Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Любими ретро игри
Публикувано на: 21 Дек 2015 18:03

Да се направи такова ниво е елементарно, дори мога да го направя на Serious Editor :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2015 21:26

Интересно, за мен всички Wolfenstein игри са били на една стъпка напред от посредствеността. Така и не разбрах защо толкова ги възвеличават, дори и първите. Предполагам е Star Wars синдрома - франчайз, който едвам едвам изплува от абсолютната посредственост, но въпреки това по някаква причина се радва на огромен успех.

Тея дни реших да пробвам диабло 2 ЛОТР отново и мога убедително да кажа, че всеки който мисли, че е по-добра от D3:RoS е абсолютен идиот.

БТУ, осъзнаваш, че си пораснал, когато игрите които си играл като малък и си се размазвал от кеф, сега ти се струват посредствени идиотщини за 12 годишни лапета.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2015 04:28

Пфф, мани, нещо пак съм се напил и съм изоставил дипломатичният език.
Да не е офтопик : инсталирах си отново Heroes 3. Баси, какво е станало с тази поредица ?! от 3ката насам върви стремглаво надолу и най-лошото е, че вече сякаш даже и не се опитват.
Spoiler for :
and yeah star wars sucked and it will always sucks. Deal with it

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 23 Дек 2015 09:53

След нова година мисля да сваля Wolfenstein от 2009-та и да я пробвам и нея. Нея вече не съм я докосвал, а гледам че е доста окултна. Аз и Crysis-ите не съм превъртал... :oops:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 29 Дек 2015 22:33

123323132113232321321

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Мар 2016 00:40

Обезпокоително много време отделям на AoE 2. Всеки ден правя по няколко regicide игри. Инсталирах си HD изданието и бия ботовете по различни начини, кефя се на масовките които стават. Тая игра е направо вечна, нищо че е вече почти на 20 години. Като стана дядка сигурно пак ще я играя :D .

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Мар 2016 17:00

Всички игри заради които съм висял часове пред PC-to са ми любими. F.E.A.R. сериите, Battlefield Bad Company 1 и 2 мултитo, Counter-Strike, Starcraft, Command and Conquer Generals, Fallout 3, Portal 1 и 2 не знам дали се водят "ретро" но са ми любими сред пъзелите. За тези се сещам в момента...

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Мар 2016 17:16

F.E.A.R. BF Bad Company ретро? Явно разликата в годинките си казва думата. За мен ретро игри са Super Mario Bros и т.н. нес игри, пък за PC - Tomb Raider, Carmageddon, Duke Nukem и изобщо от този период когато ми е бил първия досег с пц игир :Д

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Dark Souls 3, Wolfenstein the old Blood
Публикувано на: 19 Апр 2016 20:39

Blood 1 на Monolith ! Най-великата за мен ! :D

My Twitter - @valentiKayBG

My Facebook - @ValentiKay

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 25 Апр 2016 00:42

Велика ...

Профил Skype

Публикувано на: 25 Апр 2016 10:45

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 26 Апр 2016 21:00

Да , Silent Hill II е това. Като голям почитател на жанра за мене това е най-голямата игра. Останалите по-нови части също не са лоши , но не могат да се доближат до атмосферата и качеството на Silent Hill II. Първата част също е много , много добра. И двете части за мене са на едно ниво. Но за жалост за първата трябва да имаш Playstation ONE , с емулатор не става работата. Иначе с голямо удоволствие бих я изиграл и нея отново. Но да си намериш Playstatio ONE със Silent Hill е невъзможно за жалост.

Благодаря на Легалния че ме подсети обаче за Vampire Masquerade. Свалих си от Zamunda , торента на vampire masquerade bloodlines. Има само един торент на тази игра , три диска без пач или крак. Играта се инсталира нормално , но при старт , иска CD 1. Маунтвам Daemon Tools CD 1 , но пак го иска и играта не върви. Изчетох всичките 400 коментара под торента , но всичките са безполезни. Ако знаете как точно става номера тук или някой ако е играл точно този торент и знае как тръгва , нека ми сподели ...

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2016 22:01

Има читави емулатори за Silent Hill 1.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2016 23:49

vanmx написа:
Обезпокоително много време отделям на AoE 2. Всеки ден правя по няколко regicide игри. Инсталирах си HD изданието и бия ботовете по различни начини, кефя се на масовките които стават. Тая игра е направо вечна, нищо че е вече почти на 20 години. Като стана дядка сигурно пак ще я играя :D .

Тая игра може да се каже, че е наследствена при мен даже. Аз, по-големият ми брат и вуйчо ми(който е на 45г в момента)все още я играем и често си правим мрежи 1-1-1. Скоро даже си пуснах първият Ейдж и пак ми беше кеф.
БТУ, ако някой е играл Антантата(или ако изобщо я е чувал), знае ли как се подкарва това нещо на уин 8 ?

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 28 Апр 2016 01:07

Първия Age ми беше може би първата стратегия, може да съм играл други преди това, не помня, но тая я разбрах как се играе :д Ей сега ми е още пред очите запаметен 1:1 един ден в който като я заиграх и почти цяла нощ. На другия ден бях на даскало и бях като зомби, не бях спал почти. Но втория Age oпределено беше по добър и си е направо уникален, трябва да го поиграя някой ден пак. Но... ебаси сладките спомени. Бая имам такива супер реални запомнени моменти от тези времена. Помня Doom около 97ма, Redneck Rampage, Outlaws... примерно Blood беше велика, но не я играех ;д брат ми я играеше, мен ми беше неква много страшна, антипатична нз как го опиша. Същото ми беше с първия Alien(първия който беше d3d с як енджин), не помня той коя год излезе около 98,99... беше уникална графика, ама толко близък до филмите.... обаче не го играех щотото беше ми баси фобията ;д Но най сладките спомени са ми от QuakeII, като донесе брат ми CD-to... до тогава не бях виждал една игра на 1 CD. Като го сложи напрао бях полудял, тогава даваха Alien по телевизията и как се вписваше с Q2 беха велики времена. Но всичко се възприема много различно сега. Не само от възрастта, но тогава бяха супер реални тези игри. Сега толко много боза, че всичко е мех.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2016 05:53

нелегален написа:
^ говорейки си за това как някои игри са те плашели, някой помни ли NIGHTMARE CREATURES? :D

ДА, ЧОВЕК ! Винаги като стане въпрос за много стари игри и bring up-вам тая игра като една от първите, които играх на собственото PC. Един съученик ми даде някъв диск със сума игри ( както бяха едно време - 20-30 игри на един диск ) и ми вика тая игра много насираща, не знам си кво. Това е Dark Souls-а на детството ми :D :D :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2016 07:59

Resident Evil Survivor на PS1 си ме насираше бая.

Профил

Аватар
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 03 Май 2016 14:31

Така и не направиха Heretic 3 или поне римейк на двойката, тяхното мами... :x

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения