___________________________________ evil knows no good
Sentry
Заглавие: Re: Diablo fans
Публикувано на: 21 Авг 2009 21:57
Бе тоя монк... много assassin ми идва, ама айде. Според мен трябваше да си запазят паладина. Сега останалия един клас няма какво друго да е, освен rogue - с лък и капани, освен ако не измислят някакъв небивал archer с аури или westmarch knight с лък. На мен лично класовете ми изглеждат всичките много зле като background-а, освен на wizard-а, който за сега е единствения логичен клас.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Деба, видях, че има Монк трейлър и кви ли не ъпдейти на Близард сайта, ама няма начин да зареди!
___________________________________ evil knows no good
uBo
Публикувано на: 21 Авг 2009 22:12
Да адски е претоварено в момента
Mr_Killjoy
Публикувано на: 21 Авг 2009 22:26
Зловещоооооо!!! и много яко!
___________________________________ ̶ч̶а̶л̶г̶а̶ Когато умра, аз няма да изгния и свежа ще остане мойта кожа, защото алкохола, който съм поел не ще ми позволи да се разложа!!! Metal √,
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 21 Авг 2009 22:36
Гледах монк трейлъра. Направи си имаше Zeal
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения