Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity
Публикувано на: 03 Фев 2009 19:53

Edwin Odesseiron написа:
А книгите по уъркрафт (и старкрафт) не случайно не са сред големите във фентъзи (и sci-fi съответно) жанра
А по диабло са,така ли?Аре кажи ми тогава някоя игра чиито книги да са сред големите в жанра.А пък като ти гледам коментарите ти вобще не знаеш кво е атмосфера в игра.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 22:33

Бе аз си цикъм WarCraft и Diablo и супер много им се кефя. Боли ме фара кой какво мисли за тези игри. Не че не съм цъкал други. Ама другите не ме кефят и на 1/10 от тези. За WoW нищо не мога да кажа. Мен лично не ми харесват ММО-тата, така че не ги играя. Тук таме играя някоя browser игричка.

Профил

Публикувано на: 03 Фев 2009 23:08

Нека не се лъжем ... Diablo няма много голям свят с много кустове , играта може да се мине за 6-10 часа в сингъл плеър . Няма много местности и същества , нито пък много скинове на брони и оръжия , а за героите да не говорим - не можеш да променяш външността им хич :) Играта е за ей такива каквито играят уоу , само че от старото поколение . За диабло книгите съм чувал добри неща , самата история на играта не е лоша , но не можеш да говорим за велика дълбочина или за смислова натовареност . Диабло в сингъл е една приятна ,може би дори чудесна за времето си игра , която обаче не може да се мери с witcher или пък neverwinter . И не говоря във визуално отношение :) В диабло не правиш избори , играта е изцяло праволинейна . Диалозите не са лоши - направи ми много добро впечатление, че в зависимост от класа ти се отнасят по различен начин към теб , но с какъвто и клас да си ,всичко завършва по един и същи начин . Играта следва следната схема : малък град , малко зло , което ти побеждаваш . След това по-голям град , с по-голямо зло , което ти отново възспираш . След това още по-голямо зло , докато накрая не убиваш вече диабло и братчетата му . Няма обрати . Не става нещо неочаквано .
Играта може би е била много над средното ниво , но не е способна да се сравнява със съвременните игри в нито едно отношение
Същото важи и за мултиплеърът й - той е морално остарял , особено при наличието и на толкова MMORPG-та . Просто няма смисъл да убиваш 5000 пъти диабло или да изтрепиш 10000 крави 8000000 пъти :) . PVP-то е под всякаква критика сравнено със това на новите игри . Просто играта е стара.Нека не се лъжем. Не изпитваме нищо повече от сантименталност.Не можете да я сравнявате с новите игри . Не можете да говорите за величието й през 2009 година , при условие , че има толкова по-добри ролеви игри .

Профил

Публикувано на: 03 Фев 2009 23:20

Edwin Odesseiron написа:
...

Тъп си колкото си искаш, не се изказвай за неща, от които не разбираш абсолютно нищо.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 01:26

Само аз ли харесвам праволинейните игри ??? За мен игра да не е праволинейна е страшно голям минус и едва ли някога ще се занимавам с такава игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 11:12

Emanuil, всичко, което казваш е така, новите игри превъзхождат многократно в много отношения ''старите лачени чанти'' , но Диаблото винаги ( ми ) е носело някакво твърде специално настроение. В компанията на нито една друга игра ( освен The Witcher, която не е от този свят ) не съм се чувствал толкова приятно, както докато съм цъкал за пореден път Диабло 2 ( и Heroes 3 + Готиците, но за тях не говорим сега ). Историята всъщност е доста приятна и интересна, стига да изгледаш всички клипчета и да се вкараш в атмосферата. А това, че няма разнообразие на предмети и същества - не съм съгласен. Аз пък се дразня на всичките ММО-та ( които съм играл, разбира се, може и да има някои по-различни ) , че винаги се следва една и съща последователност в предметите. Същото важи и за куестовете. Единствено Warhammer online е по-различно в това отношение. Не съм играл Табула Раса, примерно, някой може да ме затапи с нея :Р
Левъл дизайна ( колкото и примитивен ) в Диаблото винаги ми е правел голямо впечатление - прост, но ефективен.
Твърде пристрастен съм, аз съм от онова поколение, дето е циклило Диабло с години, но дори и 2090-та година да бяхме, пак щях да смятам Диабло за една от най-големите игри. :P

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 16:22

Dumbaldor написа:
Само аз ли харесвам праволинейните игри ??? За мен игра да не е праволинейна е страшно голям минус и едва ли някога ще се занимавам с такава игра.
Ем аз не се кефя на сингълплей игри които са прекалено не-праволинейни.Като обливион и готик 3 примерно (самите игри си ме кефят,просто тва го считам като минус).

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com