Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 17:07

Инсталирах пача 1.3 и тръгва уж да ме конектва към сървъра на мания и излиза ето тази грешка .

Някой знае ли как да го оправя че ми се играе .

а въпросния фаил iw_06.iwd го имам и пак неще ! хелп !

Live for everything , die for nothing !!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 20:31

Цитат:
2. Не мога да вляза в сървърите на Multiplayer.

Иматe key gen, пробвате всевъзможни комбинации, но все не ви пуска в сърварите. Ето какво трябва да направите:
1.Изтеглете си програмата "the all seeing eye" от тук http://www.download.com/The-All-Seeing- ... 97471.html
2. Инсталирайте я на произволно място в компютъра. Не се плашете, че по време на инсталацията не ви показва, че COD4 е инсталирана на комютъра ви. Това ще го оправим в т.3
3. Затворете програмата и изтеглете файлa http://rapidshare.com/files/68268367/filters.rar.html
4. Разархивирайте го в директорията на играта и го заменете с текущия filters файл.
5. Отворете The all seeing eye и щракнете върху FILTER -> NEW . Изберете произволно име в най-горното полe, a в голямото поле пействайте следното:

1 if hostname ~!= "*crack*" goto 3
2 goto 4
3 if hostname ~!= "*[c]*" goto 5
4 goto 6
5 if hostname ~!= "*key*" remove

6. Дайте ОК.
7. Идете в My Filters, щракнете го с десен бутон и изберете Refresh. Ще ви излязат множество сървъри за множество игри.
8. Щракнете горе в дясно на game, за да ги сортирате по игри и намерете къде е групичката COD4 съвъри.
9. Изберете си сървър и щракнете два пъти върху него, за да влезете.

Нужно ли е да се прави всичко това за успешна игра в мулти ?? :? Или само с горе споменатият пач може?

Профил

Заглавие: Re: Call of Duty 4 : Modern Warfare
Публикувано на: 17 Яну 2008 19:31

Трябва ти само последния пач 1.4, и сървъри като на манията (кракнати). Някой знае ли защо като се опитам да вляза в техните сървъри за TDM пише, че съм баннат? Явно не е само при мен, а и няма причина за бана. :( Сега играя на друг сървър, там станах 55-ти левел, но предпочитам български (без friendly fire, деба). :?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com