Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dying Light
Публикувано на: 17 Фев 2015 02:04

Ooomfg, тази игра не е истина.
Пач 1.4 ми вдигна още 5 кадъра на много места и съм с около 30... на машина, на която играта дори не би трябвало да тръгва. Тия пичове си оптимизираха играта на КОПЕЛЕ. Преклоних се (отново).
Та jensens, слагай го, ако го нямаш. Мода за Manager-а - ето ти директен линк за сваляне:
http://www.mediafire.com/download/mb8hf ... anager.zip

И сега, 40 часа по-късно (което си е кампаниите на поне 3 игри по модерни стандарти),
Spoiler for :
след маса минати сайдкуестове в първата зона (и имам 3 маркера за нови на мапа, не е истина колко ме изпълва този факт) - която дори само с нея да беше играта, пак щях да съм супердоволен, реших да се върна малко по историята преди да съм я забравил от сайдкуестване (това да са ни кахърите, братя геймъри) и отидох в новия град. Тотааален редизайн, не отстъпва на Assassin's Creed, на места по-големи вътрешни помещения, нов тип лошковци, нова музика, още сайдкуестове, просто все едно почти нова игра. Тръгнах ей така да се разхождам из стария град. От уличка в уличка, като турист, тук-там скълцвам някое зомби, 20 минути убих в наслаждаване на архитектурата. Аз толкова не съм бил впечатлен от реални градове егати...
Е за такава игра ако не бях дал пари, не знам за каква. 8457/10
:rockon: :punk:

След като обявиха вчера турбоскъпото колекционерско издание, вече се продава:
http://www.game.co.uk/en/dying-light-ap ... atGroupId=

А при цъкване на Buy Now се отваря:
http://oi58.tinypic.com/5vp0k7.jpg

Ще трябва да го пропусна това издание :S

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2015 11:00

Пичаги, само да вметна, че след доста размотаване, тъй като исках да доиграя играта на нова машина, вече я врътнах, и съм предоволен. Много яки сайд куестове, главната история е писана от деца вероятно, ама все тая - играта има най-якия фърст пърсън комбат, който съм виждал наскоро.

От един момент нататък става толкова делишъс да се мяташ просто в мелето с 200 зомбита и да режеш с големио меч.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2015 20:03

Напълно споделям мнението ти, я кажи като я завърши с колко чист дмг ти бяха най-силните оръжия, които намираше (най-вероятно от на Райс хората)? Че при мен беше 700, но някакви хора като кажат 1000+ и се чудя как са стигнали дотам...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2015 20:19

най-силните оръжия винаги са били от мърчънтите и е тотали рандом кво ще продават

а демиджа им зависи от сървайвъл левъла ти ( ? не съм баш сигурен )

един вид - колкото по-голям левъл си, толкова по-голям левъл оръжия продават и ако си забелязал винаги има по 2-3 оръжия на мърчънт дето не можеш да ги купиш за момента

ма кат вдигнеш макс левъл и всичко е достъпно и е въпрос на шанс да намериш да си купиш лилава брадва с 1000 демидж и да й сложиш angel sword крафта за още 200-300 отгоре и примерно да я ъпгрейднеш с King / titan / някви такива модове за демидж и ето ти 1500+ някъде

общо взето всичко завърших играта с оръжие около 1000 дмг, но от един момент нататък като имах нещо по 700-800, всички зомбита и хора на Райз умираха от 1 посичане

вече разликата се усеща при демолишърите

още не съм вдигнал 24 лвл на сървайвъл-а и фрий роумвам, белким го вдигна от некви чалинджи и събиране на еър дроп ... пазя си най-силните модове за последен левъл оръжие, примерно, та и тогава ще видя колко макс демидж мога да докарам :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 03 Апр 2017 20:50

Някой да е играл играта с 4ГБ рам да каже как се държи :Д

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: