Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 21 Дек 2008 15:41
Подземният Свят ми е във фаворитите за момента. Мъртвото пространство също. ЕА се справиха адски добре, може би през 2009 ще изкарат още по - хубава реколта. За сметка на това, Гнева на Краля Лич... не беше това, което очаквах. Просто още от все така хубавото също, но мен вече взе да ме уморява. Новият Персийски Принц... ами, не е перфектен, но е отпускащ. Хареса ми. Зъбчатките на Войната беше... брутална. И все пак ми омръзна към средата. Двойката не съм пробвал, но ще го направя, обещавам. Новата Нужда от Скорост: Под прикритие беше доста по - добра от Професионални Уличници, но не задмина Най - Търсеният. И все пак, най - впечатляващото за мен беше... Сам и Макс, сезон 2. Добре, де, може би не НАЙ - впечатляващото, но ми напомни за добрата стара "Сам и макс 'Фащат пътя". Като споменахме куестове и адвенчъри, с удоволствие разцъках "Джак Киййни", "Добрият, лошият и трезвият", римейкът на "Приключение за слава", "Вампирска История"... Проблемът е, че не излизат много куестове на последък. С нетърпение чакам Шерлок Холмс и Несиспомнямкаквотамбешеподзаглавието. Прочее, искам четвърто Хейло, втори "Портал" , ако може още някое епизодче на "Полу - разпад" ... И, разбира се, Звездна Сила 2, Гявол 3, Обреченост 4... Звездно Пътуване Онлайн... И всичко това, през 2009, ако може и по - рано. А, да не забравя - Голямата кражба на МПС - та се издъни. Здраво.
Леле, какъв голям пост... направо ме плаши. Това е от мен. One to beam, directly to main page.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|