Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Call Of Duty Black Ops III zombie
Публикувано на: 01 Мар 2017 13:49

Здравейте искам да си купя играта за да играя зомбита онлайн направих си регистрация в стеам обаче немога да разбера трябва ли първо да си купя за 50 евро Call.of.Duty.Black.Ops.III и след това Call of Duty®: Black Ops III - Season Pass примерно което пак е 50 евро.... или мога само Call of Duty®: Black Ops III - Season Pass и това да е като цяло играта или е само DLC...... много искам да играя зомбита а така като видях ако това Call of Duty®: Black Ops III - Season Pass е само DLC... значи трябва да дам 100 евро пффф.... а другия вариант е да си взема Call of Duty®: Black Ops III със Call of Duty®: Black Ops III - The Giant Zombies Map което прави 60 евро...... или мога да изтегля играта на релауд и да си купя DLC то зомби или как трябва да направя дайте ми съвет... :IMNOOB:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Call Of Duty Black Ops III zombie
Публикувано на: 01 Мар 2017 13:53

Season Pass-овете по принцип дават достъп както до самата игра, така и до всички нейни DLC-та.

Профил Skype

Публикувано на: 01 Мар 2017 14:16

Добре ето пример искам това цената ме устройва бих ги дал но когато вляза да разгледам повече за сезон пас
Image

Исписва това
Image

Незнам....

Профил

Публикувано на: 01 Мар 2017 22:27

Аве я ще им плащам 50 евро луди ли са тея ... купих си сиди двд сега и ще си купя играта за 15 евро е има на промоция добре че не съм е взел от тея измикяри стеам

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost