Автор |
Съобщение |
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 09:20
Това ще е супер играта поне като гледах филмчетата вчера. А иначе Blizzard са пословични с бързината си на разработка на игри така че я очаквам до 2 години играта. До тогава си имаме кво да играем. А дано като я свършат Близ да се сетят и за другите си "деца" До тогава
http://eu.starcraft2.com/
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 09:36
Абе какво толкова й има на графиката. Същата като на WarCraft III. И е супер яко, че Близард не вкараха нова раса .
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 10:19
Не бе нищо лошо, просто това "хейт" мисля, че не вярно. Просто отбелязвам, че не може да се сравнява с модерните стратегии и цели да печели на гърба на наистина добра игра за времето си (ск1). Първака за разлика от продължението навремето се е конкурирала много успешно по възможности в областа на геймплей, дизайн и т.н, което не може да се твърди за това, което сега наблюдаваме. Мога да твърдя, че съм обективен защото на мен ск1 не ми допада и по нейно време играх други игри, но я признавам, за разлика от това нещо.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 11:36
Sunerphey написа: Не бе нищо лошо, просто това "хейт" мисля, че не вярно. Просто отбелязвам, че не може да се сравнява с модерните стратегии и цели да печели на гърба на наистина добра игра за времето си (ск1). Първака за разлика от продължението навремето се е конкурирала много успешно по възможности в областа на геймплей, дизайн и т.н, което не може да се твърди за това, което сега наблюдаваме. Мога да твърдя, че съм обективен защото на мен ск1 не ми допада и по нейно време играх други игри, но я признавам, за разлика от това нещо.
Стратегията още не е излязла,ти вече я сравняваш.От няколко картинки не можеш да разбереш нито геймплея нито саундтрака на играта.Ако сега ти дам шот на Стар Крафт:Броодлар няма да повярваш,че след 8 години сърварите в цял свят са препълнени.Винаги Близард са изненадвали с новите си творения.За мен най-добрата компания за пц игри е Близард.Зад мен са 8 милиона играчи в оригиналните сървари на ЛОЛ и двойно повече в пиратските.За Стар Крафт няма какво да се говори.Доказателство е и че след 8 години обсъждаме Дедовото....
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 11:53
Малко информация относно едениците, геймплея и историята:
Story:
* StarCraft 2 story takes place 4 years after the events of Brood War.
* The UED forces were destroyed by Kerrigan's armies (though a few surviving companies may still be around somewhere).
* The Xel'naga will figure into the story "in a rather epic tale."
* The Terran faction in the game will primarily consist of the "evil empire" of the Terran Dominion.
* The planets Char and Braxis ("Braxis Alpha") are coming back, along with new ones (such as Belshir, a Protoss jungle world).
Gameplay & Units:
* Blizzard aims towards a different experience than WarCraft 3, which means: no creeps, no hero system, less emphasis on micro.
* Units attacking from higher-ground will not be revealed to the target player.
* High Templars and Psi-Storms will be in the game.
* No plans for naval combat.
Art:
* The graphics of the game will be based on DirectX 9 (incase some of you worried about a Vista-only version).
* The new map editor for the game will be called "Scumedit".
* Starcraft II's units will have multiple "move cycle" animations so they don't all move in unison with the exact same frames of animation.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:08
До сега гледах трейлърите и както и аз така и хората, които са били (най - вероятно) в нещо като или кинозала, съм просто очарован, потресен и оставен без дъх!
Играта няма нищо общо с това, което играехме преди години (а някои играят и до ден днешен)!
Просто знам и изкоментирах с М174К4, че това е игра, която си струваше чакането и ще си струва чакането до официалната и дата на излизане!
Старкрафт се завръща с пълна сила, както и моята идея за спестяване на пари за нов комп!
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:26
Цитат: no creeps, no hero system, less emphasis on micro.
Е няма да си кривя душата-искаха ми се герои. Просто присъстват достатъчно потенциални такива из кампаниите. Малко микро=няма специални умения. Дали пък няма да стане прекалено аркаден новия СтарКрафт?
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:27
CantStopTheBear написа: Не ви ли е срам да спорите и да се карате за нещо, което е в НАЧАЛНА разработка и ще излезе в най-добрият случай след година.
Играта е в разработка от късната 2003. Сега си погледни календара. Леко тъй..
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:34
За Зерговите почти нищо не е споменато.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:36
admin's minion написа: Цитат: no creeps, no hero system, less emphasis on micro. Е няма да си кривя душата-искаха ми се герои. Просто присъстват достатъчно потенциални такива из кампаниите. Малко микро=няма специални умения. Дали пък няма да стане прекалено аркаден новия СтарКрафт?
СтарКрафт си има уникален геймплей, който не включва герои и крийп. Не мисля, че първата част беше аркадна. Напротив. Не искам Уоркрафт в космоса, искам си добрия стар геймплей от първата част.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:38
OnePageLife написа: admin's minion написа: Цитат: no creeps, no hero system, less emphasis on micro. Е няма да си кривя душата-искаха ми се герои. Просто присъстват достатъчно потенциални такива из кампаниите. Малко микро=няма специални умения. Дали пък няма да стане прекалено аркаден новия СтарКрафт? СтарКрафт си има уникален геймплей, който не включва герои и крийп. Не мисля, че първата част беше аркадна. Напротив. Не искам Уоркрафт в космоса, искам си добрия стар геймплей от първата част.
Заеби героите и криипа, това са си мои прищевки. Последното изразче (ако съм си го превел правилно) ме дразни.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 13:49
Ако сложат герои, крийп и експириънс в стар крафт 2, то това вече няма да има нищо общо със стар крафт. Ще стане футуристичен Уоркрафт...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 15:48
Цитат: less emphasis on micro
Означава, че точно като в SC1 няма да се набляга толкова на микро-контрола на единиците, както е в WC3 примерно...
От всичките клипове с геймплей, които изгледах, просто останах без думи.
En taro Adun!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 16:41
Четох до момента темата и мисля да кажа и аз няколко думи, въпреки че отдавна не съм "геймър".
Първо, starcraft много ме радваше, признавам. Никога не съм бил експерт в нея, но я играех с кеф и правехме страшни мрежи с класа, който поне на всякакви игри си го бива... Така че аз си харесах тази игра, независимо от 2d графиката, недоклатения на моменти контрол и пр.
Сега, на всички ни е ясно, че blizz отлагаха издаването на втора част с цел първата да придобие култов статут. Което и бе постигнато, при това в забележителна степен. Всички говореха за SC2, но никой нямаше дори бледа представа какво ще има в нея.
Еми blizz не са идиоти. Факт е , че нямат лоша игра.Ако променят с нещо концепцията на SC, си е като да разрушат образа на легендата. Което ни отпраща към същинската част, а именно :
Всички очакват от StarCraft 2 едва ли не да им върти свирки и затова сега някои са неприятно изненадани. Според мен SC2 ще представлява фейслифт на единицата, което си личи и от шотовете. И какво толкова не ви харесва тая графика, ебати? Къде пък се навъдихте всичките такива паралии, та да купувате компютри по 2к+ лв и да претендирате за лъскава графика? Ако критерият за качеството една игра е тя да има лъскава графика, то след 2004 лоши игри май няма...
Нито една игра на blizz не използва графиката като свой отличителен белег. Вижте diablo 2 - 2д, малка резолюция, ама на практика няма човек, който да не го е играл.
За вас не знам, аз си чакам стария SC в нова обвивка. И да ви кажа, не съ чувствам никак преебан. Даже май ще си я взема оригиналка...
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 16:48
Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 17:46
Readonly написа: CantStopTheBear написа: Не ви ли е срам да спорите и да се карате за нещо, което е в НАЧАЛНА разработка и ще излезе в най-добрият случай след година.
Играта е в разработка от късната 2003. Сега си погледни календара. Леко тъй.. Хех. не си ми разбрал мисълта, ще обясня. Нека да са си я разработвали от 2003-та. До сега да са направили добър контрол, графика, терени и т.н. Но сега остава най-важното и решаващото. Как да се организира геЙплея Поне според мен. Може и да греша ама не ми пука особено Ghost Rider написа: Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе.
Коментар 1: ХАХААХАХА забавен тип.
Коментар 2: Много си проницателен.
Коментар 3: Чудя се дали говориш за играта Diablo или за някоя малка флаш игричка на някоя друга компания
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 18:08
CantStopTheBear така като го гледам... говори за някоя Деаболо
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 18:38
Човека може да говори за Diablo 1. Тцтцт. Иначе 2-ката така яко се играе, че на накои ушите им плющят от игране.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 18:42
Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:10
Kуц Пръч написа: Тцтц... Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.
Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто!
СтарКрафт>Алл
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|