Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: 3 нови Nееd For Speed до края на годината ???
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:25

Cyber-X написа:
Помислете:Играете Need For Speed - най-прочутия рейсър в света.В началото на играта сте.Карате чиста бракма,едва вдигаща 100 км/ч.Липсва ви самата скорост.Зарязвате играта,и повече не я поглеждате.Това е.Сега сигурно знаете накъде мисля...

Тук не мога да се съглася с теб. Едно Галардо мани ти да не вдига 100км/ч ми че даже и 300 ги лющи за добър ден. Но пък от друга страна си има Need For Speed World Online , за любителите на тунинг и старите градчета Rockport и Palmont , добре познати от Most Wanted & Carbon :) Имаше един израз на времето , който яко се повтаряше " За всекиго по нещо"
Тези които искат състезания тип GRID бягат да играят SHIFT , който си иска "захаросания" тунинг играе World Online и всички са доволни и щастливи :) Добър ход на ЕА, но въпроса дали няма да оставят ръчичките по игрите .. Ще поживеем пък ще видим.

П.П сега прочетох ключовото "в началото на играта сте" , но пак когато играех NFSHP 2 Лотусчето много добре си набираше :) въпроса не е в тунинга а в това как ЕА ще измислят игрите :) Сега като се замисля ми се доиграва NFS 5 Porsche :)

Профил ICQ

Публикувано на: 25 Мар 2009 00:04

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 02:15

Аз честно казано предпочитам едно чисто аркадно NFS, в което присъства единствено най-важната характеристика на играта - скорост. Това, което виждам от трейлъра е някаква симулация, която точно бие на GRID, която въпреки че е добра игра, не е забавна, поне не и за мен.

Профил

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 25 Мар 2009 14:58

Mad Hatter написа:
Cyber-X написа:
Помислете:Играете Need For Speed - най-прочутия рейсър в света.В началото на играта сте.Карате чиста бракма,едва вдигаща 100 км/ч.Липсва ви самата скорост.Зарязвате играта,и повече не я поглеждате.Това е.Сега сигурно знаете накъде мисля...

Тук не мога да се съглася с теб. Едно Галардо мани ти да не вдига 100км/ч ми че даже и 300 ги лющи за добър ден. Но пък от друга страна си има Need For Speed World Online , за любителите на тунинг и старите градчета Rockport и Palmont , добре познати от Most Wanted & Carbon :) Имаше един израз на времето , който яко се повтаряше " За всекиго по нещо"
Тези които искат състезания тип GRID бягат да играят SHIFT , който си иска "захаросания" тунинг играе World Online и всички са доволни и щастливи :) Добър ход на ЕА, но въпроса дали няма да оставят ръчичките по игрите .. Ще поживеем пък ще видим.

Говорим,че сте в началото на играта.Няма толкова голям идиот от EA,който да ви позволи да карате Галардо на 1% в играта...
П.П сега прочетох ключовото "в началото на играта сте" , но пак когато играех NFSHP 2 Лотусчето много добре си набираше :) въпроса не е в тунинга а в това как ЕА ще измислят игрите :) Сега като се замисля ми се доиграва NFS 5 Porsche :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 16:45

Need For Speed поредицата умря още от пускането на Carbon-а.Въобще не ми пука вече за нея.
А и тези новите NFS-та също ще ги осерат.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Мар 2009 17:42

ReLoADeD написа:
Need For Speed поредицата умря още от пускането на Carbon-а.Въобще не ми пука вече за нея.
А и тези новите NFS-та също ще ги осерат.
Кво от карбона бе, у2 беше върха на възможностите им
дали си играл изобщо по-старите...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 19:06

Jay Kay, да ти кажа честно и мен от Carbon почнаха да ми се струват глупави.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 25 Мар 2009 19:30

Cyber-X написа:

Помисли: играеш Need For Speed - най- прочутия рейсър в света. В началото на играта си. Караш чиста бракма, едва вдигаща 100км/ч. Липсва ти самата скорост. Минаваш 10- тина състезания и оставяш бракмата доволно да се пенсионира, като я заменяш с по- мощен звяр и съответно започваш да се състезаваш с опоненти от по- висок калибър. Сега сигурно знаеш накъде мисля... :devious:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
Публикувано на: 25 Мар 2009 20:31

Последното хубаво нещо за мен беше Most Wanted... за мен картона наеба поредицата с тези отбори... въобще се чудя за кво ти е скаут да намира преките пътища, някой да блокира другите коли или да те изтрелва с невиждана скорост... Pro Street пък професионални състезания и нам си какво... нямаше никакъв скрипт, никаква история - въобще не ми хареса... а Undercover на Xbox-а ми беше добре, но на компютъра беше цяло бедствие... нямаше предистория до колкото помня, но и какъв е смисълът да казва че си ченге като единствените ти постъпки като такова е да удряш колите на лошите до припадък... другите ченгета те гонят постоянно и никой не ти помага

Лично чакам с нетърпение да видя тези NFS-та... Не мисля да изказвам мнение по въпроса какви ще са докато не ги изпробвам...

Профил

Аватар
В момента играе: Нищооооооо
Публикувано на: 25 Мар 2009 22:20

А изгледахте ли Debut Trailer-a на Shift ?

http://www.gametrailers.com/player/47022.html

Супер добра графика. И не се прави от Блек Бокс. Хейтърите да мълчът, тази вече ще е добра !!!

Профил

Аватар
В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
Публикувано на: 25 Мар 2009 22:51

RockefellerX написа:
А изгледахте ли Debut Trailer-a на Shift ?

http://www.gametrailers.com/player/47022.html

Супер добра графика. И не се прави от Блек Бокс. Хейтърите да мълчът, тази вече ще е добра !!!

Гледай постовете... да показаха трейлъра, пуснали са му линк във vbox и си личи графиката че е добра...
Въпроса не е само графиката, по-важен е геймплея, а за него не можеш да разбереш дали е добър докато сам не опиташ самата игра ;) Геймплея на Undercover ставаше на Xboxa, но на PC-то имах чувството че се забивам в невидими стени на няколко педи от колите... изтрих я от компютъра 10ина минути след като я инсталнах...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2009 22:38

оф, дано няма повече
поне докато не се почистят добре

в смисъл
искаме излъскан Und2 с МНОГ МНОГО МНОГО коли, достатъчно, но различен тунинг и град в стил ГТА, където паркиране пред всяка сграда отваря или състезание, или магазин за тунинг ...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com