Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Dying Light : The Following Публикувано на: 15 Фев 2016 09:09
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 18 Фев 2016 03:22
На тва се точа откакто го обявиха, аз много избухнах с Dying Light преди година, лошото е, че нямам много време и място на харда, от нови неща, дето са там дори "да ги пробвам", кретам с мизерни 40 гб от 800 :/ Тая гта 5 можеше да не е сто милиона гигабайта...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 18 Фев 2016 08:18
Аз и сега избухвам с това. Още от същото плюс бъгита и арбалети  Голям кеф е. Започването на нов герой е истинско сървайвъл преживяване и може би изпитах по-голямо удоволствие да успея така, от колкото щях да изпитам ако бях с 20+ лвл герой с всички екстри.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 18 Фев 2016 09:59
Само веднъж да свърша ХСОМ и да събера няколко часа сън и го почвам и това. Беше си славна една седмица лятото, когато Dying light излезе и по цял ден(и нощ)не правих нищо друго, освен да пия бири и да играя.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 18 Фев 2016 15:24
Имам чувството, че всеки, който е дал по-сериозен шанс на играта, я е превъртял и е останал с добри спомени. Не е учудващо, щом имаха пари да забавят и разширят този експанжън толкова. И аз не си пазя стария сейв, та ще почвам нов герой, няма да забравя как в оригинала в началото млатех с тръбата цимента, защото не бях сигурен дали зомбито върху него е умряло.  Усещам как пак ше се пофилмирам...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 18 Фев 2016 17:26
 Не знам къде отива фъна, ако продължиш с 20 лвл герой, който с един замах реже 15 глави около него. То най-яката част от играта е точно тоя период в началото дето събираш всякакви боклуци и си крафтиш лопата с ток, примерно, и 2 молотова и се надяваш да е достатъчно за предстоящия куест. Именно на експа това чувство е още по-засилено, щот се очаква от самото начало да се справиш с доста по-трудни неща. Кефи ме колко walking dead атмосфера има тая игра. Особено като вземеш арбалета 
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 19 Фев 2016 03:49
shub niggurat написа: :D Не знам къде отива фъна, ако продължиш с 20 лвл герой, който с един замах реже 15 глави около него. Абе не е така. Зомбитата са доста добре балансирани. Дори и с меча, който бие 1000+ демидж, не смея да се хвърля на по повече от 10 зомбита. Освен това изглежда са ги направили и по-хищни, щото доста повече ме бият от преди(има го и това, че съм позабравил как се играе де). БТУ бъгито е най-якото нещо евър.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 26 Фев 2016 17:35
Shiiiet. That ending. Just. Fuck. Awesome.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 01 Мар 2016 16:30
Аз останах малко разочарован, че не съм си изстрил сейфовете. Относно края
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light : The Following Публикувано на: 09 Мар 2016 08:38
Влизам и аз в клуба на затритите сейфове. Не мога да се сетя дали преди имаше лък в играта, но определено е адски имбав за early game.  Струва ми се, че са направили lamebrain-овете малко по-корави от преди, щото не помня преди да държаха толкова на бой ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|