10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Излезе)
Публикувано на: 03 Фев 2012 10:23
Абе има известна прилика ама май не е баш същата. На СС ми се струва малко по-яка
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 22 Фев 2012 14:18
Така, понеже разбрах, че съм липсвал някому, та минах да се разпиша. Първо - всеки знае, че се играе на serious ниво на трудност, щото така пуска по-корави и повече монстри. Хард е нормал, ама с малко повече демидж. Ментал пък, дето се води най-високо ниво на трудност е пак хард, само дето монстрите са невидими. Така че, Волтажен прецакал си се с тоя хард моуд, ама да си знаеш за четворката. Иначе играта цепи мрака според мен, и е най-доброто което са пускали до момента, по лично мое мнение. Да, широките отворени пространства, в които можете да отстъпвате постоянно, малко доста улесняват играта, но пък що не се разходите извън картата? Най-големият проблем според мен е еднообразието в детмач и сървайвъл картите, но да се надяваме, че след ДЛЦ-то по което се работи в момента това вече няма да е проблем. Може да се поработи малко по оптимизацията на енджина. Саундтрака на играта ми докарва душевен оргазъм всеки път щом чуя някое парче от него. Озвучаването е на изключително високо ниво.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 22 Фев 2012 14:42
Ммм, точно на първия си личи най добре по простата причина, че цялата игра е изградена на тригери и маркера за спаун на чудовища има опции "Template" и "Template for Serious" освен това има и отметка "Double count in serious mode". Отделно пък, ако си почитател на мегатрудните игри, в стандартен кооп, можеш да си вдигнеш доста нивото на трудност с настройки като extra enemy strenght която може да се вдигне до 400%, no respawn в случай на смърт и да локнеш играта, че да не ти влизат разни пикляши. Тогава трябва да се играе с голяма тактика и внимание при всяка стъпка. Тва може да се направи и при синглплеър (изкуствено да си завишиш издръжливостта на гадовете) ама има една две опци, достъпни само в кооп и правят играта доста по-трудна.
iddqd
Публикувано на: 22 Фев 2012 15:17
Абе кво е лесно бе луди ли сте мене на хард ме спукват направо се депресирам, а не може да се каже че съм слаб играч става дума на шутери тук в тоя форум с които съм играл детмач всеки съм бил. Как ше е лесно тия скелети са супер бързи и е голяма грешка да почнеш да им бягаш назад понеже те настигат в гръб и те наебават зловещо. Малко ме дразни нивото с каниона сега съм на него, но иначе като нива е супер. Играта е стабилна, но малко са прекалено дълги някои престрелки. Иначе съм навит да си направиме един кооп да видиме колко сте добри на сироус хаха ще мрете като мухи.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd
Публикувано на: 22 Фев 2012 19:14
Само дето тук не тичат всичките на меле като на пъристе самове, а ти налитат от всички страни в с различни маневри и различен ритам. Някои тичат централно към теб, други бягат по фланга и когато отпред имаш 3 огромни демона от тези дето мятат по 3 фаирболки дето те убиват дирекно, а пред тях и зад теб тичат още 15 скелета става фънки нали.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Prepared everything for Steam Workshop support. - Added Bulgarian locale. - Fixed a crash occuring on server if a client equips sledgehammer, climbs onto a ladder and disconnects while still on the ladder. - Fixed a crash on dedicated server occuring in coin-op if a game ends with all players disconnected. - Fixed another way to get out of map on Medina. - Mirror reflections are now disabled at low GPU quality. - More optimizations on OpenGL (GLSL) shaders. - Glowing in menu is now disabled on OSX and Linux platforms, and on 'lowest' GPU quality preset. - Updated fbx import-export interface to make it accessible from the model editor. - SeriousEditor: Fixed crash when trying to solve solution which doesn't have lightmaps' dimensions of power of 2. - SeriousEditor's file open dialog is now better at handling files with weird path formats (mixed slashes and backslashes, dot-dots...) - Updated browser list control to display green checkered background for files without a catalog index. - Voice chat now also works via OpenAL, if enabled via svm_bOpenALVoiceRecording. It is enabled by default on Linux, but disabled by default on OSX, because OpenAL recording is broken in most OSX versions.
Вече и на български! ОФИЦИАЛНО!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 03 Ное 2012 19:26
Официално българската версия е изтеглена докато бъде редактирана. Официално аз съм се заел със задачата и просто ви е бедна фантазията какви бисери чета на места:
"Bam, tit job!" - "Бам, цицева работа!" "No cover. All man." - "Без покритие. Всеки мъж."
и тем подобни.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 10 Дек 2016 12:48
lol грейвдигър
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 06 Яну 2017 22:05
Някой играе ли ужасният Multiplayer на тази игра? Може да играем. И не казвам, че е ужасен, само защото едва печеля.
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 06 Яну 2017 22:08
Serious Sam написа:
Официално българската версия е изтеглена докато бъде редактирана. Официално аз съм се заел със задачата и просто ви е бедна фантазията какви бисери чета на места:
"Bam, tit job!" - "Бам, цицева работа!" "No cover. All man." - "Без покритие. Всеки мъж."
и тем подобни.
Тия хървати що не ни знаят езика, бреееееееее Нали са ни били васали
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения