ОФИЦИАЛНА ТЕМА ЗА ДИСКУСИИ Е ТАКОВАМесец и нещо остава до рилийза на поредният WoW expansion(7 Декември).В тоя форум не са много wow player-ите 'сякаш, но все се намират.Доста неща, вече бяха разкрити официално от близ и смятам да поствам по-итересните новости тук, и да се оформи нещо като адекватна пцм(да, да...)дискусия.За сега ще постна няколко неща, 'щот ми се доспа а и ме мързи да се ровя много-много, но утре като съм по-свободен ще допълня
Cata Introдоста епик е направено, а и близз до сега никога не са се дънили с интротата си xD
новият Tree Formякото е, че който не я харесва и си иска старата обратно, може просто да си сложи minor glyph които да оправи работите
Bloodthyrsty Gladiatorт'ва си нямам на идея дали ще е reward от новият сезон или ще се взема с хонър(което също не знам как ще става, имайки в предвид новата хонър/арена/пве маркс система)
Goblin CinematicGoblins r ghay, k?!
Mount от Алхимия оОwowheadяко е, че не само от енг и тейл ще се вземат маунтове вече, ама ДРАКОН ОТ АЛХИМИЯ?!?! ДА ФЪК???
Troll Druid Bear FormTroll Druid Cat Formгрозна раота е такова...
All Race Class Combosновите клас комбота
Alexstrasza vs Deathwing диалогTEH EPICNESSSSSS!!!
т'ва няма много общо с темата, ма се сетих от алекстразата новото таурен шефчедано забрани на всички крави да са паладини ffs...
нещо от което всеки wow geek, ще свърши...!ГЛЕДАЙТЕ!маелстрома е представен СТРАШНО!!!
Some ModelsИзера е направена супер, но съм малко разочарован от хюман формата на Нелтарион и от Фюрион, а Гарош си е откровенно грозен...
Newl Thrall Modelновият Трал е направен добре, но напомня повече на Медив от колкото на свиреп войн оО
Kalimdor loading screenEastern Kindoms loading screenNorthrend Loading ScreenOutland Loading Screenновите скрийнове са зверски!особено нортрендския
преди малко гледах и новите гилд маунтове, но изгубих линковете.утре ще потърся и ще ги добавя.
за сега това пускам, после още