Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Една мечта ... за NFS
Публикувано на: 08 Мар 2008 23:38

В този късен час с един другар разсъждавахме за миналото на поредицата Need For Speed™ и стигнахме до извода, че всичко се е изчерпало. Ала не е точно така. Представихме си комбинация между World Of Warcraft и Need For Speed. Колкото и тъпо да звучи, идеята за един такъв проект от страна на ЕА не е никак зле. Да стартираш с някакво возило и от там да почнеш да си градиш репутацията по целия свят. Да си бръмчиш от държава в държата, континент в континент, да се състезаваш със хора от различни места. Примерно колите да се делят на : европейски, американски, японски. Това да отговаря на 3-те континента Европа, Северна Америка, Азия. Който каквато си избере от там да започне своя път на търкане на гуми, ръчкане на колата и всичко добре познато досега във NFS ;) или айде да не са толкова мащабни континентите ама все пак да има един сравнително WOW подобен свят ;).

Интерсно ми е да чуя мнението на NFS феновете ;)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: Една мечта ... за NFS
Публикувано на: 08 Мар 2008 23:46

Имаше опит за нещо подобно (NFS Motor City) и не се получи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2008 23:55

Е да ама преди колко години. Преди да излезе Need For Speed Hot Pursuit 2 ;) А тогава гейм възможностите бяха къде къде по примитивни от сегашните.

Nfs Motor City е Преди 2002 година
WoW някъде около 2004 година
Мисля, че сега възжмоностите са по-големи. Аз като един фен на тази поредица бих играл една подобна геймка ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2008 10:16

Аз също съм зе замислял по въпроса и да си призная 6те е хубаво да стане реалност. Да си основава6 отбори (кланове де) и да имате примерно вси4ки с еднакъв винил. Възможностсам да нарисува6 отборния винил, да има уникални 4асти, които да се отключват не от босове( някви пи4ове със зверски тунинговани коли) ами от разли4ни предизивкателства, примерно бий по ред 4 игра4и като си с mazda rx 8 и пе4ели6 иникална трансмисия.
ЕЕЕЕХ МЕ4ТИ

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2008 10:52

Има една игричка, наречена Project Torque, която може да ви светне малко :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2008 16:37

Сега ще я дръпна и ще я разгледам за каквос иде реч. ;) И все пак NFS са си класика в рейсинг жанра, бих искал да видя нещо подобно от тях ;) ще бъде The Ultimate MMORG ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2008 17:08

Аз играя нещо подобно на мечтата ти.Казва се Drift City и е MMORPG/Racer .Имаш си мисии доволно много,вдигаш нива,можеш да си ъпгрейдваш бракмата или да си купуваш нова,можеш да правиш доставки на стоки и да подобряваш рекордите.Графиката е горе-долу прилична(особено по стандартите на онлайн игрите) и звука не е лош,не дразни.Можеш да си я свалиш и да се регистрираш на http://www.drift.ijji.com .Успех,ако ти се играе! :wink:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 10 Мар 2008 07:10

Мен ако питаш, тази мечта за NFS е на 90% изпълнена, само дето името на играта е Test Drive Unlimited.Не е целият свят, ами е само Хавайските острови, но това не пречи да има 1600км път ( 8 пъти повече, колкотото NFSU2 ), има невероятно много возила, ъпгрейдите на колата се отключват просто като ставаш адски добър ( и все пак, това не е игра за тунинговани коли, ами точно като старите NFS-та - екзотики ) има онлайн играчи, които се състезават срещайки се някъде по пътя ( само дето поради пиратското копие не съм играл онлайн ) също така имаш задачи тип закарай тая кола там, може да обличаш героят си с различни дрехи, да му купуваш къщи, в което да държи колите си.Като цяло, на TDU му липсват страшно малко неща.Според мен трябваше да има още 1-2-3 затворени писти, да се добавярт марките BMW и Porsche, което сега липсват, да има смяна на ден с нощ, деймидж може би ( но не съм сигурен добра идея ли е ) и като цяло...Това е :) Нищо друго не липсва на играта.Яко ще е да е в цяла САЩ, и да може да ходиш от пътища покрай Гранд Каньон до източното крайбржение, абе разнообразието да е повечко.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 15:05

Ами да точно това искам да мога да се мотам навсякъде по света не само в някакво омарлушено градче а и да мога да фърча със 200 по първокласни пътища :lol: Аз я пробвах тест драйв ънлимитед обаче иска силна машина ...
Ето какво бих искал да видя в една такава геймка :
- Смяна на времето (нощ,ден облачно, дъждовно, слънчево)
- да бъде онлайн
- графика иди дойди на ниво нямам много изисквания
- възжможност да се барника по колата
- демижд
- голямо пространство за каране както каза squiz примерно само САЩ или малко повече ;)
- три те типа коли Tunner, Muscle, Exotics :)
Станах много нахален, но това бих искал да видя ...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 19:14

В TDU няма смяната на ден и нощ и деймидж ( тоест има, ама не и за теб :lol: ) обаче бърникането по колата е само ъпгрейд на stage-ове ( stage 1,2 и 3 )

Така че, играта я имаш, работи за машината :wink:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 09:56

Squiz написа:
В TDU няма смяната на ден и нощ и деймидж ( тоест има, ама не и за теб :lol: ) обаче бърникането по колата е само ъпгрейд на stage-ове ( stage 1,2 и 3 )

Така че, играта я имаш, работи за машината :wink:

Не разбрах иронията със демиджа :oops: , би ли пояснил (да не би да е свързано нещо с легално копие на играта :roll: )
Иначе прочетох документацията към играта и добих представа за какво иде реч ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 12:52

Ами трошат се колите от трафика и полицейските, но не и твоята и на другите състезатели :lol:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com