Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 09:20

Това ще е супер играта поне като гледах филмчетата вчера. А иначе Blizzard са пословични с бързината си на разработка на игри така че я очаквам до 2 години играта. До тогава си имаме кво да играем. А дано като я свършат Близ да се сетят и за другите си "деца" :) До тогава
http://eu.starcraft2.com/ :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 09:36

Абе какво толкова й има на графиката. Същата като на WarCraft III. И е супер яко, че Близард не вкараха нова раса :D .

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 10:19

Не бе нищо лошо, просто това "хейт" мисля, че не вярно. Просто отбелязвам, че не може да се сравнява с модерните стратегии и цели да печели на гърба на наистина добра игра за времето си (ск1). Първака за разлика от продължението навремето се е конкурирала много успешно по възможности в областа на геймплей, дизайн и т.н, което не може да се твърди за това, което сега наблюдаваме. Мога да твърдя, че съм обективен защото на мен ск1 не ми допада и по нейно време играх други игри, но я признавам, за разлика от това нещо.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 11:36

Sunerphey написа:
Не бе нищо лошо, просто това "хейт" мисля, че не вярно. Просто отбелязвам, че не може да се сравнява с модерните стратегии и цели да печели на гърба на наистина добра игра за времето си (ск1). Първака за разлика от продължението навремето се е конкурирала много успешно по възможности в областа на геймплей, дизайн и т.н, което не може да се твърди за това, което сега наблюдаваме. Мога да твърдя, че съм обективен защото на мен ск1 не ми допада и по нейно време играх други игри, но я признавам, за разлика от това нещо.

Стратегията още не е излязла,ти вече я сравняваш.От няколко картинки не можеш да разбереш нито геймплея нито саундтрака на играта.Ако сега ти дам шот на Стар Крафт:Броодлар няма да повярваш,че след 8 години сърварите в цял свят са препълнени.Винаги Близард са изненадвали с новите си творения.За мен най-добрата компания за пц игри е Близард.Зад мен са 8 милиона играчи в оригиналните сървари на ЛОЛ и двойно повече в пиратските.За Стар Крафт няма какво да се говори.Доказателство е и че след 8 години обсъждаме Дедовото....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 11:53

Малко информация относно едениците, геймплея и историята:

Story:

* StarCraft 2 story takes place 4 years after the events of Brood War.
* The UED forces were destroyed by Kerrigan's armies (though a few surviving companies may still be around somewhere).
* The Xel'naga will figure into the story "in a rather epic tale."
* The Terran faction in the game will primarily consist of the "evil empire" of the Terran Dominion.
* The planets Char and Braxis ("Braxis Alpha") are coming back, along with new ones (such as Belshir, a Protoss jungle world).

Gameplay & Units:

* Blizzard aims towards a different experience than WarCraft 3, which means: no creeps, no hero system, less emphasis on micro.
* Units attacking from higher-ground will not be revealed to the target player.
* High Templars and Psi-Storms will be in the game.
* No plans for naval combat.

Art:

* The graphics of the game will be based on DirectX 9 (incase some of you worried about a Vista-only version).
* The new map editor for the game will be called "Scumedit".
* Starcraft II's units will have multiple "move cycle" animations so they don't all move in unison with the exact same frames of animation.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 13:08

До сега гледах трейлърите и както и аз така и хората, които са били (най - вероятно) в нещо като или кинозала, съм просто очарован, потресен и оставен без дъх!

Играта няма нищо общо с това, което играехме преди години (а някои играят и до ден днешен)!

Просто знам и изкоментирах с М174К4, че това е игра, която си струваше чакането и ще си струва чакането до официалната и дата на излизане!

Старкрафт се завръща с пълна сила, както и моята идея за спестяване на пари за нов комп! :lol: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 13:26

Цитат:
no creeps, no hero system, less emphasis on micro.

Е няма да си кривя душата-искаха ми се герои. Просто присъстват достатъчно потенциални такива из кампаниите. Малко микро=няма специални умения. Дали пък няма да стане прекалено аркаден новия СтарКрафт?

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 13:27

CantStopTheBear написа:
Не ви ли е срам да спорите и да се карате за нещо, което е в НАЧАЛНА разработка и ще излезе в най-добрият случай след година.

Играта е в разработка от късната 2003. Сега си погледни календара. Леко тъй..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 13:34

За Зерговите почти нищо не е споменато. :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 13:36

admin's minion написа:
Цитат:

Е няма да си кривя душата-искаха ми се герои. Просто присъстват достатъчно потенциални такива из кампаниите. Малко микро=няма специални умения. Дали пък няма да стане прекалено аркаден новия СтарКрафт?

СтарКрафт си има уникален геймплей, който не включва герои и крийп. Не мисля, че първата част беше аркадна. Напротив. Не искам Уоркрафт в космоса, искам си добрия стар геймплей от първата част.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 13:38

OnePageLife написа:
admin's minion написа:
Цитат:

СтарКрафт си има уникален геймплей, който не включва герои и крийп. Не мисля, че първата част беше аркадна. Напротив. Не искам Уоркрафт в космоса, искам си добрия стар геймплей от първата част.

Заеби героите и криипа, това са си мои прищевки. Последното изразче (ако съм си го превел правилно) ме дразни.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 13:49

Ако сложат герои, крийп и експириънс в стар крафт 2, то това вече няма да има нищо общо със стар крафт. Ще стане футуристичен Уоркрафт...

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 15:48

Цитат:
less emphasis on micro

Означава, че точно като в SC1 няма да се набляга толкова на микро-контрола на единиците, както е в WC3 примерно...

От всичките клипове с геймплей, които изгледах, просто останах без думи.

En taro Adun!

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 16:41

Четох до момента темата и мисля да кажа и аз няколко думи, въпреки че отдавна не съм "геймър".
Първо, starcraft много ме радваше, признавам. Никога не съм бил експерт в нея, но я играех с кеф и правехме страшни мрежи с класа, който поне на всякакви игри си го бива... Така че аз си харесах тази игра, независимо от 2d графиката, недоклатения на моменти контрол и пр.
Сега, на всички ни е ясно, че blizz отлагаха издаването на втора част с цел първата да придобие култов статут. Което и бе постигнато, при това в забележителна степен. Всички говореха за SC2, но никой нямаше дори бледа представа какво ще има в нея.
Еми blizz не са идиоти. Факт е , че нямат лоша игра.Ако променят с нещо концепцията на SC, си е като да разрушат образа на легендата. Което ни отпраща към същинската част, а именно :
Всички очакват от StarCraft 2 едва ли не да им върти свирки и затова сега някои са неприятно изненадани. Според мен SC2 ще представлява фейслифт на единицата, което си личи и от шотовете. И какво толкова не ви харесва тая графика, ебати? Къде пък се навъдихте всичките такива паралии, та да купувате компютри по 2к+ лв и да претендирате за лъскава графика? Ако критерият за качеството една игра е тя да има лъскава графика, то след 2004 лоши игри май няма...
Нито една игра на blizz не използва графиката като свой отличителен белег. Вижте diablo 2 - 2д, малка резолюция, ама на практика няма човек, който да не го е играл.
За вас не знам, аз си чакам стария SC в нова обвивка. И да ви кажа, не съ чувствам никак преебан. Даже май ще си я взема оригиналка...

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 16:48

Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 17:46

Readonly написа:
CantStopTheBear написа:
Не ви ли е срам да спорите и да се карате за нещо, което е в НАЧАЛНА разработка и ще излезе в най-добрият случай след година.

Играта е в разработка от късната 2003. Сега си погледни календара. Леко тъй..

Хех. не си ми разбрал мисълта, ще обясня.
Нека да са си я разработвали от 2003-та. До сега да са направили добър контрол, графика, терени и т.н.
Но сега остава най-важното и решаващото. Как да се организира геЙплея ;) Поне според мен. Може и да греша ама не ми пука особено ;)
Ghost Rider написа:
Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе.

Коментар 1: ХАХААХАХА забавен тип.

Коментар 2: Много си проницателен.

Коментар 3: Чудя се дали говориш за играта Diablo или за някоя малка флаш игричка на някоя друга компания ;)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 18:08

CantStopTheBear така като го гледам... говори за някоя Деаболо :lol: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 18:38

Човека може да говори за Diablo 1. :) Тцтцт. Иначе 2-ката така яко се играе, че на накои ушите им плющят от игране.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 18:42

Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 19:10

Kуц Пръч написа:
Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.

Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто!
СтарКрафт>Алл :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com