Автор |
Съобщение |
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 12:56
Ахам и аз тъй , много умряла работа и бъгясала
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 13:10
Worst fifa ever @.@ ЕА са педерасти, няма ли да вземат да фалират, най-накрая?
Вратарите отново са супер реалистични - разтягат се кат' пружини и спасяват най-невъзможни ситуации, пропускат възможно най-тъпите голове . . .
Системата за пасове нещо са я изтаковали - веднъж на десет паса подава на този, на когото аз искам. По същия начин стои и въпроса със смяната на играчи - дееба, никога не ми сменя на Сколс Т.Т. И никога не ти дава играча най-близо до топката, а някой много зад или много пред вражеския ритнитопковец :/
Коментарът какво са му направили, че така се е таковал - не знам, ама LOL. Топката минава на 15 метра от вратата, оня вика "Стреля . . . и какво БРИЛЯНТНО спасяване на вратаря". Genius . . .
И, по дяволите, може ли да го настроя да не е с Q смяната на футболист. Шъ ма прощавате, ама не ми стигат пръстите да натискам едновременно E, S, Q и D.
P.S. Coca-Cola League 1, 2 WTF ?!?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 15:13
Дади написа: Worst fifa ever @.@ ЕА са педерасти, няма ли да вземат да фалират, най-накрая?
Вратарите отново са супер реалистични - разтягат се кат' пружини и спасяват най-невъзможни ситуации, пропускат възможно най-тъпите голове . . .
Системата за пасове нещо са я изтаковали - веднъж на десет паса подава на този, на когото аз искам. По същия начин стои и въпроса със смяната на играчи - дееба, никога не ми сменя на Сколс Т.Т. И никога не ти дава играча най-близо до топката, а някой много зад или много пред вражеския ритнитопковец :/
Коментарът какво са му направили, че така се е таковал - не знам, ама LOL. Топката минава на 15 метра от вратата, оня вика "Стреля . . . и какво БРИЛЯНТНО спасяване на вратаря". Genius . . .
И, по дяволите, може ли да го настроя да не е с Q смяната на футболист. Шъ ма прощавате, ама не ми стигат пръстите да натискам едновременно E, S, Q и D.
P.S. Coca-Cola League 1, 2 WTF ?!?
Дади от коментара ти разбирам ,че си меко казано не в час и кога най-накрая ще спрете да критикувате без да сте запознати добре!!!Ей такива хора са понякога много тварещи.
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 15:23
Дади написа: P.S. Coca-Cola League 1, 2 WTF ?!?
Ама ти сериозно ли? ФИФА не съм играл от 2003 насам, ама такова тъпо изказване не ми е идвало наум. Че те лигите ТАКА СИ СЕ КАЗВАТ бре! Макс реализъм, ех?
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 15:24
абе аре са-човека си е изказал мнението не е много правилно но аз имам донякъде същите мнения по въпроса
Кока Кола лигите са си такива нищо не е объркано просто играта е леко недотам барната от ЕА а можеше много много по-добре
ПС-леле ама че Линукс сега съм на него и няма запетай чудновата работа
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 15:26
Букмейкара написа: Дади написа: Worst fifa ever @.@ ЕА са педерасти, няма ли да вземат да фалират, най-накрая?
P.S. Coca-Cola League 1, 2 WTF ?!? Дади от коментара ти разбирам ,че си меко казано не в час и кога най-накрая ще спрете да критикувате без да сте запознати добре!!!Ей такива хора са понякога много тварещи.
Ми, кат' не съм в час, що ти, като явно убер компетенте, не обясниш дека греша?
Ъъъ, Shady, я имах предвид, че т'ва е дееба и малоумното име за лига. Кока-кола, roflz? Ясно ми е, че я има, ама все пак 'баси и името @.@
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 16:13
Полувината неща ,които ги изброи се оправят от контролите.ИГрача е най-удобно го сменяш с Q и може да се оправи от контролите ,но се сменят и някой други копчета.Пък това за Кока Колата си е 200 процента истина!Като ти са силни вратарите има една опция Goalkeaper Level и си ги настройваш от там!
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 16:26
"играча най-удобно си го сменяш с Q", ако си октопод. Обясни, моля, как едновременно да държа пръст над Q, E, S, D? Какво му беше неудобното на "S", че да се налага да го сменят? И няма опция да се настроят клавишите така, както беше на предишната фифа. Опцията Switch Player винаги си върви с две други неща и си е 'бало макята.
За Goalkeeper Level - играя на Semi-pro и е уникално трудно. На World Class ме е страх да си представям как лошо си е 'бало макята. Освен това съм почти сигурен, че колкото по-голям е тоз' Goalkeeper Level, толкова по-често компа ти отклонява изстрелите към гредите и извън вратата . . .
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 17:02
Момче как другите са октоподи и свикнаха ,а ти не? Не е нужно ми отговаряш просто се замисли!
Това за вратарите е относително.Предпочитам да са такива отколкото бъгави като на 07.Никъде няма правилник и наръчник затова кои удари може да хавне вратаря и кое не.
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 17:09
Дади написа: "играча най-удобно си го сменяш с Q", ако си октопод. Обясни, моля, как едновременно да държа пръст над Q, E, S, D? Какво му беше неудобното на "S", че да се налага да го сменят? И няма опция да се настроят клавишите така, както беше на предишната фифа. Опцията Switch Player винаги си върви с две други неща и си е 'бало макята.
За Goalkeeper Level - играя на Semi-pro и е уникално трудно. На World Class ме е страх да си представям как лошо си е 'бало макята. Освен това съм почти сигурен, че колкото по-голям е тоз' Goalkeeper Level, толкова по-често компа ти отклонява изстрелите към гредите и извън вратата . . .
абе тренировка се иска, не става тука тъка! Аз поне от това съм доволен-това е играта цялата, почнеш мач, подаваш подаваш, стигнеш с мъка до наказателното и там каквото стане. РЕАЛНИЯ ФУТБОЛ, ТОТАЛНИЯ ФУТБОЛ
а не като миналите, 2 паса и си пред наказателното
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 18:34
Абе аз ако ще без вратар да играя на Профешънъл не мога да вляза в наказателното...
Явно просто ще трябва да цикля денонощно докато загрея елементарните трикчета
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 11:58
FELIX написа: Дади написа: "играча най-удобно си го сменяш с Q", ако си октопод. Обясни, моля, как едновременно да държа пръст над Q, E, S, D? Какво му беше неудобното на "S", че да се налага да го сменят? И няма опция да се настроят клавишите така, както беше на предишната фифа. Опцията Switch Player винаги си върви с две други неща и си е 'бало макята.
За Goalkeeper Level - играя на Semi-pro и е уникално трудно. На World Class ме е страх да си представям как лошо си е 'бало макята. Освен това съм почти сигурен, че колкото по-голям е тоз' Goalkeeper Level, толкова по-често компа ти отклонява изстрелите към гредите и извън вратата . . . абе тренировка се иска, не става тука тъка! Аз поне от това съм доволен-това е играта цялата, почнеш мач, подаваш подаваш, стигнеш с мъка до наказателното и там каквото стане. РЕАЛНИЯ ФУТБОЛ, ТОТАЛНИЯ ФУТБОЛ а не като миналите, 2 паса и си пред наказателното
Да ебахти реалното , стигаш едвам до вратата , ама играта е направена така че 95% от ударите извън наказателното са аут и даже не са близо до вратата . Да не говоря че в такива ситуации коментатора крещи "WHAT A FANTASTIC SAVE" ... ако ви харесва ЕА да се гаврят с вас добре играйте си ФИФА и се утешавайте че бъговете на вратарите са малко подобрени , че всеки удар вратаря го спасява някакси ... и после това било реалистично ...
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 13:45
а реалистично ли е с 2 паса точно да си пред наказателното (не че на 08 не може така ама е малко по-трудно)
аз вече забелязвам че 07 е била яко бъгава сравнение с 08, да не говорим за по-назад в годините!
с тази игра мисля че имам поне малък шанс за пробив на голямата сцена, ще видим!
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 00:48
Държа да отбележа също и че за пореден път са се подиграли с играчите на Байерн.
Първо Соса - току що дошъл аржентинец дето предполагам за пръв път го чуват са го направили 82,а ШВАЙНЩАЙГЕР е 81...
Диего от Вердер е 88, а Рибери 87 Е това не знам какъв нещастник трябва да си... От Байерн само Зе Роберто е 88. Пък и дори не са му променили позицията и още си е крило, та излиза 80...
Лам би трябвало да е 90, ама не съм се заглеждал са него, най-вероятно и него са го намалили.
Тони на миналата беше 89, сега е 86 или нещо такова, а вижте го какво прави наистина... 8 гола в 9 мача мисля...
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 10:54
Rensing написа: Държа да отбележа също и че за пореден път са се подиграли с играчите на Байерн. Първо Соса - току що дошъл аржентинец дето предполагам за пръв път го чуват са го направили 82,а ШВАЙНЩАЙГЕР е 81... Диего от Вердер е 88, а Рибери 87 Е това не знам какъв нещастник трябва да си... От Байерн само Зе Роберто е 88. Пък и дори не са му променили позицията и още си е крило, та излиза 80... Лам би трябвало да е 90, ама не съм се заглеждал са него, най-вероятно и него са го намалили. Тони на миналата беше 89, сега е 86 или нещо такова, а вижте го какво прави наистина... 8 гола в 9 мача мисля...
ми то така ако почнеме всеки за любимия си отбор доста може да се вайка... аз Милан ебаси... най-добрия полузащитник Сеедорф от последното издание на ШЛ е направен по-малко от 80 !
Иначе това за Байерн си е некво верно доста странно-Лам е 77
ама иначе аз да си призная при мойта схема много добре ги правя и ми пасва идеално, е да Зе Роберто ми е нещо като дефанзивен полузащитник, ама си върши работата и изобщо ми се получава добре и ако не играя с Барса или Милан избирам Байерн щото Челси са направени толкова зле...
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 13:27
Специално ги сравних с играчите на Вердер и бяха горе-долу еднакви , но за Рибери това направо ме уби
Вердер са ебаси прехваления отбор. Мислех че Барса и Челси са прехвалени, ама не. Биха Челси 1:0 и славата ще им се носи 10 години, едва ли не най-добрия немски отбор на всички времена, даже на ФМ 2008 са фаворити за Бундеслигата
Зе Роберто от 2 години е дефанзивен полузащитник, ама кой да им каже
За Милан не съм гледал ама не приемам вайкания. Не може ЕА да изневерят на себе си и да не ги напомпат нереално много
Уау ще престана да говоря за футбол във форума
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 01:17
мхм, направих и 70 мач в онлайн фифата (70 са само тези за който са по рейтинг, отделно на това имам поне още 10-15)
то се вижда обаче много ясно, среден играч съм си и това си е
Марин като го гледам, просто иде ми да... ебаси 13 поредни победи прави, 41 победи имаше а загуби по-малко от 15, много е станал добър!
ем това е от мене, все пак в ESL лигите съм на трето място след 3 поредни победи!
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|