Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Hotline Miami
Публикувано на: 26 Ное 2012 03:33

Как може да няма тема за една от игрите на годината? Hotline Miami представлява 2D top-down ретро екшън където целта на всяко ниво е да се елиминират всички противници възможно най-бързо. Умира се лесно, насилието е жестоко, трудността е висока, удоволствието е неописуемо.. Играта се развива през 1989 и като за 80-те има ужасно добър и стилен саундртрак, според мен най-добрия за тази година.

Играта е уникална, в момента е на промоция в Steam. Правена е на Gamer Maker, ще върви на всичко.

От саундтрака:
Hydrogen - M.O.O.N.
Miami Disco - Perturbator

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: Hotline Miami
Публикувано на: 26 Ное 2012 04:39

Това е 1 от по-свежите заглавия тая година, определено трябва да се вдига повече шум около него.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2012 05:20

Бахти колко е нестабилна тая игра. Сериозно, fuck this shit. Програмиста отговорен - да мре в най-дълбоките лайна.

Как може да направиш толкова яка игра и да е толкова зле технически? На всеки втори чаптър като се качвам по стълбите играта блокира и не мога до продължа, не мога да излезна, не мога нищо да направя. И това не се оправя. Така всеки път. Според steam community-то е от проблемите на енджина с дадени нативни резюлоции, може да е това, може да е друго, не ми пука. 5 пъти минах 4 чаптър, 2 пъти преинсталирах играта, инсталирах най-новата версия на .NET framework-а, нищо. Единственото решение е да чийтвам и да пропусна това ниво, което пробвах, и на чаптър 6 абсюлотно същото - качвам се по стълбите и играта блокира.

Толкова ми легна на сърцето тоя Hotline Miami, стила и саундтрака, екшъна, адреналина, всичкото. Отказвам се, ако някога я портнат за Xbox ще я изиграя с кеф. Тия 5 паунда ги дадох за оня дет духа.

Поне имам какво да слушам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2012 03:18

Приятна изненада е играта, добър микс от планиране и рефлекси, и това цялото като някаква кървава аркада. Музиката е доста добра признавам. Не мога да не се сетя за любимата ми Vice City, което е хубаво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2012 09:02

Музиката е невероятна. Както и да е скоро ще пускат нов пач и се надявам да оправи нещата и да довърша тия нива дето не успях.

Просто бруталното в тая игра е че колкото и да планираш нещата винаги ще дойде момент в който трябва да мислиш и да реагираш за броени секунди и тогава адреналина просто скача.

Играта е силно вдъхновена от филма Drive между другото, дотолкова че името на режисьора е в кредитите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2012 12:53

Да, гледах в уики, че се споменава това за филма. Бил нео-ноар, на мен не ми изглеждаше като нещо особено, сега имам стимул да го гледам. Иначе почвам chapter 4, да видим дали ще имам проблеми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2012 13:04

Също колата която кара главния герой е DeLorean(от Back to the Future).

Внимавай да следиш историята защото в един момент става супер сюрреалистична и абсолютно брутално луда.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2012 03:29

Aaa wtf, не мога да се движа из менютата, нито да избирам, след рестарт пак същото. Идея къде са сейвовете, че да я преинсталирам?

Edit: Оп, сори, момент на паника. Просто копираш .sav (очевидно) върху нова инсталация и работи.

Тоя бос на 7-о ниво отначало изглежда като че ли само с късмет се минава, ама тотябвало да танцувате. И той начи може да има нещо като health bar, а аз умирам от един удар винаги? WELL THIS SHIT IS FUCKING FAIR.

Цели 15 минути го мъчих, преди да му спукам тиквата накрая. Сладко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2012 08:39

Чакаш го да ти хвърли ножа и му влизаш с металния прът анално. Не е на късмет а просто трябва умело да го избягваш и да не го оставяш да те хване в ъгъл.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2012 03:55

Хванах наградите на Machinima и ги загледах, стигат до Most Original Game и си викам "Ако HM не присъства (поне!), спирам да гледам" и разбира се, там беше. Баси кефа като точно тя взе наградата. :clap:
А и гледах днес Drive, най-после малко по-различен филм, доста израдва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Дек 2012 07:25

IGN's official nominees for 2012 Game of the Year are...

Mass Effect 3
Guild Wars 2
The Unfinished Swan
Borderlands 2
Hotline Miami
FTL
Halo 4
The Walking Dead: The Game
Journey
Dishonored

Профил

Аватар
В момента играе: with your brain
Публикувано на: 19 Дек 2012 10:22

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2012 14:06

http://indiegames.com/2012/12/top_10_in ... 012_2.html

1. Hotline Miami (Dennaton Games) [Windows, paid]
Jonatan Söderström and Dennis Wedin earn this year's bloody, chicken-faced crown as the highest collectively ranked title in our must-play list. Hotline Miami comes to life in a top-down pixelated perspective and requires players to come to grips with its kill-or-be-killed, danger-lurking-everywhere intensity. Players can't simply hide behind the masks they wear, they have to be aware of every corner or crevice while leaving the opposition unaware of the impending slaughter.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Дек 2012 22:06

Завърших я, минах и тайните и бонус нивата и всичко.

Тая игра

Финалния бос

Руската мафия

80-те

Всеки имал нещо общо с разработката

http://www.youtube.com/watch?v=ELueEkX4bwY

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2012 23:20

На финалния chapter съм и после допълнителните. Най-забавната 2Д игра от не знам кога насам.

btw чудех се като свършиш нивото и накрая има един много специфичен ambience (static.ogg) на какво ми напомня, а то било на 0:12-0:16 от http://youtu.be/kynUSL8fr_4

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Дек 2012 06:29

Като събереш всички букви от нивата и решиш пъзела се изписва

Spoiler for :
I WAS BORN IN THE USA 8)

и на 19-то ниво ти се отключва истинския финал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2013 14:50

Май стана беля, преинсталирах уиндоуса и преди това си копирах всички сейвове на игри на една флашка, за HM намерих единствено едно файлче в играта stats.sav, сега, когато го връщам, не ми показва отключения прогрес. Чудя се дали въобще съм нацелил правилния файл или пак отначало..?

Edit: The awkward moment when saves.dat is staring at me...
Sean, можеш ли да ъплоуднеш твоя сейв някъде, че 15 чаптъра не ми се минават пак, тъй като и моята почивка идва към своя край :/

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2013 10:15

http://miami-eventide.com/saves.zip

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2013 11:23

Сработи, жив и здрав!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2013 19:08

Tva verno e nechoveshkata igra. Na edin dah q vratnah.
gledam neshto govorqt za standalone dlc paket s prodaljenie na istoriqta verno li

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com