Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Age of Conan Trial
Публикувано на: 03 Апр 2009 22:20

Не мога да намеря оригиналната тема за AoC. >.<

Anyways, мега се зарибих, трайъла е 14 дни, 11,5ГБ.

Почнах герой във Fury PvP сървъра, 14-ти лвл Стигиец, Демонологист, играта КЪРТИИИИ!! >.<

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие: Re: Age of Conan Trial
Публикувано на: 03 Апр 2009 22:21

Ще го пробвам! :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2009 23:07

Като имам време ще я пробвам и аз. Още откакто излезе и се точа на тая игра. Жалко, че само една седмица е trial-a до колкото разбрах.

Профил Skype

Публикувано на: 03 Апр 2009 23:22

14 дни казва Хами. А има ли ограничение на левелинга както е при WAR? Тоест да се качва само до 10 левел или до 15...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 00:57

Добър избор на сървър Хами :).
Може би най-пълния EU пвп сървър.
Лошото само е, че както се появиш на картата, 60 човека са те заклали :D.
Demo кърти в PvE, един от най-желаните герой за парти(най-вече за дънджъни). В ПвП става силен на по-висок лвл, основно за масово пвп, защото вкарва много демидж, а ако има и кой да го пази - супер :).
Играта кърти наистина :D
Триъла е малък, само 11,5GB :lol:. Пълната игра в момента заема малко над 28GB на компа ми :twisted:.
До преди няколко дни нямаше триъл, съвсем скоро са го пуснали явно.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 02:05

Дам... направо ми се иска да си го купя! Само ме притеснява факта, че " играта била пред затваряне / никой не играел вече " ... Т.Т ако наистина спрат сървърите ще е МЕГА жалко.... Иначе, ти в кой сървър имаш герои?? Ии сега не ти е активен акаунта нали? =) Абе има доста неща дето не ги схващам в играта все още... Например защо магиите са ми само Ранг 1 ?? .. Ок имах и други въпроси но ги забравих сега... :lol: Цъкам играта над 12 часа вече! :lol:

EDIT : А, да сетих се!!! Абе има ли Light/Dark Side .. така да се каже? Имам чувството, че има.. ама не съм сигурен. Аз правя всички куестове, някои добри, някои зли... ако правя само злите и отказвам добрите дали ще се отрази по напред в играта? Искаше ми се да съм зъл стигиец маг, ама се отнасям добре с хората....... :lol: :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 10:48

Ще видя за какво става въпрос! :Д

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 04 Апр 2009 12:36

The Chameleon написа:
Дам... направо ми се иска да си го купя! Само ме притеснява факта, че " играта била пред затваряне / никой не играел вече " ... Т.Т ако наистина спрат сървърите ще е МЕГА жалко.... Иначе, ти в кой сървър имаш герои?? Ии сега не ти е активен акаунта нали? =) Абе има доста неща дето не ги схващам в играта все още... Например защо магиите са ми само Ранг 1 ?? .. Ок имах и други въпроси но ги забравих сега... :lol: Цъкам играта над 12 часа вече! :lol:

EDIT : А, да сетих се!!! Абе има ли Light/Dark Side .. така да се каже? Имам чувството, че има.. ама не съм сигурен. Аз правя всички куестове, някои добри, някои зли... ако правя само злите и отказвам добрите дали ще се отрази по напред в играта? Искаше ми се да съм зъл стигиец маг, ама се отнасям добре с хората....... :lol: :roll:

Ами аз до колкото си спомням какво съм чел можеш в пвп да заколиш,който си поискаш..така че най-вероятно няма лайт/дарк сайд! :lol: :lol: :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 13:12

Това, че колиш всички раси не те прави по-зъл... това е Хиперборея, баси :lol: Но има Синъл плейър сторилайн и ми е интересно.. а и занапред лвл-ане и прочие... дали в Стигия отиват злите, нз... чакам Гипо да вметне светлина.. =)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 14:22

По ред на номерата :D
- Когато излезе играта я играеха ОГРОМНО количество хора. За съжаление я пуснаха недовършена с много бъгове и сървър крашове. Хората избягаха. В последствие смениха главния дизайнер или там както се казва... абе човека, който отговаря за развитието на играта. Новоназначеният човек се справи доста по-добре, голяма част от бъговете са отстранени, беше добавен още content, murder система и т.н. Играта не е пред затваряне, връща си почитателите лека полека. По мои лични наблюдения популацията расте, определено. Същото го потвърждават и много постове в ММОРПГ.цом( :lol: ). Определено не смятат да я затварят хахаха. Имаше няколко server merge.

- От начало имах герой на някакъв сървър не му помня името... след това не играх дълго време. После като започнах да играя пак, направих 60лвл Bear Shaman и към 30лвл Assassin на въпросния сървър Fury. Не е активен акаунта, нямах време да играя, пък и не ми се цъка сам(не че не мога да се запозная с много хора в играта, ама... ).

- Имаш една книжка, в която ти стоят всички скилове - hostile скилове, бъфове... Някои скилове се ползват само в началото на играта и по-нагоре не ги учиш повече. Примерно от начало асасин, барбито и рейджъра имат едни и същи скилчета за първите 3-4-5 лвла, а чак след това започват да си учат уникалните умения. В играта като качиш лвл не трябва да ходиш до града, за да си взимаш по-висок лвл скил или нов такъв. Автоматично се обновяват(или поне би трябвало). Ако не си сигурен, при всяко качване на левъл си отваряй въпросната книжка(не мога да се сетя за хоткий'я сега) и гледай, дали си взел нещо ново. Но то по принцип ти изписва и в чата какво си взел като скил и левъл. Единствените неща, които ти ръчно качваш са след 10лвл - фийтовете(талантите). Тук ако решиш да се захващаш сериозно с играта ти препоръчвам да погледнеш офи форумите на играта за разни билдове, защото има огромно значение как ще си направиш героя. Дали ще е по-като за пвп, дали по-като за пве, дали ще е за дънджъни, дали ще е компромисен вариант... Аз лично препоръчвам компромисния между пвп и пве вариант(не за дънджън) докато не стигнеш макс левъл(80). После според желанието ти/гилдията ти вече ти ще си решиш, дали ще се насочиш към дънджъните или към пвпто.

- Това, дали си Dark/Light си го определяш ти, а не играта. В смисъл няма никакво значение какви куестове правиш. Има значение като видиш един човек, който тича наблизо и бие мобове, дали ще предпочетеш да го изкормиш или да ходите заедно на парти в някой дънджън.

Играта на моменти ще ти се стори много тегава заради това, че общо взето е free for all. Не рядко на AoC и викат GanKland :D. За това е много важно да си намериш другарче и вие да мачкате, а не те вас хаха. Хубаво е да правиш много пвп, за пвп експириънс и съответно левъли. С качването на нови пвп левъли получаваш достъп до по-добра пвп екипировка. Макс пвп левъл е 5 за сега, но повярвай ми, до него се стига с мнооого битки :D.

Какво представлява murder системата:
Когато убиеш човек с над 5левъла под теб - ставаш murder за определено време(то си го изписва като бъфче). Над главата ти се появяват значета и общо взето си пушечно месо - всички те изнасилват без грижи от penalty. Колкото повече убиваш в режим murder, толкова повече murder точки качваш и ще ти е по-трудно да ги разкараш. Ако убиеш играч, който е murder - получаваш повече експ и пвп експ, отколкото иначе.

На този етап, предметите далеч нямат такова значение, както е в WoW или в L2 примерно. Тук много по-важно е как си управляваш геройчето, колко са ти бързи пръстите, да използваш терена и т.н. Скоро обаче ще се появи някакъв пач с reitemization(каквото и да значи) и ще пипнат нещо. Но не знам в каква насока ще поемат нещата.

ЕДИТ: а да, за сингъл плей историята
Това са destiny куестове. Задължително е да се правят, получаваш хубави предмети като за левъла ти от тях, качваш много експ и/или на края на куест поредицата подобряваш героя си с различни неща - примерно с по-добър атак рейтинг, или демидж... Първия дестини куест завършва на 20лвл, когато те изплюва от Tortage и те вкарва в грубия и безжалостен свят :lol: . Вторият изисква 30лвл, като ще ти трябват 150 точки на climbing за него, защото ще трябва да се катериш по един хълм :D. Следващият дестини куест е на 60лвл. После... не помня.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 21:17

Nesto ne moga da vlqza.Svalih si igrata,napravih si akaunt,verify-nah si go oba4e kato trugna da vlizam i mi dava your account is not verified (a v account menagement-a si pi6e 4e e verified).Nekoi znae li kvo da prava?

Sry che pisha na latinica no sum s nov windows i nqmam kirilica oshte

Edit: Opravi se

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 21:59

Мерси за изчерпателния пост! :D

Сериозно замислям да си я купя. Дано наистина отново нарасне популацията в сървърите.. не че се оплаквам сега де! Не мога да стигна до мястото за Куеста си без да ме убият разни кретени! :lol:

Сещам се за книжката... относно таланти почнах Огнените и честно казано ползвам само няколко умения , общо... наистина има някои безсмислени в момента.. :? Някои станаха Ранг 2.. =)

21 лвл съм :3

Това за мърдъра не го знаех, найс.. =) Все ме ганк-ват разни по-голям лвл идиоти, много е вбесяващо.. :lol:

Да, чудех се кои от фийтовете са най-полезни? Засега карам на макс на Концентрация по време на кастване, по-бързо ходене/бягане? И откриване на скрити хора. Тъй като съм с Пет няма особен смисъл да се крия, щото пак ще ме намират.. Качил съм и катеренето към 120-130.. =)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2009 22:39

За маг каст концентрацията е задължителна. Сложи на всички статистики по една точка. Също така endurance(това, което ти помага да спринтираш по-дълго време преди да ти се изчерпи стамината) го качвай на макс. Ще спринтираш доста в тая игра :lol:. Все пак качи малко hide, може да ти се наложи да се кашираш някой път.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2009 05:36

Хайд-а го сложих на макс, 150 за клайминг, махнах Персепшъна...

32-ри лвл, направих 30-ти лвл Дестини К-то... куестовете в Стигия са ми за по-голям лвл затова съм из Аквилония! :D :D Направих си гилдия.. xD 1-ви лвл ПвП съм! Взех си амулет и пръстен за 30-ти лвл... =)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2009 10:54

Браво бе машина ;).
ЕДИТ:
ти ще вземеш да превъртиш играта, докато ти изтече триъла :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2009 14:24

Ахах, нали? :lol: Мисля да си я взема, 29лв колко му е... :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 09 Апр 2009 15:33

The Chameleon написа:
Ахах, нали? :lol: Мисля да си я взема, 29лв колко му е... :D

Май забрави за месечните такси...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2009 16:39

Сигурно е забравил наистина, та той никога не е играл ММО преди това :o

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 15:50

Ъъ.. може мнението ми да не е много полезно, но все пак.. >.<

Предполагам, че ако не си мега фен на Warcraft вселената няма смисъл да почваш УоУ, сигурно няма да те изкефи.. Иначе ако си падаш по Sci-Fi космически битки -> Eve! Конан ММО-то е доста сносно фентъзи според мен :roll: Доста добри отзиви съм чувал за Лайнидж, само кофти, че било по-голямо циклене и от УоУ... Гилд Уорса го имам, но така и не ме грабна... ама пак е добро де. ;Д Уорхамъра е интересен с това, че може да завладяваш територии и да подчиняваш други играчи на волята си...

:D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 16:00

One Vision написа:
Абе, момци, замислям се да пробвам най-сетне едно MMORPG. Та извинявайте, че се намесвам така грубо в темата, но с какво ще ми препоръчате да започна, че Conan изглежда доста атрактивно.. Но пък има и GuildWars, WAR, WoW, EVE Online, Lineage и т.н. Съвети?
Уоу ест

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com