Автор |
Съобщение |
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: BattleFront III Публикувано на: 17 Яну 2009 12:30
Аз даже не знаех, че са почнали да правят нов battlefronte, а те вече gameplay.Не им ли писна да доят вече мъртвата крава на StarWars.То не беше една, две а ми 250 игри по StarWars.Та и ММО вече правят да му се невиди. http://kotaku.com/5131846/leaked-star-w ... ay-footage
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III (wtf) Публикувано на: 17 Яну 2009 12:43
ух на батя
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
elianpz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III (wtf) Публикувано на: 17 Яну 2009 13:30
bgcomando написа: Аз даже не знаех, че са почнали да правят нов battlefronte, а те вече gameplay.Не им ли писна да доят вече мъртвата крава на StarWars.То не беше една, две а ми 250 игри по StarWars.Та и ММО вече правят да му се невиди. http://kotaku.com/5131846/leaked-star-w ... ay-footageМри е педерас.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III (wtf) Публикувано на: 17 Яну 2009 14:23
bgcomando написа: Аз даже не знаех, че са почнали да правят нов battlefronte, а те вече gameplay.Не им ли писна да доят вече мъртвата крава на StarWars.То не беше една, две а ми 250 игри по StarWars.Та и ММО вече правят да му се невиди. http://kotaku.com/5131846/leaked-star-w ... ay-footageДааааа, понеже Jedi Academy, Battlefront, KOTOR, Galactic Battlegrounds, Republic Commando, etc., са все тъпи гири. Мри бе..... Оntopic - нaйс.^^ Edit: Оправи си заглавието бе.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III (wtf) Публикувано на: 17 Яну 2009 15:41
Fenrir написа: bgcomando написа: Аз даже не знаех, че са почнали да правят нов battlefronte, а те вече gameplay.Не им ли писна да доят вече мъртвата крава на StarWars.То не беше една, две а ми 250 игри по StarWars.Та и ММО вече правят да му се невиди. http://kotaku.com/5131846/leaked-star-w ... ay-footageДааааа, понеже Jedi Academy, Battlefront, KOTOR, Galactic Battlegrounds, Republic Commando, etc., са все тъпи гири. Мри бе..... Оntopic - нaйс.^^ Edit: Оправи си заглавието бе. Eй, ей, ей.Не казвам, че са тъпи.Даже Republic Commando и Battlefront I са игри, които много ми харесват, но когато направиш 100 игри по един филм просто символиката му се губи.А Battlefornt II поне за мен беше далеч под това, което можеше да бъде.Сега това за ММО по StarWars малко преувеличих наистина и го имах в предвит в добър смисъл.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III Публикувано на: 17 Яну 2009 15:56
^ Dude, стига ръси глупости, т'ва е SW.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III (wtf) Публикувано на: 17 Яну 2009 17:47
bgcomando написа: Eй, ей, ей.Не казвам, че са тъпи.Даже Republic Commando и Battlefront I са игри, които много ми харесват, но когато направиш 100 игри по един филм просто символиката му се губи.А Battlefornt II поне за мен беше далеч под това, което можеше да бъде.Сега това за ММО по StarWars малко преувеличих наистина и го имах в предвит в добър смисъл. Е к'во ти пука, че са много?Нали са добри? И това си е проява на майсторство, да правиш все още интересни игри в една преексплоатирана вселена. Абе, Хами си го каза.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III Публикувано на: 17 Яну 2009 17:49
Ем... ако е някакво мизерно продължение като battlefront 2, смятам да си остана с батълфийлда
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III Публикувано на: 17 Яну 2009 17:51
Ухаа ново SW заглавие. Ще се играе
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III Публикувано на: 17 Яну 2009 19:28
бгкомандо, 'земи млъкни, че ми се пропука монитора от глупостта ти Инак, BF2 беше абсолютния провал, и имайки предвид повечето МВ игри да са маса пропилян потенциал, то и от туй нищо не'а да очаквам. Дано поне космическите битки са добри, колкото и в бф2, оти това му беше единствената хубава страна >.> И, за бога, махнете героите, бе >.<
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III Публикувано на: 17 Яну 2009 23:42
Аз бф2 я превъртях за има нема полвин ден
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III Публикувано на: 18 Яну 2009 12:34
За сингъл БФ2 беше тъпа но на мултито какво му има?
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: BattleFronte III Публикувано на: 18 Яну 2009 18:38
BattleFronte не а - BattleFront да еба!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|