Автор |
Съобщение |
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 12:09
Здравейте! Гледам по сайтовете че хората вече правят гилдии за TOR и сериозно се организират, та няма да е зле и ние българите да направим една голяма сериозна общност че да може после заедно да се нанесем в един сървър, без значение дали ще играете Имперец или Републиканец. ПРЕДЛАГАМ: Да направим една голяма група във фейсбук, целта на която ще е не толкова да направим гилдия, колкото да се съберем максимален брой българи на едно място, които ще играят, че да може да почнем всички заедно в един сървър. EDIT: До хората които нямат мнение по въпроса къде ще играят - повярвайте ми, друго си е да има с кого да си полафиш на наш си език, да отидеш някъде и да видиш Български мухабет, и изобщо да се чувстваш като у дома си EDIT 2: Ето групата https://www.facebook.com/groups/315486705144730/Like/Dislike?
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 16:41
Бива.. Съгласен съм че и мисля че със сигурност може да се събереме хора.Че има и още 1 човек който иска да играе с мене.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 18:00
Не че бих играл играта, но за идеята да се съберат българи... Мен буквално в УоУ ме беше срам да се нарека българин, аз бях британец от Манчестър, един приятел все "swe" отговаряше по същата причина. Българи в ММО = селяния.
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 18:11
Telba написа: Не че бих играл играта, но за идеята да се съберат българи... Мен буквално в УоУ ме беше срам да се нарека българин, аз бях британец от Манчестър, един приятел все "swe" отговаряше по същата причина. Българи в ММО = селяния. Е всеки с мнението си Ама баш пък срам... Много много не ме ебе кво мислят англичаните за България примерно. Аз в WoW една-две години играх в английски сървър, и един чуждестранен приятел не успях да си намеря, не че не съм социален, просто са такива малоумни, с такива малоумни мохабети дет трябва в google да търсиш къде му е смешното..... Съвсем друго си е с наши си хора да си полафиш
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 19:14
Добра е идеята ама няма аз да съм човека, който ще го организира П.С. Малко извън темата - ако пробвам оттук да играя в сървър за западното крайбрежие на САЩ ще се получи ли или ще имам божествен лаг?
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 19:37
Чудо голямо, че ще се съберете с българи. Аз като играх WoW с bg-та и какво? Един път някой не е дошъл някъде с мен да играем заедно, да минем някаква зона или просто да ми помогнат с нещо. Дали ще са българи или не- все тая. П.С. Аз бях надъхан покрай Минотавъра да играем, даже бяхме започнали нещо като гилдия и имахме лист с играчи, но той изгуби интерес към играта и аз покрай него :/
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 19:46
Не ти трябват сънародници или чужденци, трябват ти хора на място, с които ще може да се играе.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 21:06
Ами аз в момента съм в вдин малък български гилд,който е одобрен за guild deployment(имаме повече от 4 предордера).Като обявят списъка със сървърите,ще драсна тука къде ще сме ние,който иска да се присъедини.
|
|
|
|
|
SZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 22:14
Едва ли TOR ще въведе нещо ново в жанра. Ще видим как ще го понесат феновете на SW.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 22:54
SZ написа: Едва ли TOR ще въведе нещо ново в жанра. Ще видим как ще го понесат феновете на SW. Моля дискусиите за играта в другата тема
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 23:53
Аз съм съгласен да се съберем,първо да си купя лаптоп за да мога да играя играта
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 11 Ное 2011 00:33
Добре тогава, който има интерес, моля да заповяда: https://www.facebook.com/groups/315486705144730/
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 11 Ное 2011 00:36
the_presator написа: Чудо голямо, че ще се съберете с българи. Аз като играх WoW с bg-та и какво? Един път някой не е дошъл някъде с мен да играем заедно, да минем някаква зона или просто да ми помогнат с нещо. Дали ще са българи или не- все тая. П.С. Аз бях надъхан покрай Минотавъра да играем, даже бяхме започнали нещо като гилдия и имахме лист с играчи, но той изгуби интерес към играта и аз покрай него :/ wtf? минотавъра е изгубил интерес към СВТОР, как ще стане тая работа? о.О
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 11 Ное 2011 09:39
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 12 Ное 2011 01:39
Здравейте! И аз съм навит за българска гилдия в SWTOR. Имам приордър и чакам с нетърпение играта и да поразцъкаме българи на едно място !
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 12 Ное 2011 11:41
Triton написа: http://forum.starwarsbg.org/showthread.php?5067-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-TOR
Тук има инфо за БГ гилд в ТОР Както казах моята идея е не само за една гилдия, а за събиране на всички Българи на едно място, със или без гилдия, просто да се знае надлъж и нашир след това кой сървър е Български че хората да идват там :] ЕДИТ: И хора моля ви се, не бъдете толкова черногледи, Star Wars TOR няма да е (надявам се) пълната с БГ дечица WoW че да ви развалят кефа. Очаква се аудиторията да е малко по-зряла
|
|
|
|
|
dumbass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 12 Ное 2011 18:00
Добре и аз съм навитак само кажете как може да цъкаме заедно.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 12 Ное 2011 19:14
dumbass написа: Добре и аз съм навитак само кажете как може да цъкаме заедно. Никак все още Влез в групата, и играта като излезне се разбираме в кой сървър ще се играе и готово
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 01:10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Български сървър в Star Wars The Old Republic Публикувано на: 13 Ное 2011 01:37
E защо ти е лаптоп за тази игра?За тези пари ще си вземеш доста по-добър настолен компютър.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|