Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 27 Мар 2010 20:33
You good sir, have just sparked my interest. Иначе графично играта изглежда блех ... Не, нямам впредвид колко е красива, а по-скоро ОТВРАТИТЕЛНИЯТ интерфейс... Поне от това което се вижда явно има Shortcut mapping , което е + А и е бета така че има време Докато ме одобрят LoL
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 28 Мар 2010 06:20
много ми допада играта обаче много време докато свикнеш с контролите и забързания геймплей
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 28 Мар 2010 18:33
Това ми прилича повече на Unreal Tournament в една по-различна визия, отколкото на DotA...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 28 Мар 2010 19:24
Именно.
Затова по-добре си е да играеш UT на офи, или DotA all the same.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 29 Мар 2010 02:27
Номер 4 е...
Иначе всичко, което съм искал от новите доти го има в хон, другите се опитват да направят нещо ново, което все и не им се получава.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 01:40
имам 1 key на разположение, първия поискал го ще го получи
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 09:13
АЗ! моля
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 09:34
пратих ти лс с ключа
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 10:14
Благодарности на ex1s7 за ключа.
Отначало се чувствах като марсианец,но постепенно свикнах.Игричката ме кефи.Не толкова колкото ХоН,но пак кефи.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Bloodcount
|
|
В момента играе: Torchlight и се кефя на макс.
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 11:40
Първо, това ще да е четвъртата игра по дота (League of Legends(която съква междодругото) Demigod(която заслужава поне 3 часа гейм време) и Heroes of Newerth (1към 1 с Дота, освен факта че има няколко арени, има нови герои и нови итеми и изключително симпатична графика))
Според мен тази игра няма да бъде нищо специялно, поради факта че в AoS вселената вече са създадени редица от незабравими образи, няма много място за иноваций, а дружките са се захванали точно с това: Премахнали са повечето аркадни елементи... все пак може да бъде задоволителна игра.
___________________________________ A mountain that eats people. I want one!
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 11:55
защо въобще си правиш труда да пишеш като мразиш сичко живо дещо не е дота
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 17:28
"Първо, това ще да е четвъртата игра по дота (League of Legends(която съква междодругото)" И ,защо да съква ???? Това ,че е по различна нищо не означава. Аз си я играя от доста време и ме кефи точно това че е направена в неангажиращ арт стил които е много по хубав от този на ХоН например. Това че ти си заклет фен на дота, не те кара да казваш, че ЛоЛ съква
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 06 Апр 2010 17:45
Бахти тъпото.
Точно това прави дотата толкова яка - процентите и шансовете. Тук щом ги няма, всичко ще опира до прости сметки и късметът няма да играе никаква роля. Ебати тъпото О.о
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 30 Апр 2010 12:15
http://www.bloodlinechampions.com/news.php#id1734Може ли накой да прати инвайт ? Aко да да ми пише на ЛС
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 30 Апр 2010 13:33
На мен това повече ми прилича на един друг ums на warcraft 3, не на дота - дето скина е Медив и си комбинираш разни елементи в инвентара за магии, забравих й името на картата.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 30 Апр 2010 15:35
Jedi Knight написа: На мен това повече ми прилича на един друг ums на warcraft 3, не на дота - дето скина е Медив и си комбинираш разни елементи в инвентара за магии, забравих й името на картата. spellcraft
|
|
|
|
|
Jambo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 30 Апр 2010 17:18
Ако може и на мен да пратите invite key ;P
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 15 Май 2010 19:07
Някой ако може да прати едно ключе?! Пишете на лично, ще ви дам мейл.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bloodline champions - "новата Dota" номер 3 Публикувано на: 16 Яну 2011 19:09
Айде пичове играта излезе http://www.bloodlinechampions.com/home.php-Безплатна е, но нямаш герой за разлика от платените верси. -4 безплатни героя всяка седмица -Подобно като LoL-а има точки които се събират наречени Bloodcoins като с тях могат да се купят много неща (герой, аватари, титли, оръжия...) -има няколко карти и game mods в играта се пиша "Aeonfluxs" които иска да ми пише да играем
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|