Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 13:15
моля някой да ми обясни как се пазарува от STEAM диск ли ти изпращат или какво друго . Дали са коректни от този сайт и игрите само онлайн ли се играят и имат ли сингъли
|
|
|
|
|
RogueSpeed
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 13:28
От Steam не ти изпращат диск, а ти дават да изтеглиш дигитално копие на играта. Повечето игри, които излизат, могат да бъдат закупени от там, така че не са само онлайн, за повечето не ти трябва и постоянна интернет връзка, освен ако не играеш мулти през интернет.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 13:44
От този сайт са на 100% коректни (ако имаш някакъв проблем, support-a им е читав), и както казаха в горния пост, не ти изпращат диск, а просто ти дават да си свалиш дадената игра. Разликата от замунда примерно е, че играта която си свалил е напълно легална, няма да има нужда от кракове и всеки пач който излезе за нея ще ти се инсталира на момента. Много от игрите там имат и допълнителни екстри като "постижения" и т.н.
Сайта е много готин също, защото често правят зверски намаления на разни игри, които си струва да притежаваш
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 14:02
denik написа: От този сайт са на 100% коректни (ако имаш някакъв проблем, support-a им е читав), и както казаха в горния пост, не ти изпращат диск, а просто ти дават да си свалиш дадената игра. Разликата от замунда примерно е, че играта която си свалил е напълно легална, няма да има нужда от кракове и всеки пач който излезе за нея ще ти се инсталира на момента. Много от игрите там имат и допълнителни екстри като "постижения" и т.н.
Сайта е много готин също, защото често правят зверски намаления на разни игри, които си струва да притежаваш благодя за информацията ще се възползвам от сайта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 14:04
denik написа: От този сайт са на 100% коректни (ако имаш някакъв проблем, support-a им е читав), и както казаха в горния пост, не ти изпращат диск, а просто ти дават да си свалиш дадената игра. Разликата от замунда примерно е, че играта която си свалил е напълно легална, няма да има нужда от кракове и всеки пач който излезе за нея ще ти се инсталира на момента. Много от игрите там имат и допълнителни екстри като "постижения" и т.н.
Сайта е много готин също, защото често правят зверски намаления на разни игри, които си струва да притежаваш трябва ли ти специална програма за даунлода
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 14:34
Трябва да си свалиш Steam Client-а от сайта им и да го инсталираш, после като сваляш дадена игра по default ще я инсталира в steam folder-a, но може и да избереш друга директория. Сам по себе си steam-a е около 50 mb
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 17:59
Сайта е много готин също, защото често правят зверски намаления на разни игри, които си струва да притежаваш хХАХАХАХАХАХ, САЙТ....
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
RogueSpeed
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 18:44
А какво е, ако не е сайт ? Много ми е интересно.
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 21:13
Аз съм клиент на стийм от 1 година може би, рядко си купувам игри, защото съм студент.... ясно защо... В Стийм са коректни напълно! Промоциите им са реални и си заслужават на 100%! Няма забавяния при изтеглянето на дадена игра... няма дълго чакане, закупената игра си остава в секция "библиотека" и можеш да си инсталираш когато поискаш. дори от време на време в тази секция пуска определена игра за определено време, тестваш и ако ти хареса я закупуваш съответно.
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 22:22
cesarus написа: моля някой да ми обясни как се пазарува от STEAM диск ли ти изпращат или какво друго . Дали са коректни от този сайт и игрите само онлайн ли се играят и имат ли сингъли Коректни са. Само ми кажи номера на кредитната ти карта
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 11 Окт 2012 23:50
А, да, това пропуснах да кажа - пускат от време на време яки промоции и ти дават да играеш някоя игра безплатно за 2-3 дни с цел да те зарибят и после да си я купиш Стийм си е сайт. Най-общо казано е онлайн магазин за игри, което си е чисто и просто сайт. Това че има и клиент, чрез който можеш да вършиш повечето дейности, е само плюс.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 10:52
denik написа: Стийм си е сайт. Най-общо казано е онлайн магазин за игри, което си е чисто и просто сайт. Това че има и клиент, чрез който можеш да вършиш повечето дейности, е само плюс. Все едно да кажа, че Skype е сайт... Steam не е сайт, а НАЙ-ДОБРАТА гейминг платформа за РС. А сайта е колкото да си дръпнеш клиента, и да разгледаш офертите, ако не ти се логва. Steam клиента не е просто download мениджър (като Capsule на GMG). Ама какво да очаквам от човек, който има 1 игра в акаунта (dota2 ) да ми обяснява какво е Стийм.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 11:27
Martin4oOoO написа: Steam не е сайт, а НАЙ-ДОБРАТА гейминг платформа за РС.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 11:54
Martin4oOoO написа: Steam не е сайт, а НАЙ-ДОБРАТА гейминг платформа за РС.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 15:21
Добре Ве Мен, защо упорстваш че стийм не е сайт, като и от сайта можеш да си закупиш играта...Стийм си е платворма, но в сайта могат да се правят редица неща а в инсталатора само няколко от тях...
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 15:24
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 15:55
Revive_ написа: Добре Ве Мен, защо упорстваш че стийм не е сайт, като и от сайта можеш да си закупиш играта...Стийм си е платворма, но в сайта могат да се правят редица неща а в инсталатора само няколко от тях... Всъщност функциите на сайта спрямо клиента са доста ограничени
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 17:09
Ей, гениите, дето се смеят на човека, идете вижте какво пише в Уикипедия. Даже и картинки сложили, да се покажат колко много знаят, и упорстват в незнанието си, лелеее...
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 17:26
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: моля да ми обяснете как се пазарува от стийм Публикувано на: 12 Окт 2012 17:38
hyper1 написа: Ей, гениите, дето се смеят на човека, идете вижте какво пише в Уикипедия. Даже и картинки сложили, да се покажат колко много знаят, и упорстват в незнанието си, лелеее... Колко тъп трябва да си, за да кажеш че Steam е сайт. Конзолният безмозъчник sean е оправдан, но другите (особено exist) явно са доста прости парчета. Като един идиот, който спореше с мен, че оригиналния Steam се купувал. Въри му се обяснявай. Най-опасно е да спориш с идиоти - няма начин да докажеш пред тях че си прав. Цитат: Steam is a digital distribution, digital rights management, multiplayer and communications platform developed by Valve Corporation. И от сайта на Steam - Цитат: the ultimate online game platform. Що ли не пише Steam - the ultimate game site, много интересно. sean, марш в конзолния раздел! Айде, от мен толкова за това какво е Steam. Хора, които имат по 1-2 игри в Steam да не ми се правят на компетентни.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|