Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с оригинален акаунт на World of warcraft
Публикувано на: 08 Ное 2009 11:59

Извинете за безпокойството , но имам проблем от няколко месеца с акаунта ми . Ето какво ми изпращат всеки път

English speaking customers: Please refer to the start of this mail
Für deutschsprachige Kunden: Bitte beachten Sie den zweiten Teil der Nachricht
Pour les clients français: Veuillez vous rendre à la troisième partie de ce message
Para los clientes españoles: Por favor vayan al cuarto apartado de este correo electrónico.
Русскоговорящие игроки: пожалуйста, прочтите последнее сообщение этого письма.

Greetings,

We are writing to inform you that we have, unfortunately, had to cancel your World of Warcraft account:

Account Name: TAKINGLIVES
Type of Violation: Involvement in online trading activities
Investigation Concluded: 05/10/2009
Consequences for Account: Account Cancellation

It is with regret that we take this type of action, however, it is in the best interest of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game, that your access to the World of Warcraft servers be cancelled.

Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items.

Account access is the responsibility of the account owner and account sharing is against our Terms of Use (http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html). Therefore, should you believe someone other than yourself (the account owner) has committed this violation of the Terms of Use with your account, these sanctions would still apply, as our action is taken against the account, not the individual.

If you wish to review our current Rules and Polices, they can be found at:
http://www.wow-europe.com/en/policy/

След това влизам в играта пиша си акаунта и паролата и ми изписва Please go to banned.html page след това цъквам на линка от играта и ме праща някъде ама и аз не знам къде :S ако някой е имал подобен проблем нека ми отговори . Благодаря предварително .

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Проблем с оригинален акаунт на World of warcraft
Публикувано на: 08 Ное 2009 12:02

Да не си го купил тоя акаунт или си се опитвал да го продаваш?

Профил Skype

Публикувано на: 08 Ное 2009 12:05

Нищо не съм правил :D може някакви китайци да си правят ... с акаунта просто единия ден играя дигна 10 левел след това ми го баннат . Пиша писмо до близард махнат ми бана за 2 дни пак го изям и се една и съща причина ...

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 08 Ное 2009 12:06

Ban-на ли са те защото си продавал голд за реални пари.

Type of Violation: Involvement in online trading activities

Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items.

Пич, повечето хора продават голд в компютърни клубове като Матрицата. Почваш на сървъра в които хората там цъкат повечето и после пускаш слух, че продаваш голд. Се ще се намери отрепка да ти купи ЛоЛ голда. Бая мой познати правят този тип бизнес в Матриците.

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 12:08

Човек , аз съм 10 левел не мога да дигна повече щото съм вечно бан или 1 път в месеца не съм , колко голд да имам аз имам 80 силвър ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 12:10

Дам, има 11 милиона играещи на WoW и половината и бъкел от английски не отбират, ами цъкат само като идиоти... толкова за това колко невероятно комплексна била WoW и как трябвало да се измислят стратегии и build-ове и какви ли не други глупости.

Пич, тъй като явно и думичка не разбираш на какъвто и да е чужд език, нека ти го обясня простичко - акаунта ти е деактивиран, защото или си продал или си купил нещо в играта за истински пари. Нищо не можеш да направиш по въпроса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 12:17

Sentry написа:
Дам, има 11 милиона играещи на WoW и половината и бъкел от английски не отбират, ами цъкат само като идиоти... толкова за това колко невероятно комплексна била WoW и как трябвало да се измислят стратегии и build-ове и какви ли не други глупости.

Пич, тъй като явно и думичка не разбираш на какъвто и да е чужд език, нека ти го обясня простичко - акаунта ти е деактивиран, защото или си продал или си купил нещо в играта за истински пари. Нищо не можеш да направиш по въпроса.

Човекът твърди, че не е правил нищо, защо го ругаеш бе :) Стават грешки.
Иначе WoW е тъпа игра, не си заслужава да си даваш парите за нея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 12:22

Човекът твърди, но това не означава, че не е. Най-вероятно е направил нещо без дори да подозира, че го е направил.

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 12:25

Разбирам какво пише , че ми е затворен акаунта ама искам да разбера дали има шанс да го оправя , защото първо нищо не съм направил , че аз дори не говорех в чатовете :D и второ бях писал писмо до близард да ми махнат бана е махнаха ми го като влезнах в акаунта имах около 70 нови героя 1 или 3 ти левел имаше и 2 :S китайците са виновни тея ..

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 12:30

Да бе, пич, китайците баш са виновни за всичко, дето service provider-а им по принцип е различен и дето вече дори WoW е забранен там :)

Както и да е. Като начало си сменяш паролата с нещо по-сложно, което няма да отнеме на който и да е 2 секунди да го разгадае. Второ - не е зле да си смениш mail-а, но ако го правиш го направи задължително преди да си смениш паролата. Трето - като пишеш на Blizzard и ако ти пуснат акаунта си изтрий всички герои, които не си ги направил ти и ако имаш в героя си неща, които не са за там, ги изхвърли.

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 12:32

Числа и цифри разбъркано колко по трудна парола да измисля ... то ....

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 13:23

Приятел, акаунтът ти е бил използван от продавачите на злато за спам в градовете и чата, за това и всичките тея малко ниво герои. Банват те отново и отново след всеки ънбан по простата причина, че си хванал keylogger, който най-вероятно все още ти седи на компютъра и колкото и да си сменяш паролата, пак ще ти използват акаунта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 13:32

Quirk написа:
И тази тема ли ще обърнем на Troll vs. WoW ? Ок... Я ми кажи от кога свободното владеене на английски език е изискване за компетентност в дадена игра (особено когато и същата тази игра е преведена на няколко езика) ? Това, че българите са неграмотно и мързеливо племе е съвсем друг въпрос. Ти всъщност играл ли си WoW на макс. ниво на опит, имал ли си някакъв допир до arena pvp и end-game pve ? Отговори честно. И не, 30 мин. игра с 15-то ниво герой в пиратски сървър не се брои. Нормално е игра с огромна аудитория да има и огромно количество идиоти.

Не съм играл WoW на максимално ниво, защото смятам, че всеки индивид с малко мозък в главата може да си извади изводите за една игра от два часа gameplay и че да си губиш времето с нещо, което не ти харесва в основата си, е глупаво.

А колкото до въпроса ти - как, по дяволите, ще играеш игра, в която не можеш да разбереш какво трябва да правиш? Помисли ли малко въобще преди да го зададеш този въпрос? Нямам намерение да споря с хора като теб - то е ясно, че нищо не може да те убеди, че грешиш. Просто се възмущавам как куцо и сакато играе една игра, която феновете и се опитват да изкарат елитарна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 13:52

Sentry написа:
Нямам намерение да споря с хора като теб - то е ясно, че нищо не може да те убеди, че грешиш.

Едитнах си поста около 10 сек. след като го пуснах, 'щото реших, че няма смисъл да споря, обаче явно не е било достатъчно бързо, деа :D Иначе бих казал същото и за тебе. А фактът, че заклеймяваш MMORPG и даваш такива крайни оценки и констатации след два часа разцъкване го оставям без коментар, че ме напушва смях...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 14:05

Sturm, ти си идиот. Личи ти от всичките постове.

Quirk, а ти замислял ли си се на колко игри, които не си играл, даваш крайни оценки с изказванията си? И къде си видял да пиша нещо против играта? Пиша против хората, които я играят, такива с ограничени виждания и такива, които седят безмозъчно пред компютъра и правят нещо без да знаят защо точно го правят, но му се кефят по незнайна причина, и след това разправят колко велико е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 14:15

кой си ти да казваш кой кой е и кой къв е заради тва, което играе?
ебахти олигофрена.. :lol:

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 14:48

Стига сте цапали темата , ако

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 14:49

Интересно как мога да прецакам кейлогъра ? Рес на уиндоуса дали помага ип адрес или ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 14:57

Lavender написа:
Интересно как мога да прецакам кейлогъра ? Рес на уиндоуса дали помага ип адрес или ?

Прегледай си папката на WoW за подозрителни файлове като за начало, ако някой от тях те съмнява - google-ни му името и разгледай резултатите. Също - слагай някаква мощна анти-вирусна програмка (kaspersky препоръчвам) и нещо против spyware and the like (spybot search & destroy, примерно). Пускай пълен скан и с двете и иди да пиеш едно кафе. И един съвет за безопасно пребиваване в нета - ъпдейтвай си flash player-a до последната версия и си намери no-script addon за firefox-a.

Аз съм "лепвал" keylogger само един път, за щастие тогава временно бях прекратил играта в официалните сървъри и разцъквах пиратка. Оказаха се 3 файлчета в папката на играта, които изтрих ръчно и оправих проблема. :)

Edit: Не е зле да прочетеш тази тема принципно : http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 3697&sid=1

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 15:13

Ще опитам да го оправя или ако не успея , имам познати компютърни специалисти които се занимават с игри и софтуер+хардуер те сиг . ще помогнат

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com