Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Помощ :)
Публикувано на: 06 Мар 2016 19:31

Преди две години си купих евтино лаптопче, което се оказа доста добро за цената си, смисъл играех си лига на най-високите настройки с 120-130fps, CS:GO пак на най-високите настройки играх с 80fps стабилни (смисъл нито се вдигат, нито спадат), Smite с стотина fps, но преди време почна да се бъзика нещо и (тогава спрях да играя smite и cs:go, но лигата падна на 60fps) занесох го на сервиз оправиха го, лигата я играя на 80fps в момента, но CS:GO и Smite вървят само на 20-40fps :( Драйвърите на видео картата са обновени :( Ако някой има идея на какво се дължи това, моля да помогне...:)

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Re: Помощ :)
Публикувано на: 06 Мар 2016 22:26

Каква е видеокартата?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Публикувано на: 07 Мар 2016 15:54

Cpl. D.Hicks написа:
Каква е видеокартата?

Видеокартата е nVidia 840m

Профил

Публикувано на: 07 Мар 2016 21:47

нелегален написа:
Обясни, моля, какво имаш предвид под това, че лаптопът ти е започнал да се "бъзика". Какво точно е ставало?

И не знам как така в сервиза хем са го "оправили", хем пак си на гаден хал.

Не отваряше много от програмите, почна да забива жестоко (ако играя и ползвам браузъра или скайп) и се включваше много бавно (2-5 минути)... Занесох го на сервиз, там са преинсталирали windows-а (поне така казват) и в момента освен проблема с игрите нямам никакви други оплаквания.

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2016 06:39

нелегален написа:
Сигурен ли си, че видеокартата е същата и отпреди сервиза? В смисъл да не са я сменили, или ако е вградена направо да са сменили дъното? Щото това, че са преинсталирали уиндоуса заради нещо, което най-вероятно няма общо с уиндоуса ме кара да се съмнявам в компетенцията им, и е много вероятно да са били някакви селянчета, които са искали да те измамят.

Видеокартата е същата :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2016 11:33

Проблема на евтините лаптопчета с хубави параметри е, че се използват евтини части като шаси, охлаждане, батерия и тн. и самия хардуер се износва много по-бързо.
Не знам какво са му "оправили" в сервиза, но аз бих го почистил, пастирал, сменил охлаждането и преинсталирал ОС-а. Това би трябвало да му даде още известно време живец.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost