Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Близардски форум в България.
Публикувано на: 10 Авг 2008 17:27

Форумът Bliizard-bg беше обновен и набира своите членове, заповядайте! Помогнете ни да го разпространим, за да може повече фенове на близардските игри да си пишат.

Blizzard-bg
Станете един от нас! Благодарим ви!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Близардски форум в България.
Публикувано на: 10 Авг 2008 17:38

Добре изглежда форума, поздравления! Харесва ми идеята за общ форум на всички Близард игри. Ще гледам да пусна линк-а тук там, дано повече хора се заинтересуват.

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 18:17

Тъпа идея.Говорите за Близард,пък като ви чета мненията,някои нямате нито една тяхна купена игра.Я идете се xxxxx,мамка му :mad:

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 18:45

Мислиш ли, че трябва да си купиш игра за да се наречеш фен или обратното ако имаш оригинална играта значи си фен? Целта на форума не е да се изфукаш с игрите които имаш купени, а да намериш обща тема с някой който играе дадена игра.

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 22:53

nixon написа:
Мислиш ли, че трябва да си купиш игра за да се наречеш фен или обратното ако имаш оригинална играта значи си фен? Целта на форума не е да се изфукаш с игрите които имаш купени, а да намериш обща тема с някой който играе дадена игра.

Ех,малки xxxxxxxxx,казвам ти,че като не си си платил немаш право да споменаваш Близард!
Защо сте си нарекли форума "Близард" след като не давате едно xxxxx за техния труд?
Но просто не знам защо ви обръщам внимание,некви тъпи лапенца решили да си правят форум-има го навсякъде.
Бас държа,че във раздела ви за WoW вече има теми за пиратски сървъри.
Като наречеш едно нещо "Близард" нормалния човек подразбира:
"Това е форум за хора,които играят оригинални продукти на Blizzard,уважили са ги като са си купили играта и сайтът е създаден от някакъв екип на "Blizzard" за България."
А пък вие просто сте банда смешковци,xxxxxxxx и xxxxxxxx.

Идеята не е във фукането,идеята е да покажеш поне малко уважение към авторите на продукта.

Следващото мнение,което напишеш,ще бъде залято от флейм.

Поздрави.

Последна промяна Terwell на 11 Авг 2008 01:32, променена общо 1 път
Xa-xa!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2008 08:48

постарали сте се, не споря
обаче Алминатора е прав, все пак, пичове, вие ползвате запазени марки, дори името нямате право да използвате ако по някакъв начин не заплатите това...дори и от морална гледна точка трябва да се замислиш
обърни внимание на поста ми, спокойно и ясно ти обяснявам какъв е проблема без да шумим излишно

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2008 09:36

Тоя Българси форум на Blizzard,ако можех,щях да го хакна!Не навиждам Blizzard! :evil:

Код:
Общо членове 11

Хахаха само така ви се пада :lol:

Профил

Публикувано на: 11 Авг 2008 10:05

Till Lindemann написа:
постарали сте се, не споря
обаче Алминатора е прав, все пак, пичове, вие ползвате запазени марки, дори името нямате право да използвате ако по някакъв начин не заплатите това...дори и от морална гледна точка трябва да се замислиш
обърни внимание на поста ми, спокойно и ясно ти обяснявам какъв е проблема без да шумим излишно

Виж, може би имаш право, но идеята на форума е нещо като фен сайт. Просто не сме направили поредния WoW fan site, или Star Craft или за която и да е друга игра, решихме да направим нещо малко по - различно, да обединим повече игри под един знаменател, а именно Близард фен сайт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2008 11:25

Алминатора__ написа:
...
Абе аз ако бех на твое място немаше да се мерна повече в тоя форум след тая излагация с темата Русия вс Грузия.Идиотче малко напълни се форума с недорасляци

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 12 Авг 2008 13:24

/agree с Алминатора - просто не е интересно на всеки 2 минути да се появява сайт с адрес от сорта на blizzard.bg , blizzard-bg.com и така нататък а и го разгледах форума и само 1 нещо видях - АБСОЛЮТНО всичко беше copy - paste oт http://wow-centure.headoff.com/ така че ще ме извинявате ама даже и за фенове за каквито се мислите не ставате - :stooped: :stooped: :stooped: :stooped: :stooped:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com