Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Обсъждания по Guild Wars
Публикувано на: 08 Юни 2007 13:12

Еми правя тази тема,защото старата не я намерих пък и искам да разбера как ви се казват героите и ако случаино искате да направим някоя гилдия.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2007 16:00

За гилдията съм съгласен, но повечето тук са в елитни гилдии. Иначе в този форум има много добри играчи и мисля че ще сме силна банда. :o

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2007 18:41

Еми то аз бях направил тема,но май тя изпадна прекалено надолу и затова предлагам да пишем в тази ;)

Имам PvE герой Holy Pawner,ако някой иска да ме добавя във Friends-да го прави с този ник,защото другите ми герои са PvP и често ги трия и им сменям никовете ;)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юли 2007 09:40

Събирам парти,с което да капнем Searing Flames и Zealous Benediction в Елона.

Ето къде се намират двата скила:

Първото е за Searing Flames,второто-Zealous Benediction.

Ако има желаещи да казват.И двата скила са много мощни и страшно често използвани в пвп.
Ето ви билдове с Сийринг Флеймс и Зийлоус Бенедикшън:

http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/any ... ementalist
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:Mo/A_ ... ous_Healer

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юли 2007 14:17

Аз съм навйт.И мерси за билдовете.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Обсъждания по Guild Wars
Публикувано на: 10 Юли 2007 18:52

fastsamorai написа:
Еми правя тази тема,защото старата не я намерих пък и искам да разбера как ви се казват героите и ако случаино искате да направим някоя гилдия.

@Гилдия от българи няма да можеш да направиш,защото всички са по вече създадените от близо 2 години-BGf(моята),SMG,SMRG,BG,BOTS,SWAT,TBC,Pi,SWAT,lure,surе иии може някои да съм пропуснал.

@Ghost rider :"елитни гилдии"- опхахахахХАахХАахАХАХах :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2007 07:41

Frenzy Attunement [FA] набира нови членове!

vesmes написа:
Здравейте, искам да съобщя за съществуването на гилдията. Създадена е с цел в нея да се забавляват хора обичащи главно PvP игра. Повечето от Играчите сме от ако може така да се каже от "PvP крилото" на [BG]. Имаме хора но исках да съобщя ако някой реши да се присъедини към изключително Friendly настроена PvP гилдия че вече може да го направи. Ако не обичате да ви наричат малоумници, тъпаци, идиоти и т.н. по Тиим спиика то ще ви е приятно при нас. Гилдията е лидер на Kurzick Aliance тъй че ако обичате да играете AB и да не Ви наричат "Съксони" пак сте добре дошли. Основното определящо нещо за евентуалното Ви приемане в Гилдията е желанието за PvP игра. Ако имате желанието, ние ще Ви помогнем да натрупате Опит....а с него почва да идва и удоволствието.

Гилдията разполага със Собствен Форум, Vent, TS и каквото Ви душа иска.

При наличие на мераклии и ученици търсете в играта:

Beauty Nightmare, Necro Mesmerov, Ludia Shaman, Ahmed Dogan

Ако някоя от БГ Гилдиите иска да се присъедини към Алианса ни, да пише на същите имена или тук във Форума. Благодаря Ви за вниманието и отделено време да изчетете всичко.

P.S. Ако е възможно да не флуудвате темата с GL&HF ще съм още по благодарен .

Айде влизайте в PvP гилдията ни.Както може би прочетохте,това е PvP крилото на BG,което означава,че ще се играе само PvP.Имаме форум,тиймспийк и вентрило канали.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 07:35

Ghost Rider написа:
За гилдията съм съгласен, но повечето тук са в елитни гилдии. Иначе в този форум има много добри играчи и мисля че ще сме силна банда. :o

Не знам какво означава "Елитна гилдия".

За да създадем силна банда ни трябват редовни играчи,които могат да играят поне по 4 професии,някой мастър който да мисли всичките билдове и желание.

Трябват ни поне 20 играча да се запишат веднага,всичките да са българи и да могат да играят добре.

Ако искате,можем да пробваме,но аз ще се навия само,ако имаме сигурен отбор,защото в момента съм в гилдия,в която има страшни играчи и може да се научи много от тях.

Айде всеки,който играе Guild Wars да метне един пост тука и да каже,какво може да играе,пък после ще решим.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 07:57

Еми аз мога да играя доста добре с necro,war,ritu и от там средна работа с еle,ranger,assasin ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 16:19

Хора а ако може да вметна между другото понеже съм нов в тази игра стигнах до там където се бих с принц Руник и е добре даде фира господина ама сега накъде това ли е 1ва част врътнал ли съм я щот ме метна в града с джуджетата и няма мисия няма нищо само ми се появи опция за по голяма трудност (която нмяма желание да ползвам )и това е а има още доста неразкрити места по картата

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 16:45

Fire Eagle написа:
Хора а ако може да вметна между другото понеже съм нов в тази игра стигнах до там където се бих с принц Руник и е добре даде фира господина ама сега накъде това ли е 1ва част врътнал ли съм я щот ме метна в града с джуджетата и няма мисия няма нищо само ми се появи опция за по голяма трудност (която нмяма желание да ползвам )и това е а има още доста неразкрити места по картата

Я дай един скрийн на картата си.

Тирия въобще не я познавам,вчера почнах да я играя :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 18:06

Fire Eagle написа:
http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page
мисии
Prophecies campaign- http://gw.gamewikis.org/wiki/Mission_ov ... phecies%29
Factions- http://gw.gamewikis.org/wiki/Mission_ov ... actions%29
Nightfall- http://gw.gamewikis.org/wiki/Mission_ov ... ghtfall%29

Несъм отдавна играл но според поста ти трябва да си в Beacon's Perch ако е така просто вземи парти и се бий до следващата мисия (Gates of Kryta)
тукима карти за да се ориентираш

Hf

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 18:35

Ами така като гледам картата ти аз съм на 25 , май това е краят само немога да разбера защо имам толкова неразкрити територии никъде не съм оставил нерешен куест

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 18:54

Орк Паладин написа:
Ghost Rider написа:

Не знам какво означава "Елитна гилдия".

За да създадем силна банда ни трябват редовни играчи,които могат да играят поне по 4 професии,някой мастър който да мисли всичките билдове и желание.

Трябват ни поне 20 играча да се запишат веднага,всичките да са българи и да могат да играят добре.

Ако искате,можем да пробваме,но аз ще се навия само,ако имаме сигурен отбор,защото в момента съм в гилдия,в която има страшни играчи и може да се научи много от тях.

Айде всеки,който играе Guild Wars да метне един пост тука и да каже,какво може да играе,пък после ще решим.

Предполагам че има предвид в силна/известна гилдия.

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 20:00

Fire Eagle написа:
Ами така като гледам картата ти аз съм на 25 , май това е краят само немога да разбера защо имам толкова неразкрити територии никъде не съм оставил нерешен куест

Тва, че си минал главните куестове, не значи, че си превъртял играта, млади падауан :lol: :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 21:19

Хикс написа:
Fire Eagle написа:

Тва, че си минал главните куестове, не значи, че си превъртял играта, млади падауан :lol: :wink:

Ами това е добра новина ама как да продължа ако може да ме насочиш мъничко ей толинко

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2007 22:01

Fire Eagle написа:
Хикс написа:
Fire Eagle написа:

Ами това е добра новина ама как да продължа ако може да ме насочиш мъничко ей толинко

Ами провери по градовете пак за NPC-та, които имат куестове, а си ги пропуснал, ако ли не пък, сформирай групичка и тръгвайте към неизследваните зони :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 07:40

А може още един въпрос .............(мълчанието е знак на съгласие ) когато игря в парти с други хора понякога те взимат с нас хенчове до които аз нямам достъп (Дънкор / Талкора ) как мога да получа достъп до тях ?????

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 08:47

Fire Eagle написа:
А може още един въпрос .............(мълчанието е знак на съгласие ) когато игря в парти с други хора понякога те взимат с нас хенчове до които аз нямам достъп (Дънкор / Талкора ) как мога да получа достъп до тях ?????

Като си купиш Найтфол и изиграеш кампанията докрая.

Олиас и Зенмай се отключват от Консълейт Докс,пак в Елона.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2007 15:18

Някой вече купил ли си е пре-ордера на Guild Wars EN?И да питам като си вземеш пре-ордета веднага ли имаш достъп до бонус оръжията?Или трябва да чакам докато пуснат официялно играта.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com