Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 22 Авг 2009 07:34
http://www.worldofwarcraft.com/cataclys ... true#video 85 lvl cap 2 нови раси - goblin, worgen guild leveling, path of the titans (каквото и да означават тези неща) нова професия - археология azeroth revamped flying mounts в азерот нови клас/раса комбота (таурен паладин )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 22 Авг 2009 10:02
Ахахахаха. Това ако е истинско и не се бъзикат като с "april's fool" окончателно праща лола в кофата. Крава паладин язди charger ахахаахахах.
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 22 Авг 2009 10:04
Bruno написа: гаро цицата е dumber than ever +1 баси тъпия трол.
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 22 Авг 2009 10:18
shit не можах да ви изтроля, измислих си сичко и мислех че квито сте тъпи ще се хванете
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 22 Авг 2009 10:21
Гиро мекицата написа: shit не можах да ви изтроля, измислих си сичко и мислех че квито сте тъпи ще се хванете Е ти, за да тролиш колко трябва да си тъп и зле..
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 22 Авг 2009 13:34
Worgen = negrow backwards. Worgen are located in fields. They drop cloth and watermelons. Coincidence? I think not.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Nicarr
|
|
В момента играе: WC3 : WoW : Instinct ...също и по нервите на майка си и баща си ^^
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 29 Авг 2009 11:45
Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :///
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 29 Авг 2009 12:08
Nicarr написа: Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :/// Reply: Повярвай ми ще се върнеш Повечето хора викат така но след 1-2 месеца след излизането на експанжъна ще се върнеш или заради приятели или защото ти трябва дозата ЛоЛ Offtopic:Сори ама новия ми скайп те е изтрил поради незнайни причини
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 29 Авг 2009 15:29
Nicarr написа: Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :/// Причините ти са като на някво лапе.Даже не са основателни!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
R7KWHR3k
|
|
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 30 Авг 2009 09:32
Близърд съкс!
|
|
|
|
|
Nicarr
|
|
В момента играе: WC3 : WoW : Instinct ...също и по нервите на майка си и баща си ^^
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 01 Сеп 2009 15:27
Vermic написа: Nicarr написа: Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :/// Причините ти са като на някво лапе.Даже не са основателни! Какво му е лапешкото на отговора ми...просто изразявам мнение,това че на теб не ти харесва как съм формолирал изреченията е друг въпрос. Послепис: Ако кажеш ,че върколаците найстина ти допадат...леле
|
|
|
|
|
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 01 Сеп 2009 15:39
Мисля,че идеята да променят терена е изключително добра.Доколкото двете нови раси,гоблините винаги са помагали повече на Ордата отколкото на Алианса,а Уоргените са част от Гилнеас,който има немалка част в историята на Алианса и на Уаркрафт като цяло.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 01 Сеп 2009 15:40
Nicarr написа: Послепис: Ако кажеш ,че върколаците найстина ти допадат...леле Мене ме кефят.Доста повече от гоблините
|
|
|
|
|
Sintes
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 01 Сеп 2009 15:47
Nicarr написа: Пълен майтап,аз спирам да играя горе долу след 2-3 месеца иии смятам да си продам акаунта..то баси ташака дето ще стане ...върколаци,само вампири ни тряят и ще имаме нов саюзник-Ван Хелсинг... знаех че един ден ще си самоунищожат играта,ама не очаквах да блиските 2-3 години :/// Що не се гръмнеш с черногледството ти? Експажънът изглежда обещаващо добре.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 01 Сеп 2009 16:19
Абе кво само се оплаквате. Хората опитват нови неща. Ако не го правеха щехме да сме още в каменната ера. Ше пробват, пък като не ни хареса ша замажат там положението с някой пач или бърз експанжън и ша са оправи работата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 02 Сеп 2009 08:29
Сека като поразгледах трейлъра си промених мнението- може и да излезе нещо. WoW си е хубава игра, обаче 80% от хората, които я играят са мега зле.
|
|
|
|
|
Nicarr
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 04 Сеп 2009 23:45
pe6o345 написа: Абе кво само се оплаквате. Хората опитват нови неща. Ако не го правеха щехме да сме още в каменната ера. Ше пробват, пък като не ни хареса ша замажат там положението с някой пач или бърз експанжън и ша са оправи работата. опитват нови неща а...е няма да питам за сексуалната ти ориентация..
|
|
|
|
|
DjTaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 05 Сеп 2009 09:46
Както гледам май-никой не е гледал Близзкон .А там хората си го казаха ,но кои да слуша (съответно трябва да разбира английски), и това че въвеждат 2 нови раси не е за друго ,а в последствие да могат да направят нов HERO клас. Да и в някои от интервютата им може да чуете (не много ) за новото ММОРПГ. С World of Warcraft Cataclysm Близзард се опитват до някъде да пипнат графиката по играта,и са започнали най вече с водните детайли . Това се сещам за момента.
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 05 Сеп 2009 23:01
Офтопик:Помните ли времената когато най-якия бос беше Ragnaros и един нормален рейд беше от порядака на 40 души?? Онтопик:Тоя катаклизъм ще пораздвижи малко историята на WoW и ще даде доста голяма база върху която близз да работят за Warcraft 4.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 07 Сеп 2009 15:08
DjTaz написа: Както гледам май-никой не е гледал Близзкон .А там хората си го казаха ,но кои да слуша (съответно трябва да разбира английски), и това че въвеждат 2 нови раси не е за друго ,а в последствие да могат да направят нов HERO клас.
Демон Хънтърррр
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|