Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 17:19

Jorix написа:
Аз оня ден му играх некъв триал на тва.хич не ми хареса.Некви джудженца се разхождат там и се женят и си строят къщи...абе тъпотия

Объркал си Sims с LOTRO. Чул си нещо от някого, той го е чул от друг и се е получило развален телефон ;). И на края ти си решил да влезеш в темата и да се направиш на компетентен.

Money™ - не си представяй нещата такива, каквито са показани във филмите. Играта е по лиценз на книгата, а не на филма. Съответно играта изглежда така, както им е скимнало на производителите (както те са си представили визуализирани книгите).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 17:42

Тая игра много изкам да я играя ама няма пиратски сървъри апак хич не ми се плащта за платения...Иначе играта я имам на компа...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 18:26

Гипо написа:
Jorix написа:
Аз оня ден му играх некъв триал на тва.хич не ми хареса.Некви джудженца се разхождат там и се женят и си строят къщи...абе тъпотия

Объркал си Sims с LOTRO. Чул си нещо от някого, той го е чул от друг и се е получило развален телефон ;). И на края ти си решил да влезеш в темата и да се направиш на компетентен.

Money™ - не си представяй нещата такива, каквито са показани във филмите. Играта е по лиценз на книгата, а не на филма. Съответно играта изглежда така, както им е скимнало на производителите (както те са си представили визуализирани книгите).

....което е доре,защото някои неща(например Ломидол,Минас Тирит) не ми харесват как са направени.
П.П.Ако намекваш,че очаквам копие на филма-не е така. :wink: Фен съм на книгите,а не на филмите.От Филмите единствено ми хареса Завръщането на Краля.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 21:03

Абсолютно нищо не намеквам, просто казвам реалностите :).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com