK witch) - предимно Tropical Island и Crypt, същевременно внимавайки с модовете.

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 22 Дек 2013 08:59

Имаш предвид неефективен? :lol: За HC и high-level не става за нищо освен ако не е придружен с нещо друго като block/dodge, дори и тогава си остава рисков.

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 23 Дек 2013 22:26

Ще заложа на 100%, че става въпрос за Domination или Standard, където човек може да си позволи да умира колкото си иска. Acrobatics и Ondar са много по-голяма причина да ти се струва, че е супер ефективен от самия evasion. Както казах и преди и аз искам да пробвам билд с block/dodge/ondar и spell avoidance като очаквам да избягвам 90% от атаките, но нямам времето да рискувам с подобно нещо в HC лига, може би ще го развия в стандърт, тъй като изглежда супер фън. Факт, обаче е, че с герой в не HC лига не мога да претендирам за топ билд. Когато говорим за end-game или дори high level Nemesis, armor е много по-добър винаги, именно защото намалява dmg и следователно шансът да бъдеш one-shot. Не зная дали си имал шанса да срещнеш bear trap/ethereal knives mob, който просто ще се изсмее на твоя evasion. EK/BT технически са spells и следователно прескачат твоя evasion, тъй като той те предпазва само от attacks. В същото време демиджът им е physical, а залагайки на evasion/acrobatics е ясно, че ще имаш супер нисък armor и почти 100% сигурно ще бъдеш 1-shot ако си с под 3к hp. И аз бих предпочитал и двете възможности да са еднакво viable, но за съжаление реалността в POE е тази - mitigation>avoidance.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Дек 2013 02:36

PoE Defenses In Depth - малко мат'рял за размисъл. HP/AR>ES>HP/EVA.

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 05 Яну 2014 22:09

Cruel Dominus на Nemesis!!!! Това е играта.. Супер епичната битка, имам чувството, че на merc ще ми е по-лесен и не толкова забавен, имайки предивид gear и overleveling, които могат да се постигнат там. Иначе ебати шанса в този Nemesis преди дори да завърша cruel ми бяха паднали 9!! uniques, повечето от тях, обаче са low level, но имам и една tabula rasa и belly of the beast, за които мога да изкарам 3.5-4 exalts.

Профил

Публикувано на: 14 Яну 2014 15:12

Просто си развил героя си на DMG :) Липсва ти баланса между атака , защита , блок и избягване на атаките. Аз съм 80 левел дуелист с 4 к кръв ,55 % блок , 7 к дефенс (с флакове става 18 к) , 4 к evasion (с flak става 10 к) и 7 к удар... и на немезис съм все още жив :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2014 14:24

Това не е насвинване, повярвай ми. Играя с един рейнджър, който прави 70к с Burning Arrow и има 1000% crit multiplier, но дори той е далеч от напълното освинване. Дисчарджърите правят по 200к+ и обикновено one-shot-ват целия екран, но за тях се иска да имаш бездънен джоб.
Flicker Strike също лесно може да бъде OP - 500к по новата система за пресмятане на dmg-a (damage per hit), а преди патча, когато показваше damage per second - 999k. :D

Иначе ако искаш да си безсмъртен и да газиш наред - насочи се към друга игра, защото в тази не е възможно.

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 16 Яну 2014 17:08

Поначало glass cannon builds в PoE са посредствени и не стават абсолютно за нищо на Nemesis. Играта предразполага към по-дефанзивен и внимателен gameplay. А що се отнася до steamroll-ването то за мен е най-неприятната част от Diablo3 и съм доволен от това, че колкото и да си farm-нат, колкото и перфектен да е build-a ти винаги има шанс ,било то и малък, да умреш. Именно прекалено лесното достигане на immortal killing machine статуса в игра като Diablo3 не се понрави на голяма част от феновете на предшественика и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2014 03:30

Ъ, имах предвид, че в обичайното ми парти има такъв рейджър?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2014 12:17

Добре we, някой може ли в крайна сметка да ми каже тая игра струва ли си. :?

Като питам некой дето я е играл, оно почва да ми философства как е по - добра, съответно по - лоша от Diablo 3 или Torchlight 2 ..

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2014 14:50

FFS, играта е безплатна, изтегли я и сам прецени!

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2014 15:05

Sentry написа:
FFS, играта е безплатна, изтегли я и сам прецени!

Часовой, времето ми е прекалено ценно, съответно питам за мнение .. наясно съм че е безплатна и ще го направя, но след като си пропилях времето пробвайки едни MMOта, вече съм малко резервиран за безплатните игри. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2014 16:46

Една от малкото безплатни игри, които стават занещо :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2014 16:48

Ъм, пуснах съобщение, но нещо не е излязло, nvm.

Та се оказа, че съм я играл и преди играта, защото имах Marauder level 7 (вече 16) и тръгвам да бия Merveil. Мисля си, че не съм се спекнал много добре, защото имам 14 INT, 14 DEX и 208 STR. :shock:

Как и да е, тия игри са на принципа "проба-грешка" :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2014 10:57

Има ли някой дуелист тука, да каже справя ли се добре на последната трудност?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2014 15:25

Някой за парти ? Аз съм 53 лвл на последна трудност на акт 1, стандартна лига nick: Bulledhead

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2014 18:28

някой играе ли тази игра още от тук упоменатите , освен мен ? :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 05 Май 2015 21:36

Играя я няколко месеца вече. Имам един RF 98lvl, един 33k Tornado Shot и една сосерица Incinerate... Исках да дигна 100 с RF-то ама нещо като научавам новините около бетата рязко ми се отигра... рязко загубих тръпката. С тея нърфове ми писна на уя вече. Махнали shotgunning-a сега... Нямам достъп до бетата все още, но от това което гледам и чета... май ще ходят надолу. Това с фикса на desync-а до като не го видя няма да го повярвам. Все едно да си оправят скапания енджин да не зарежда по 1 час и да не лапа по над 5гб памет. Като играеш повече време и немога да алт табна... толко сбози, че неам думи. Абе яка игра ама си личи на много места, аматьорска работа. Ама има едно половин година сигурно я играя, така че си е зарибявка... но все имам чувството, че ще отлетат надолу с новия експаншън, дано не съм прав. Много хайп... малко професионално свършена работа... много грешни посоки, като с тея нърфове. Пуснали некъв безумен скил да буфнат мелетата... абе аматьори... :Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2015 22:48

Имам 81lvl shadow reave, ако сте навити за парти като пуснат пача или получим отворена бета пишете, нямам кой знае какъв гиър, но става геройчето.

Навит по всяко време за игра само парти да има.

Относно пача те казаха че за по-слаби машини десихронизацията може да остане ако нямат стабилна връзка, но щяли да оправят до колкото се може, та ще се види, интересно ми е новото дърво как ще е със съпорт гемовете в него.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com