Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Dying Light : The Following
Публикувано на: 15 Фев 2016 09:09

А някой разцъка ли експанжъна на това бижу ? :D

Ташак, затрил съм си някъде сейвовете, а това иска да се почне с навдиган герой. Дори след като ми отключи да мога да цъкам експа, пак препоръчително иска 12 лвл на сървайвър. Игнорнах го и почнах, с някъв от нулата герой и сега съм гг на битките с 15 бандита с картечници. Кво прайме ? Некой има ли сейвове нещо да пази от преди ? :? :o :oops:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Dying Light : The Following
Публикувано на: 18 Фев 2016 03:22

На тва се точа откакто го обявиха, аз много избухнах с Dying Light преди година, лошото е, че нямам много време и място на харда, от нови неща, дето са там дори "да ги пробвам", кретам с мизерни 40 гб от 800 :/ Тая гта 5 можеше да не е сто милиона гигабайта...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2016 08:18

Аз и сега избухвам с това. Още от същото плюс бъгита и арбалети :D Голям кеф е.

Започването на нов герой е истинско сървайвъл преживяване и може би изпитах по-голямо удоволствие да успея така, от колкото щях да изпитам ако бях с 20+ лвл герой с всички екстри.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2016 09:59

Само веднъж да свърша ХСОМ и да събера няколко часа сън и го почвам и това. Беше си славна една седмица лятото, когато Dying light излезе и по цял ден(и нощ)не правих нищо друго, освен да пия бири и да играя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2016 15:24

Имам чувството, че всеки, който е дал по-сериозен шанс на играта, я е превъртял и е останал с добри спомени. Не е учудващо, щом имаха пари да забавят и разширят този експанжън толкова.

И аз не си пазя стария сейв, та ще почвам нов герой, няма да забравя как в оригинала в началото млатех с тръбата цимента, защото не бях сигурен дали зомбито върху него е умряло. :D Усещам как пак ше се пофилмирам...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2016 17:26

:D Не знам къде отива фъна, ако продължиш с 20 лвл герой, който с един замах реже 15 глави около него.

То най-яката част от играта е точно тоя период в началото дето събираш всякакви боклуци и си крафтиш лопата с ток, примерно, и 2 молотова и се надяваш да е достатъчно за предстоящия куест. Именно на експа това чувство е още по-засилено, щот се очаква от самото начало да се справиш с доста по-трудни неща.

Кефи ме колко walking dead атмосфера има тая игра. Особено като вземеш арбалета :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2016 03:49

shub niggurat написа:
:D Не знам къде отива фъна, ако продължиш с 20 лвл герой, който с един замах реже 15 глави около него.

Абе не е така. Зомбитата са доста добре балансирани. Дори и с меча, който бие 1000+ демидж, не смея да се хвърля на по повече от 10 зомбита. Освен това изглежда са ги направили и по-хищни, щото доста повече ме бият от преди(има го и това, че съм позабравил как се играе де).
БТУ бъгито е най-якото нещо евър.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2016 17:35

Shiiiet.
That ending. Just. Fuck. Awesome.

Spoiler for :
You either die a hero, or live long enough to become the villain

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2016 16:30

Аз останах малко разочарован, че не съм си изстрил сейфовете.

Относно края
Spoiler for :
Вярно е, че чета твърде много комикси, но искам играта, в която крана е обезобразено зомби, помагащ ужасените (от него) оцелели през деня и убиващ негри и индийци с автомати през нощта, стоящ далеч от невинни в обстановка където зомбитата и армията се трепат един друг.
Не се сещам за много игри с мотив доктор Джекил/мистър Хайд, ама да играя VTMB с 2 човечност и да издивявам през 20 секунди беше адски забавно.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2016 08:38

Влизам и аз в клуба на затритите сейфове. Не мога да се сетя дали преди имаше лък в играта, но определено е адски имбав за early game. :D Струва ми се, че са направили lamebrain-овете малко по-корави от преди, щото не помня преди да държаха толкова на бой :roll:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost