Gipo написа:
Не знам какво си ми отговорил, нищо не се показва. Някой от двас да не е с колонки, та се случва това ехо?
Ще копирам коментара, брат. Иначе, не използваме колнки.
Gipo написа:
Единственото по-лошо от ютюб канал, който е с лошо съдържание, е ютюб канал с лошо съдържание, който не може да приеме критиката на малкото гледащи.
Съжалявам, момчета. 2020та е, ако нямате поне микрофон на ок ниво, просто не започвате канал. Аудиото е абсолютно най-важното.
Всички геймплей канали, които гледам, използват хумор, без да говорят за простотии.
Надявах се да имитираме ChipCheezum(Chip&Ironicus) от SA форумите, или поне ранните им Let's Play-ове, които не са чак толкова добри, колкото сегашните. Проблемът е, че GLUKHIYA, въобще не еба да ги гледа, когато му споделих канала.
За жалост, клиповете ни деградират все в нещо такова като първа част, макар че във втора част се постарахме повечко това да не се случва.
Gipo написа:
EDIT: Измих чиниите и се сетих за допълнение
Комбинацията ретро игри и простотия не е добра. Ретро игрите биха ги гледали старчоци като мен, които обаче едва ли си падат по нискоразрядната простотия. Тези, които си падат по глупостите са тийновете, които обаче не биха гледали ретро игра. Те си имат майнкрафт, ако искат да плискат очите си с визуално повръщано.
Благодаря за това, Gipo. Тука аз съм виновен доста, защото не прецених правилно аудиторията.
Имах предвид да се ебаваме с играта, макар че не по начина по който го направихме, но не съобразих, че P&C adventure игри предимно се играят от по-стари геймъри. Трябваше да се сетя, като се има предвид че и без това открих играта от GameBoomers.
Аз не бих нарекъл „A New Beginning“ ретро игра, все пак е от 2010 г. Мислех за „Minecraft“, но то е пълно с такива канали, дори от българи има доста.