Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: • Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. • Публикувано на: 15 Сеп 2009 17:46
Дизайнът на Need for Speed Shift е създаден да поднесе на геймърите едно истински екстремно преживяване. За тази цел разработчиците на играта ви предлагат отлични модели мотори, които можете да персонализирате и по свой вкус, както и главозамайващи писти. Играта е от първо лице, което прави геймплеят още по-реалистичен. Тук ще се насладите на невероятни специални ефекти и учудващо добра графика.Системни изисквания:Минимални:- OS: Windows XP SP3 / Vista SP1;
- CPU: Intel Pentium на 3.2 GHz (за XP) / 3.4 GHz (за Vista) :cantbelieve:;
- GPU: 256 MB 3D видеокарта с поддръжка на Shader Model 3;
- API: DirectX 9.0c;
- RAM: 1 GB (за XP) / 2 GB (за Vista);
- HDD: 10 GB свободно дисково пространство;
- Други: Клавиатура, мишка.
Препоръчителни:- OS: Windows XP SP3 / Vista SP1;
- CPU: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz / AMD Athlon 64 X2 2.0 GHz;
- GPU: 512 MB 3D видеокарта с поддръжка на Shader Model 3.0 (NVIDIA GeForce 8600 GTS / ATI Radeon HD 2900 XT);
- API: DirectX 9.0c;
- RAM: 2 GB (за XP) / 3 GB (за Vista) :shock11:;
- HDD: 10 GB свободно дисково пространство;
- Други: Клавиатура, мишка, волан с педали.
Код: http://bit.ly/RFCOV DC-Хъбове: rld-nfss.iso - Една от най-известните състезателни игри отново се завръща тази есен с Need for Speed SHIFT. Заглавието отвежда поредицата в нова посока, поставяйки акцента не толкова върху самите автомобили, колкото върху усещането, че играчите шофират състезателни автомобили от най-висок клас. За пълното потапяне в ритъма на високоскоростните състезания, в които пилот и автомобил са винаги на сантиметри от победата и на милиметри от катастрофата, разработчиците използват различни елементи. Безпрецедентно детайлното моделиране на купето и интериора, шеметните скорости и революционната визуализация на светлинни ефекти, поражения и усещането за ускорение буквално превключват една скорост нагоре нивото на Need for Speed изживяването.
- True Driver’s Experience – разнообразие от визуални елементи, които правят вашето състезателно усещане по-автентично от всякога: триизмерен дисплей, симулиращ движението на главата на самият пилот, ефекти в следствие на ускорение, центробежни сили и инерция, както и изцяло нов модел на управление, базиран на достоверен физичен модел. Подобрено AI – по-напрегнати и вълнуващи състезания, в които вашите компютърно управлявани съперници ще променят поведението си в зависимост от вашият стил на шофиране, агресивността и цялостното ви каране, създавайки динамично ниво на трудност, съобразено с индивидуалността на играчите;
- Dynamic Crash – изцяло нова система, която използва пълната мощ на последното поколение хардуер, за да пресъздаде най-реалистичното усещане за катастрофи, което сте виждали до момента в поредицата. Евентуалните сблъсъци с други състезатели или обекти не само ще ви извадят за кратко от състезанието, но и ще ви оставят объркани и временно дезориентирани.
- Пълна персонализация – Need for Speed: Shift дава на играчите възможност да модифицират почти всеки аспект визията, производителността, настройките и дори интериора, превръщайки возилото в отражение на своята личност и състезателен хъс;
- Фотореалистични автомобили и трасета – близо 70 лицензирани състезателни автомобила като Pagani Zonda F, Audi RS4, Porsche 911 GT3 RSR и други. Насладете се на тези изумителни творения на съвременното автомобилостроене и инженерен гении на 15 реални локации по целия свят като Willow Springs и Laguna Seca, както и на „измислени” трасета като центъра на London или Tokyo.
- Представете си състезателна игра, създадена от състезатели за състезатели и ще придобиете представа какво може да очаквате от Need for Speed SHIFT. Тя ще ви покаже степен на реализъм, невиждана досега в Need for Speed заглавие, предлагайки невероятно автентично и увлекателно състезателно преживяване. Need for Speed SHIFT е разработена така, че да отразява истинското усещане по време на състезание и е снабдена с изумително реалистичен изглед от кокпита и съвсем нов краш енджин, предлагащ безпрецедентно усещане за надбягване с висока скорост.
Играта е разработена съвместно с някои от най-добрите таланти в създаването на състезателните игри от целия свят. Ключови за играта имена са Майкъл Ман (изпълнителен продуцент на Black Box), Патрик Содерлунд (старши вицепрезидент на EA Games) и лондонското Slightly Mad Studios. SMS, познати преди като Blimey, трябва да са достатъчно известни за любителите на рейсинги като създателите на класическите GT Legends и GTR 2. Освен че е ръководител на DICE, Патрик Содерлунд е и член на състезателен отбор, който наскоро участва в четвъртото издание на TOYO TIRES 24H Dubai 2009, първото голямо състезание за тази година. Неговият тим се класира на пето място.
- Mount-вате и инсталирате с последната излязла до момента версия на DAEMON Tools;
- Излекувата играта посредством обичайната папка с "хапче" ( Crack ), като преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО правите backup на оригиналното shift.exe някъде другаде в случай на излизане на пачове;
- Play Game !
- ;
- .
Искам да играя играта в оригиналните мултиплеър сървъри, как ?:Простичко е. Закупувате играта за съответната платформа:
- ;
- .
! Без OFF-TOPIC и SPAM ! ! Без OFF-TOPIC и SPAM ! ! Без OFF-TOPIC и SPAM !
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 18:28
Има го и в Замунда вече! Пускам да се тегли!!!! Тъкмо сега два дни съм почивка И ЩЕ СЕ РАЗБИЯ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 18:33
"Вече" . Явно тук не сте никакви Runners, жалко . 18:13:23 BG Time Pre btw. Сваля се от публични trackers, после яко seed direction в private scene trackers. В RapidShare всички parts 18:50 бяха качени от поне 6-7 човека already.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 18:43
Абе във вси4ки геймплей клип4ета на нфс 6ифт се гледа от вътре колата, това озна4ава ли 4е е предназна4ена за волан или просто така го показват за да се види подобренията в графиката?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 18:58
Навремето, когато ти беше малък и абревиатурата "NFS" вдъхваше респект и доверие, всички игри от серията предлага възможността да гледаш и отвътре колата. Който помни това време, знае че и с клавиатура се играе доста прилично (на мен с волан винаги ми е било неудобно) Шерифе, еми прибрах се от работа и я видях в замундата Иначе, съдейки по коментарите, качили са я около час след изтичането й.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 19:08
Ако трябва да сме точки в BG Time:
Pre: 18:13:23; TL: 18:26:41; TPB: 18:34:50; SFZ: 18:50:19; Arena: 18:51:34; Zamunda: 19:02:48; LL: 19:16:18.
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 21:26
оффф начи така се нерва на ония тъпи децки гъзове "БОЗЗАААА ТЪПА Е БАСИ БОКЛУКА МОСТ ЛАНТЕТ Е ПО ХУБАААА"мост лантед е супер смотана глояма работа че може да те гонят куките след 5 път ти става тъпо кво да направа че сте нубове и неможете да играте нещо по сериозно аз лично мисля че про стриит и това са едни от най добрите в цялата серия след хот пърсют(която имаше гонки от класа с хеликоптера дет ти хвърля варели на главата )също така и порше спомням си като малкак на пентюмчето как си я прасках абе общо взето за мен спецялно "ШИТ"е много добра игра и ако не др аз ще си я праскам с кеф
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 21:30
Пускам, минава първия лоудинг и стои на черен екран ... Идеи ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 22:03
Кире_Гръчата написа: Пускам, минава първия лоудинг и стои на черен екран ... Идеи ? чекия
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 22:09
ебал съм й мачата - искала service pack 3
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 15 Сеп 2009 22:53
Кире_Гръчата написа: ебал съм й мачата - искала service pack 3 е, бате, стига си седял в 2004-2005 Пък и доколкото знам, все по-малко и по-малко от новите игри могат да вървят на СП2... it's inevitable
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 00:15
Има си чалъми за тръгване със SP3, ако ще и със SP1 да си... Register-а ( regedit ) и се буташе нейде някъде, Google it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 00:46
elianbg написа: оффф начи така се нерва на ония тъпи децки гъзове "БОЗЗАААА ТЪПА Е БАСИ БОКЛУКА МОСТ ЛАНТЕТ Е ПО ХУБАААА"мост лантед е супер смотана глояма работа че може да те гонят куките след 5 път ти става тъпо кво да направа че сте нубове и неможете да играте нещо по сериозно аз лично мисля че про стриит и това са едни от най добрите в цялата серия след хот пърсют(която имаше гонки от класа с хеликоптера дет ти хвърля варели на главата )също така и порше спомням си като малкак на пентюмчето как си я прасках абе общо взето за мен спецялно "ШИТ"е много добра игра и ако не др аз ще си я праскам с кеф да пърсита беше едно от малкото сериозни на която ставаха добри гонки и приятен мулти плеър , а отколкото нфс аз предпочитам Race Driver Grid
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 08:58
Не наричайте играта "Шит", защото определено не може да се сравнява с истинските Шитове - Undershit, Pro Shit и Carbon shit.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 09:08
Кире_Гръчата написа: Пускам, минава първия лоудинг и стои на черен екран ... Идеи ? Крака бате.При мен това е на кажи речи всяко второ рали или още като почва играта,абе както му дойде.Чакаме по добър крак.Дидо те игрите са си добри ама само някои части от тях Например на Карбона дрифта,на про стрийта драга,на у2 тунинга и така.Те ако не бяха издавали игра толкова много години и да бяха изкарали една с всичките фийчъри на тия по добре щеше да е
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 09:30
Oще на пробната писта ми дава само показателите( карта, скорост и т.н.) и черен екран...Идеи?
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 09:37
Drovage написа: Кире_Гръчата написа: Пускам, минава първия лоудинг и стои на черен екран ... Идеи ? Крака бате.При мен това е на кажи речи всяко второ рали или още като почва играта,абе както му дойде.Чакаме по добър крак.Дидо те игрите са си добри ама само някои части от тях Например на Карбона дрифта,на про стрийта драга,на у2 тунинга и така.Те ако не бяха издавали игра толкова много години и да бяха изкарали една с всичките фийчъри на тия по добре щеше да е Не е от крака според мен, защото нямам никакви проблеми @Fanatic, кажи си конфигурацията и уина какъв ти е поне :/ В най-лошия случай почвай да търсиш из коментарите в замунда, все ще откриеш нещо по въпроса Ето първи впечатления след първите 20 минути игра. Е това се казва управление!!!! Крайно време беше да изкарат нещо такова!!! Няма и помен от Undercover! Просто брилянтно! В началото малко ме шашна, но на второто състезание му свикнах Играта е доста оптимизирана - на старичка машина с видео на година и половина върви без проблеми на 1280х, с 2АА и 2 anisotropic filter. Ще си поиграя да видим докъде ще стигне Менюто ми харесва - чисто и подредено без излишни глупости. Само не видях опция да си настройвам сам камерите, защото тази която гледа задницата на колата ми е прекалено близка. Камерата от кокпита е мега добрата, но трябва да си доста вещ в играта, за да знаеш какво става около теб и да караш на 100% с тази камера Играта ми даде някакви препоръчителни настройки, които въобще не ми паснаха. Даде ми ийзи с всичките му там помощници и накрая водех опонентите си с 10 секунди с тоя таралясник (бавареца). Сега ще видим - махнах асистентите за завиване и спирачки че много ме дразнят. За пълно изживяване махнете best line-a!!! И фул демидж за пълен фън! Това е от включването ми засега, после ще пиша пак. Тази игра наистина мирише на расово NFS, а не както последните няколко версии (Вик, за мен до U2 и донякъде MW си бяха все още нови и иновативни, но следващите - ташак )
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 09:50
Минимални изисквания: OS: Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / Windows 7 Processor: Intel Core 2 Duo 1.6 GHz / AMD X2 3800+ RAM: 1 GB (XP) / 1.5 GB (Vista / Windows 7) Video card: 256 MB, with support for Pixel Shader 3.0 (ATI Radeon X1800 XT 512MB / NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB) HDD: 6 GB DirectX: 9.0c Моя: Intel Core 2 Duo 3.00ghz Ram-3gb Nvidia Geforce 9800Gt 512 mb Windows Xp, service pack 3 Би трябвало да върви без проблеми ? Ако не стане тряя да търся в коментарите у замунда както каза denik...1500 коментара
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 09:56
wow, би трябвало да ти върви :О ти имаш по-добра конфигурация от мен :О нямам идея Аз затова казах че в замунда ще е трудна работа из толкова много коментари, но там някъде стои решението. Или някъде из гугъл... не знам. Моята инсталация я направих с един от кийовете, постнати в замунда (а не от кийгена) и после от папката крак копирах всички файлове (без този на кийгена) и съм безпроблемен omfg в ебаната игра наред с всички нови и модерни коли, има ретро парчета като тези КАК ДА НЕ СЕ НАДЪРВИШ БЕ МАМА МУ СТАРА
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Всякакви дискусии относно Need for Speed: Shift. Публикувано на: 16 Сеп 2009 11:57
Играта ми тръгна безпроблемно като копирах всичките файлове от папката Crack без кий генератора и ги поставих в инсталационната директория на играта.
DualCore AMD Athlon X2 245, 2900 MHz (14.5 x 200) 2GB of RAM GeForce 9800 GT (512 MB) Service Pack 3 Върви с всичко на Макс.
В самото начало на инсталирането направих грешката да копирам само cracka и ми излезе съобщение с възможен отговор Don't Send.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|