Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Resident Evil VII: Biohazard
Публикувано на: 10 Юли 2016 01:04

Какви са вашите впечатления от показаното до сега? Лично за мен това е първата игра от тази поредица която ще чакам с нетърпение. Не харесвам игри от трето лице, управлението ме дразни и при всички положения хорър елементът е по-качествен ако гледаме през очите на героя. Сега нещата в тийзъра са по мой вкус, ще го разгадавам бавно за да имам "храна" до 2017.

Официален сайт:
http://www.capcom.co.jp/residentevil7/us/index.html

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Resident Evil VII: Biohazard
Публикувано на: 10 Юли 2016 20:33

Демото го изиграх и макар да е доста кратко, изглежда доста обещаващо :D И аз си мисля че изгледа от първо лице е най-добрия за тоя жанр. Представям си ако бяха направили по този начин и със същата детайлност първия RE или Silent Hill... Бях започнал да си мисля че хорър игрите стават изчезнал вид, но през последните 2-3 години стават по-добри от всякога :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2016 23:18

vanmx написа:
Демото го изиграх и макар да е доста кратко, изглежда доста обещаващо :D И аз си мисля че изгледа от първо лице е най-добрия за тоя жанр. Представям си ако бяха направили по този начин и със същата детайлност първия RE или Silent Hill...

Сайлънт Хил тъкмо когато щеше да излезе в първо лице погребаха целия бранд. :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2016 20:28

Този трейлър е някак разочароващ. В демото ми допада мълчанието на героя, сякаш онемял от ужас и старание да не издава нито звук, а вместо натрапчива музика се чуваха разни звуци в иначе преобладаващата тишина.

Тук започва да се избистря сюжета. Може би ще се върнем в първите години на Umbrella, поне колата е от тогава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2016 12:12

Три нови тийзъра.

Затвърждава ми се впечатлението че действието ще се развива някъде през 70-те години.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost