Автор |
Съобщение |
Side
|
|
|
|
Заглавие: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 25 Авг 2009 20:42
Добър вечер/ден/утро Играе ми се някаква игра.Няма значение каква,но в последно време наблягам на шутъри и hack'n'slah.Да върви на GeForce 9800 4GB RAM Core i7 ( ) Е вие сте.Бтв може и мулти да има НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 25 Авг 2009 21:04
hack n slash - Titan Quest,dungeon siege 2 Shooter - fear 2,dead space,crysis 1/2
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 25 Авг 2009 21:28
Sexy beach поредицата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 25 Авг 2009 21:31
Играно
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 25 Авг 2009 22:21
Tiny написа: Sexy beach поредицата. ахх ти разбоинико
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 01:54
Само чакай да дойде Sentry и щи изброи 50 игри на които може да играеш с кеф
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 02:09
Vampire The Masquerade:Bloodlines
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 02:33
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 06:16
Bruno написа: WOW! Той поиска игра а не втори социален живот
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 09:26
Той поиска да му казвате игри. А не да храните трола. По темата-за RPG-The Witcher/Mass Effect-зависи от предпочитанията ти. За Шутър-Quake 3/Far Cry 2
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 10:26
Играно Пени,УоУ не ми се играе,имам си 80 ка и ми омръзна
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 10:41
За FPS - The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay, Left 4 Dead, Half-Life, Half-Life 2 + епизодите, Thief серията, AvP, Tom Clancy's сериите(Rainbow Six, Ghost Recon), BioShock За RPG - нищо не ми хрумва освен Diablo(duuuuh), Space Siege и, ако не се лъжа - The Bard's Tale
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 10:51
Ема оно и ние не знаеме кво ти се играе, дееба П.П. Те няколко игри, които ако не си играл, си требе - The Witcher ; Gothic 1, 2 + exp. ; Mass Effect ; Oblivion ; Fable ; Legacy of Kain series ; Vampire : Redemption или Bloodlines ; Fallout 3... А като гледам, че натегаш на хак ен слаш - мое пробваш Loki. Или некой Dungeon Siege. Bard's Tale също е яко, ако си падаш по такива игри.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 13:30
Loki-тва звучи добре ся ще го видим.Уитчъра още го играя,Ефекта го превъртях,Gothic,Fable,Fallout също.Left 4 Dead го врътнах,Thief също,Bioshock и него го играя.Благодаря за предложенията PS- ОЩЕЕЕЕЕ
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 13:33
Star Wars Jedi Academy - хем интересен сингъл, хем зарибяващ мулти ...
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 14:09
L4D не е само до врътване а и минаване на всички Сървайвъли с Голд^^
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 14:20
Hemoglobin написа: Loki-тва звучи добре ся ще го видим.Уитчъра още го играя,Ефекта го превъртях,Gothic,Fable,Fallout също.Left 4 Dead го врътнах,Thief също,Bioshock и него го играя.Благодаря за предложенията PS- ОЩЕЕЕЕЕ FPS: Unreal 2, Blood 2, Painkiller, Timeshift, ARMA 2, Chrome, Bioshock, Fallout 3, Flying Heroes Hack & Slash: Titan Quest, Sacred, Avencast, Dawn of Magic, Fate, Darkstone, Divine Divinity, Beyond Divinity, Lionheart, Hellgate: London, Blade and Sword, Restricted Area, Hinderlands, Ding Smallwood... и мисля, че забравям някои заглавия, ама айде. Ако искаш може и някой MMO Hack & Slash да кажа
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 14:40
<mitko> написа: Star Wars Jedi Academy - хем интересен сингъл, хем зарибяващ мулти ... Jedi Outcast е по-добра.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 14:47
Demon__Hunter написа: <mitko> написа: Star Wars Jedi Academy - хем интересен сингъл, хем зарибяващ мулти ... Jedi Outcast е по-добра. За мен не.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играе ми се нещо,ма и аз не знам кво o.O Публикувано на: 26 Авг 2009 16:19
Цитат: Той поиска да му казвате игри. А не да храните трола. Хаха глупак ти знаеш ли какво значи "да храниш трола" бе?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|