Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Max Payne 3
Публикувано на: 24 Мар 2009 14:40

Хърф написа:
Сериозно, прилича повече на Сам Фишър в "Двоен Агент", отколкото на себе си.

В което не виждам нищо лошо - и така или иначе Сам Фишър ме кефи доста повече. :evil:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 15:53

Ох дано не я осерат, а иначе 1-цата и 2-ката на мен много ми харесаха и съм ги превъртял. Дано да е добра колкото бяха добри и предишните игри

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 24 Мар 2009 19:17

Заратущра написа:
Хърф написа:
Сериозно, прилича повече на Сам Фишър в "Двоен Агент", отколкото на себе си.

В което не виждам нищо лошо - и така или иначе Сам Фишър ме кефи доста повече. :evil:

Solid Snake > All.
Да, аз съм metalgearfag.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 19:26

Хърф написа:
Solid Snake > All.
Да, аз съм metalgearfag.

Ти си 4chanwannabefag.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 24 Мар 2009 22:56

Заратущра написа:

Ти си Сам Фишър.

Профил

Аватар
В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
Публикувано на: 25 Мар 2009 20:49

Мхм играта от както превъртях Max Payne2 за последно преди 2-3 години не съм я поглеждал и не съм се и сещал за нея... Филмът беше отчайващо тъп и несвързан с играта... Очаквам с нетърпение тази тройка... мисля че сюжета на поредицата завърши още с единицита, а двойката както някой каза беше само за още пари... да се надяваме тройката да допринесе с нещо ново което да кърти и да ни кара да я блъскаме ден и нощ!!! а ако тия рокстарци я осерат усещам как няма да има никой останал за да продължи игрите им...

Ти си Жак Клузо.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Мар 2009 10:47

Ще има ли ПА ПА ПААААА ПАА АПААА ПАААААААА АПАААААА ПААААА :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 26 Мар 2009 15:22

Гипо как ще те нахрани, не е истина... :disbelief:

Профил

Публикувано на: 26 Мар 2009 15:43

Първия макс не съм го цъкал , ама вторият колко бозав беше просто не е истина... Все банални американски простотии и помии. Някво ченго , натопено за убийство , което докато докаже невинността си избива 800+ npc-та по нивата. Сигурно нещо такова ще бъде и третия. Историята не беше нищо запомнящо се , даже не помня дали беше като написаното горе или по - тъпо . Няква мона та мона само я гони голяма боза. История липсва. За времето си графиката беше прекрасна. И това е всичко . Еднообразен и праволинеен геймплей . Кажете ми какво ви харесва в тая глупост и ви признавам ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 16:08

Е, историята на двойката беше доста запомняща се. Владимир Лем (който помага на Макс в първата игра) наема Мона (която в първата игра получи куршум в главата) за да убие въпросния протагонист. Интересното е, че в първата част Мона отново беше наета да очисти Макс и отново не го направи (в последствие се разбира, че го е пощадила защото се е влюбила в него). Мона и Макс изживяват една "Забранена Любов". В цялата схема се намесва и Вини Когнити, който вече е underboss (a в единичката си беше обикновена отрепка). Накрая, за да стане драмата пълна, Владимир Лем убива Алфред и Мона (която всъщност отново оцелява ако минеш играта на последната трудност). От цялата схема могат да се направят 2 извода:
1. Мона е с хак.
2. Историята е гавра с тази на първата част (която си беше клиширана, но поне беше предадена по феноменален начин).

Нищо чудно, че тройката ще се развива в нова обстановка...

Профил

Аватар
В момента играе: Vampire The Masquer: Redemption
Публикувано на: 26 Мар 2009 18:40

А, това е велика игра (и 1 и 2). Надявам се Rocksat Vancouver да не осерат работата, но имам вярва. Студиото има добри игри.
Но все пак дозата съмнение е огромна :notfair:

In Flames we trust!

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2009 14:32

Emanuil написа:
Първия макс не съм го цъкал , ама вторият колко бозав беше просто не е истина... Все банални американски простотии и помии. Някво ченго , натопено за убийство , което докато докаже невинността си избива 800+ npc-та по нивата ...

На първо четене - ти си много тъп.
На второ четене - не си разбрал нищо от играта, защото пича нито е бил натопен за нещо, нито доказва някому нещо...
На трето четене - явно имаш навика да се изказваш напълно неподготвен.

С този успех, ако тръгнеш да пишеш резюме на историята на Диабло 2, ще звучиш по този начин:
- Мъж, воден от желанието за мъст, заради наскоро убитата си жена и дете... преследва злодеите, които са го откъснали от пълното щастие, което е имал със семейството си във фермата им на брега на Слънчев Бряг. Той избива всичките приятели и братя на Диабло, които се подвизават в различни барове в курорта. На края не се примирява с убийството на Диабло, дори тръгва по петите на най-големия брат - Баал, който има ранчо в Тексас. След всичко това, поставя край на живота си, защото вече не намира смисъл да живее... -The End-

Горе долу това, което аз написах има толкова общо със сюжета на Д2, колкото и написаното от теб за Макс Пейн.

Профил

Публикувано на: 30 Мар 2009 16:40

Гипчо , не вади думите от контекста . С първото исках да покажа безсмисленността на американските сюжети . Зачети се малко в поста .Преходът между сарказма и малко по-сериозната част не е много гладък , но все пак трябва да се усеща . Навярно и ти си го видял , но просто искаше на наругаеш някого . Много добре знам каква е историята и ми е напълно ясно , че не е обвинен за нищо . Може да съм забравил детайлите , ама не ме карай да ти я разказвам , ти май я знаеш :) .
Първата част на поста беше за липсата на талант в американското изкуство , плод на което е и въпросната игра , а втората част беше за безсмислето и на самата нея . Горните го усетиха ,ама ти не .
Определено играта си имаше и добри страни - престрелките бяха красиви за времето си ,сънищата на Макс бяха много болни , обаче си ги спомням смътно . Възможно е някои детайли от играта да ми обягват , но да съм казал че съм мега фен ?
Играта не е нито дълбока , нито запомняща се . Какво неземно видяхте в историята , която както каза MARiNZ0 е клиширана . Ако е имало момент , в който да сте били шокирани , ако е имало нещо в играта , което да е променило живота ви , начина ви на мислене или каквото и да е във вас , то значи сте идиоти, които единственото което четат са субтитрите на някакви тъпи игрички или комикси с Американски произход .
Кой е признал играта за шедьовър ? Има десетки игри , които са по-дълбоки от нея .
Има стотици с по-динамичен екшън и по-красиви престрелки .
Тогава кое извисява тази игра над другите ?
Явно съм тъп и Гипчо е прав . Щом в няколкото часа ,за които се превърта играта , от които едва 3% са диалози и развиване на сюжета , аз не съм открил нищо съществено , а всъшност те са едно произведение на изкуството , което заслужава признанието на всички ни , то значи наистина съм тъп ?
Гипчо , не ми се мисли как ще реагираш ако пробваш The witcher примерно . Тя имаше далеч по-силен(като образ) главен герой , с пъти по - интересна и дълбока история , тройно по - красива графика и битки , дълбок свят и запомнящи се реплики и персонажи . Може би си я пробвал , но ако твърдиш ,че Макс Пейн е по - добрата , то тогава отиди и си пусни поредният бозав американски екшън за поредното ченге с проблеми .
ПП не вади думите от контекста :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2009 12:29

Emanuil написа:
...

Не си играл първата част, но даваш оценка за играта?
Как би оценил втората част на "Властелина на пръстените"(примерно), без да си гледал първата част? Без да знаеш, защо аджеба тия пичове са заедно, къф е тоя пръстен и защо подяволите има хобити, джуджета и т.н.?!?
Целта на играта е буквално да те вкара във филма :). По начинът, по който започва първата част - според мен успяват.
Задачата на реализаторите на играта е била почти невъзможна - да създадат абсолютен хит от изтъркания сценарий за ченгето, чието семейство е изклано лошо. При това тук става ясно, че жена му на Макс се е разровила където не трябва... Да продължа по темата със задачата на авторите на играта. Тези пичове направиха световно всепризната игра от американския блудкав сценарий! Аз лично с ръка на сърцето мога да кажа, че американците са способни да направят невероятна реализация на наистина тъп сценарий или обратното. За сравнение - на мен лично ми се повръща от жалките опити за реализация на страхотни сюжети от страна на руснаци, французи, испанци, немци(за разлика от американците, те рядко реализират добре каквото и да било)... Говоря за филми разбира се.

Как разбра, че The Witcher има по-силен(като образ) главен герой? Та ти не си играл по-силната от двете - първата част на Макс Пейн. Дори да си прав, даваш някакво твърдение, в което просто няма как да си сигурен и обоснован.
Диалози? Чакай малко, играта е в жанра екшън, а не романтична комедия/драма/семеен филм :lol:. Целта е ние(дето сме вкараните във филма), да изпитаме удоволствие от избиването на злодеите :idea:. Има стотици игри с по-красиви престрелки...? Кога, сега през 2009та година ли? Ти знаеш ли преди колко време излезе Макс Пейн? :lol: Нека подскажа - играта е от 2001ва година и аз лично бях изумен от графиката, дупките, които оставях в стените... та дори и отварянето на шкафчета и т.н. Реакцията ми беше - ЕБАСИ МАЙКАТА :shock:. Да споменавам ли Slow Time елементите, които къртеха просто? :roll:

Поредното ченге с проблеми :o.
Нека не забравяме, че "Кръстникът" е бил филм/книга за поредното мафиотско семейство с проблеми :lol:. "Властелинът.." е бил поредния филм с джуджета и магии... "Междузвезни войни" е бил поредния филм с космически кораби и извънземни... разбираш ли за какво ти говоря?

Профил

Публикувано на: 31 Мар 2009 13:10

Да , и си напълно прав . Наистина не съм играл първата част и смятам да поправя тази грешка :) Съгласен съм с всичко , което изказа горе , браво .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com