Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 17:58

Най-тъп е този герой е този,с който не може играчът да играете.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 19:05

Traun написа:
Най-тъп е този герой е този,с който не може играчът да играете.

To4no taka 8) :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2003 20:40

si4kite sa typi

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2003 08:39

[quote="{[obio]}RAVEN™"][quote="KRIS_4Y"]si4kite sa typi[/quote]

Neeeee.Samo na Human-ite sa tupi :shock:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 08:45

ABe Bue Bu}|{ga/\u /\u cTe kBo npaBu ko/\/\doTo dk+dl+lk cpe|_|_|,y elf human u/\u orc ?
coil + nova+carrior swarm = ave moi de ti se dqna heroto?licha dava 7 armor a pri 17 armor se poemat 50% damage. I tai igraem sre6tu elf.
pravim 3te herota +mass fiends.sleep na Demona i boi po ostanalite .samo archers poemat 75% ot piercing ama i fiendovete su6to =>fiendovete biqt 6tot imam coil +frost armor + 50 damage na fiend.dryadkite pukat mnoo barzo s 150% boi ot piercing kakto i casters ili bears.hippotata ne biqt po zemq a hipp rider e po zle ot 2 archer 6tot prai 4 limit s damage na 2 i poema 2 puti pove4e ot piercing otkolkoto archers.sq kat pravite casters az pravq ili antimagic shell ili gargs i nema 6to da diga6 v nebeto.podobno e i pri drugite raci samo problem sa knightovete foots,grunts,taurens.ama za kvo imam bansee s posession?
p.s vs melee crypt lord + death coil + impale + 35 returned damage & bonus armour from skill & frost armor cant be beaten.if so u got no army at that point of the battle .GAME OVER

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 12:36

maddreamer написа:
ABe Bue Bu}|{ga/\u /\u cTe kBo npaBu ko/\/\doTo dk+dl+lk cpe|_|_|,y elf human u/\u orc ?
coil + nova+carrior swarm = ave moi de ti se dqna heroto?licha dava 7 armor a pri 17 armor se poemat 50% damage. I tai igraem sre6tu elf.
pravim 3te herota +mass fiends.sleep na Demona i boi po ostanalite .samo archers poemat 75% ot piercing ama i fiendovete su6to =>fiendovete biqt 6tot imam coil +frost armor + 50 damage na fiend.dryadkite pukat mnoo barzo s 150% boi ot piercing kakto i casters ili bears.hippotata ne biqt po zemq a hipp rider e po zle ot 2 archer 6tot prai 4 limit s damage na 2 i poema 2 puti pove4e ot piercing otkolkoto archers.sq kat pravite casters az pravq ili antimagic shell ili gargs i nema 6to da diga6 v nebeto.podobno e i pri drugite raci samo problem sa knightovete foots,grunts,taurens.ama za kvo imam bansee s posession?
p.s vs melee crypt lord + death coil + impale + 35 returned damage & bonus armour from skill & frost armor cant be beaten.if so u got no army at that point of the battle .GAME OVER

Ам... слийп'а действа само срешу крипове - кой малоумник не би се сетил да си удари героя с някоя по-слаба единица и да го събуди? Така, че аз лично наблягам на суарм'а(както е подсилен в 106) и вампирската аура на Drug Lord(Dread Lord).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 12:39

Nai-apiqt geroi e DeathKnight ,a nai-qkite sa Vampira , Kozata(ketavara), Blademaster i Djudjeto :!:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 14:25

Gipo написа:

Ам... слийп'а действа само срешу крипове - кой малоумник не би се сетил да си удари героя с някоя по-слаба единица и да го събуди? Така, че аз лично наблягам на суарм'а(както е подсилен в 106) и вампирската аура на Drug Lord(Dread Lord).

Abe da ti kaja ne se se6tat mnogo...Pone rqdko sum vijdal da si subujdat geroqt kato go udari sus svoq edinica :roll: Ina4e Carrion naistina e mnogo luda magiq, osobeno na 1.06...Na team po-4esto vdigam Carrion, a na solo Sleep...
Moga da vi kaja oba4e 4e Carrion+Frost Nova e prosto ubiistveno :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 21:25

NightElf написа:
Nai-apiqt geroi e DeathKnight ,a nai-qkite sa Vampira , Kozata(ketavara), Blademaster i Djudjeto :!:

To4no tai misli predi godina:))
Ti izigrai 10 igri v originalnia b-net i 6te 4atni6 4e DethKnoght-a e zadaljitelen!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 06:40

Na men mi e 4udno, kakvi sa promenite v 1.06???

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 08:54

Promenite sa nai-ve4e v magiite.za pove4eto ve4e trqbva 50-100 mana pove4e.Su6to taka magiite traqt po-kratko. :oops: [/quote]

Заглавие: LOL
Публикувано на: 01 Юли 2003 15:55

Ave vsi4ki geroi sa mnoo qki osobeno da kazem lich s armor na vsi4ki edinici i prosto ne moje6 me spre6 ili sleep,death coil carrior swarm,frost nova,sleep,infernal death coil i NEMA HERO 100 000%
V TFT impale+6ipove i armor+ frost nova+death coil i CL na praktika stava bezsmurten
ili 3te herota na humana 6th lvl i 3mata i ne moje6 me spre6.Invulnerability na paladina,mountain kinga e imunen na magii i s tunder clap zabavq vsi4ko det ne e umrelo i archmage-a puska blizzard vurhu djujeto kat po toq na4in naranqva samo vraga.Stane li nape4eno-heal s paladina det nqma da umre 6tot e s 45 sec invul i sled o6te 15 sec pak si go puska.
ili kinga s blink (TFT) + 7 sec invulnerability se blinkva v sredata na vraga,tunder clap,potiona,pak clap predi da svur6i bazsmurtieto i blink na bezopasno.Voila!!
(TFT) Blademaster i shadow hunter kato blademaster-a e s 6 pendanta za vitality/health i s clonaciqta.healva6 kloningite za da si misli 4e te sa istinskiq geroi
i dokato ti ubiqt cloningite si puska6 pak i ne mogat te ubiqt!!!ina4e si si zaredil shadow huntera s potioni za invulnerability i big bad voodoo.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2003 12:01

BE warden i demon hunter e istinata

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2003 12:42

vii za Gyrocopter-i ne ste li se se6tali???
2 biqt frost whyrm
edin - wivern ,bie grifon,bie hipogrif.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2003 13:03

ахахахахааах Saruman къф си ламер... ако найстина поне малко расбираше от играта(да не говорим за ъндед), щеше да знаеш, че основната сила на гарголиите е по въздух(пояснявам: гарголии>други въздушни). По въздух гарголиите удрят меле, а не ренджд и точно за това и ня тях им действа вампирската аура, а за стрелба по земя са просто жалки(малък демидж и бавна стрелба). А и още нещо за първата ти мина винаги се правят само 5 аколита, един от който се изважда от мината, само когато има нужда да се построй нещо и после пак се пръща в мината. Уффф даже не си правих труда да чета по-надолу. Ще ти кажа едно - пусни се мулти, за да те светнат колко струваш.
п.п. заяждам се заради т'ва "...угризения и съмнения мога да се нарека басолютен гросмайстор със ъндед...", щото мразя такива изказвания на ламери, който често успяват да победят едно easy и се кефят на "невероятните си способности"
2.п.п. аз не съм усобено добър, но все пак достатъчно да успоря глупостите ти.
3.п.п. да те светна нещо - не винаги трябва да тръгваш с голи, щото срещу различните раси, различни единици са най-ефективни(за пример - мойте първи единици срещу елфи няма да са голи, а фиенди, след това зависи). Към 3-4-5 минутаута на играта трябва да си scout противника, за да знаеш на кво ше ти играе. Ако играта ти се състой от "аз ще праявя това(в смисъл, че преди да почне играта си запланувал точно с какви единицище играеш)" ще е много зле за теб. Най-добрият път към успеха е да успяваш да противопоставяш правилните единици срещу противника. Пример: той има много арчерки, ти правиш голи; той ти прави маса кастери(магове), ти му противопоставяш армия от стрелци... Говоря за версии 106 и на горе за RoC, иначе за TFT е малко по-различно

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2003 17:32

gipo prav si ama kato ne e igral v b-net 4oveka.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2003 14:51

един въпрос Саруман - за коя версия говориш? С излизането на 1.10 за RoC и TFT full нещата се поубъркаха. Да си призная не съм играл на 1.10, но на старата 1.06, както и на TFT нормалната атака прави 100% на хеви армор(а не по-малко). Да те светна, че нищо не прави reduce(по-малко) на хеви, а пиерсинг(RoC) и меджик(TFT) правят extra(повече) на хеви, всичко останало прави 100%. Надолу пак не си правих труда да чета поста ти.
п.п. мисли, преди да говориш! Излагаш се

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2003 15:07

уфф, направих си труда да прочета по-надолу :( Пак бъркаш - когато противникът ми види мойте фиенди, малко ще се замисли дали да прави дриадки и талони(ако е разумен де). Щото много лошо става пиерсинг срещу ънарморд. Пък ако ми тръгне мечки да ми прави - нормал атак прави екстра на лайт, но и пиерсинг прави екстра на хеви(RoC) и с достатъчно добър юнит контрол + unholy aura глей кво стаа :lol: А разбира се, след като откажа противника от ънарморд или хеви арморд единици, ще пусна малко голчета, да се порадват на арчърките подкрепени от C. Swarm, Frost Nova, и vampiric aura

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost