ако нямате нищо против в историята впишете към тоя турнир че съм бил загуба в редовните 90 мин имах 3 равенства в първите групи 2 и на финала 1 който в последствие загубих на дуспи другото беше 13 победи
Бр Маре Дано имаш повече спечелени титли отколкото в предишните фифи.Таа...Кой сега е номер 1 ?
tanasi
02 Яну 2003 17:41 Мнения: 297 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 13:12
Браво бе шефче Ама много ми дръпна сега не мога д те настигна пак Тц тц, аре махай я тая тъпа оригиналка да разцъкваме пиратски
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
MaRiN_007
08 Май 2004 18:10 Мнения: 699 Местоположение: Стара Загора
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 14:58
Ми , аз бях 3-4 дена с нея търсих те ама нещо не писа и ся пак съм с оригиналката.
02 Яну 2003 17:41 Мнения: 297 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2007 19:09
Sry, ако е било вторник сряда нз що така е станало иначе в четвъртък и петък не бях на линия просто, много неща ми бяха на главата Аре като сложиш пак пиратката другата седмица пиши ЛС най-добре
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения