Автор |
Съобщение |
ivo333
|
|
|
|
Заглавие: Machinarium Публикувано на: 18 Окт 2009 14:40
Machinarium Описание: Machinarium е приключенска игра във версия за РС. Тя е разработена от гейм студиото Amanita Design. Machinarium пристига със забавна анимационна графика, ненатрапващ се хумор и интересни пъзели за решаване. В центъра на сюжетната линия е малък робот, който за нещастие е обречен на изгнание в предградията на своя роден град. Виновниците за това са неговите вечни врагове – момчетата от Black Cap Brotherhood. Ваша мисия в играта е да успеете да върнете героя си до града, да спасите неговата приятелка и да му помогнете да осъществи своя план за отмъщение. http://www.zamunda.net/details.php?id=192493&hit=1Сега я свалям, изглежда ми обеждаващо.
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 18 Окт 2009 15:20
Аааа много е яка тая В момента съм на моста,и прогресирам
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 18 Окт 2009 15:26
Радва, радва. Long live indie games!
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 18 Окт 2009 16:43
Мама му деба,какъв трябва да е кода,там с червените и зелените джунджурии?
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 18 Окт 2009 17:05
Kerry King написа: Мама му деба,какъв трябва да е кода,там с червените и зелените джунджурии? След моста ли?(като падаш)
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 18 Окт 2009 17:10
pcultimate написа: Kerry King написа: Мама му деба,какъв трябва да е кода,там с червените и зелените джунджурии? След моста ли?(като падаш) EDIT-оправих се.трябвало е да наредиш зелените в триъгълник,а червените по двойки около тях.Сега,вкарах бабичката в църквата или каквото и да е и съм од тука.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 18 Окт 2009 23:16
Изключително е болна. Иначе, от вчера я играя и съм на път да я превъртя.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Fang
|
|
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 19 Окт 2009 09:12
Много готина игра! Като и видях трейлъра много се запалих! Аз сам до ония музиканти.
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 20 Окт 2009 13:06
ИГРАТА Е ВЕЛИКА!!!!
Много ме радва пълна болница е !
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 20 Окт 2009 14:42
Току-що свърших с нея.Много добра игра,страхотна графика,обаче от звука се насрах-жесток е!Ако се пръкне из БГ пазарите,си заделям пари и я купувам.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 20 Окт 2009 15:52
Нямах време да я видя, ама ми се стори много зарибена, задължително ще я разцъкам, въпреки че по принцип не играя куестове
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 21 Окт 2009 19:02
като арт е велика, като куест е много тъпа
най-малкото има безброй малки онлайн флаш игрички, които са къде-къде по-оригинални.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 22 Окт 2009 09:25
denik написа: като арт е велика, като куест е много тъпа
най-малкото има безброй малки онлайн флаш игрички, които са къде-къде по-оригинални. Бас държа че даже не си я превъртал ;Р
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 22 Окт 2009 10:00
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 22 Окт 2009 13:09
denik написа: като арт е велика, като куест е много тъпа
най-малкото има безброй малки онлайн флаш игрички, които са къде-къде по-оригинални. Даа и се простират за не повече от 15 мин. Machinarium е за 5-6 часа поне
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 23 Окт 2009 01:00
Минах я и тъкмо щях да правя тема за нея. Адски много ми хареса! Леко забавна със страхотна визия и интересни загадки. Някой да знае друго подобно заглавие?
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 23 Окт 2009 01:12
Щях да кажа " Сиберия ", ама съм далеч от истината. Иначе, ще я изтегля ей сега, все се готвя!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 23 Окт 2009 09:14
botlik3 написа: Минах я и тъкмо щях да правя тема за нея. Адски много ми хареса! Леко забавна със страхотна визия и интересни загадки. Някой да знае друго подобно заглавие? Ми подобна е Samorost 1 и 2 ако някой вече не го каза в темата, от същите автори е.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 23 Окт 2009 13:49
The Chameleon написа: Щях да кажа " Сиберия ", ама съм далеч от истината. Иначе, ще я изтегля ей сега, все се готвя! Играта си заслужава
|
|
|
|
|
TheStudge
|
|
В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14
|
|
Заглавие: Re: Machinarium Публикувано на: 23 Окт 2009 22:34
Това е наи-добрия куест които съм играл супер си е играта .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|