Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 21 Апр 2016 20:32
Това се чакаше твърде дълго. Отдавна си мечтаех да върнат Ромеро в ид, но след като ид го няма вече, какво по добро от събиране на легендите и започване на чисто. Само си пожелавам и Кармак в този тийм, макар че може и да е невъзможно заради до колкото знам старата вражда с Adrian. Първите въпроси които ми изникват са, дали ще е AAA игра. Какъв енджин. И защо Ирландия? Пак казвам супер е тези две легенди да работят отново заедно и още по супер че правят FPS, но без Кармак както преди това ид без Ромеро, няма нужните съставки рецептата. Поне до понеделник хайпа ще е уникален... нямам търпение да видя какво са замислили. Баси кефа. https://www.youtube.com/watch?v=sbDQSOmwA20
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 21 Апр 2016 21:17
Имай в предвид, че Джон Кармак е основната причина хората да напускат id Software. Той е в конфликт с почти всички. Същевременно като геймдизайнер нещо не го бъде - DooM 3 беше доста безидейна и монотонна, нещо от което страдат всички игри на id Software излезли след първия Quake.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 21 Апр 2016 22:49
Doom 3 nikak ne e bezideina. Ideqta e hooror shooter cloustrofobia i spek i paranoq.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 21 Апр 2016 22:50
Играта не е страшна, а монотонна. Има атмосфера, но по-скоро чувството на изолация, на отдалечената планета, леко подтискаща, но в никакъв случай страшна.
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 21 Апр 2016 23:17
Serious Sam написа: Имай в предвид, че Джон Кармак е основната причина хората да напускат id Software. Той е в конфликт с почти всички. Същевременно като геймдизайнер нещо не го бъде - DooM 3 беше доста безидейна и монотонна, нещо от което страдат всички игри на id Software излезли след първия Quake. За кога говориш. В смисъл такъв... знам, че е имало вражда и този гений Adrian да напусне е бил некъв конфликт с Кармак до колко знам. Нещо за собствеността, нещо за продажба на студиото свързана с Активижън или EA беше не помня. Но ако говориш за последните 5 год примерно, мисля че не си прав. Според мен основната причина заради която напуснаха почти всички е една единствена - Бетесда. Напуснаха Мат Хупър, Крис Антков, президента Todd Hollenshead и тн. сигурно пропускам много. Останаха само Тим Уилитц, Кевин Клоуд и... кой беше програмиста, който сега е лидер. Както и да е. През годините иначе са напускали много. Като Американ. Абе не е нужно да се казва Кармак не е артист/дизайнер и от него не важи нищо. Според мен това е грешно. Той е много повече, нали чрез неговия енджин всичко се реализира. За да направят нещо голямо трябва такъв лидер. А и хората го обожават. Бетесда изгуби толкова много че си представа нямат. keynote дето изнася на всеки QuakeCon, мога ти кажа че половината и повече ходат там само за да го видят и чуят. Не знам според мен, знам че VR му е страст, но това не е същото. Игрите са истинското му аз. VR е като ракетите, нещо като хоби. Всека жаба да си знае гьола. Надявам се и той да се върне към гейминга един ден.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 22 Апр 2016 08:38
Пичът наистина има разпознаваемо лице, много е специфично. Отделно името му е легенда. Докато Ейдриън е единия от четиримата съоснователи, дето никой не го знае и никой не го е виждал. Дори на края в Quake 2, след битката с финалния бос, когато е достъпна галерията на разработчиците има негова "платформа", но тя е без снимка.
@Пирони Именно лидерството му и централната му, подтискаща позиция пъдят до голяма степен кадрите от id software. Никога не съм отричал приноса му като програмист.
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 22 Апр 2016 15:50
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 25 Апр 2016 17:05
https://www.twitch.tv/theromerolol току що видях какво ще представлява играта и ми изглежда като боза ;д поне като тематика тва няма нищо общо със старите игри. Хората явно са закъсали за пари, ех нищо вече не е като доброто старо време на 90те ;д
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Return Публикувано на: 25 Апр 2016 18:43
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 18:55
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 18:58
Никога не съм играл System Shock. Това неква подобна идея ли е с тея холограми? Нещо съм бая разочарован, тва е като да очакваш нов/стар Дуум или Куейк и да ти поднесат нещо съвсвем различно. Тея идеи в стил матрицата не са ми по вкуса. А и като чух Unreal 4 engine :d lol баси разочарованието. Къде бяха къде отидоха тези двамата. От пионерите в бранша са ще ползват чужд енджин защото няма кой да им направи техен. Целата работа му звучи... колкото и гадно да звучи, закъсали за пари. Като стари музиканти на 70+год където се събират за турне аахахха :п аматьорска работа. То хубаво плуя Бетесда ама. Тея kickstarter неща са ми некви непонятни... раждало ли се е нещо добро въобще чрез това?
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 18:59
Преди малко Джон каза, че в играта ще има weapon pickups, health packs, no health regen, ще има rocket jump, за сега без мечове и че ще има разни средновековни сетинги.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 19:00
unreal 4 e nai dobriq engine. Ima bezkraini vuzmojnosti
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 20:09
Найн Инч Нейлс написа: Тея kickstarter неща са ми некви непонятни... раждало ли се е нещо добро въобще чрез това? Адски много добри игри са били направени чрез Kickstarter: FTL, Chivalry: Medieval Warfare, Don't Starve, Pillars of Eternity, Hand of Fate, Shovel Knight, The Banner Saga, Elite Dangerous, Divinity: Original Sin, Darkest Dungeon и др. За някои разработчици това е единственият избор, но това не пречи по никакъв начин да се направи яка игра 
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 20:29
Супер яки игри
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 21:16
Превюто е готово 
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 21:26
Подочух че въобще няма да е ААА игра. И се замислих след като игра за 1 милион няма да е, то тогава колко струват игрите на днешно време. Баси колко пари се наливат, представям си новия Дуум колко пари струва, по точно не мога да си представя... ама тряя е бая много, милиони.
В чата яко се спамеше John Carmack... добре, че няма да е там и той хах ;д Ако доживея той да работи с Unreal енджин ... I'M DONE ;d
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 22:19
Е това вече щеше да е бати и гаврата 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Blackroom /The Return - John Romero & Adrian Carmack/ Публикувано на: 25 Апр 2016 22:31
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|