Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Rise of the Tomb Raider
Публикувано на: 03 Фев 2016 17:43

Нема тема щот още не е кракната ли ? :D

Предвид колко ме изкефи предната, взех ей така че си купих Rise-а. Не очаквах играта да е такъв кеф, а това колко добре е пипнато всичко и колко добре изглежда - нема кво да говорим, трябва да се види.

Лицевите анимации са най-добре направените, които съм виждал до сега.

Още не съм много напред, но искрено се надявам играта да не се насере в някакъв момент заради Denuvo-то и да не се почне едно протакане с пачове и тъпотии. Но играта е всичко яко, което правеше предната добра, умножено по две :D

Ако некой се е чудел дали да фърли пари за точно тая игра - според мен си струва. :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Заглавие: Re: Rise of the Tomb Raider
Публикувано на: 03 Фев 2016 18:36

И аз си я взех. Предишната ми беше харесала страшно много и даже съм я врътнал 2-3 пъти май :D Още съм в началото, ама утре ще имам достатъчно време да я разцъкам както трябва.

Цитат:
Съмнява ме нещо да бие Уичер 3. Тя си беше 100% реалистична що се отнася до анимациите.

Точно при Witcher 3, според мене лицевите анимации са едно от по-незабележителните графични постижения. Добри са, но смятам , че игри като тая, предната TR даже и да речем The Last of Us имат по-експресивни лица за героите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2016 03:23

Даже един приятел писа във ФБ колко му е харесала, а рядко го прави. Май е по-добре от очакваното, на мен миналата ми хареса немалко, тази нещо ме блазни сега...

На уичера имаше нещо леко насечено като сменя типовете анимации (май наистина само при лицевеите не го усетих), сега като играя dragon's dogma си дадох сметка. Интересно ми е дали е по-добре от на Unity (https://youtu.be/v3KT0kiM_lY?t=2826).

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2016 17:31

Може би забихме твърде много с това дали са най-добрите, ама просто са добри :D И не само лицевите, ми и движенията като цяло. Уичъра имаше добри лицеви анимации на Гералт и някои от главните, но много от движенията бяха малко дървени на места :D

Не съм играл Unity, та не знам. Иначе може би ми прави голямо впечатление, щото последните 2 месеца играх диабло и wow :oops: :oops: :oops:

П.П. Примерно, вижте тука от 13:40 нататък - https://www.youtube.com/watch?v=GXWebLJ81s0

Или от 27:30 нататък, изреженията им предават всички емоции на изненада, уплаха, злоба и т.н. :D

И това не са cgi синематики.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2016 20:41

Аз от миналата година заради unity, witcher 3 и mgs 5 твърдя, че до няколко години, като технологията поевтинее дори за по-малките разработчици, никой няма да се занимава със CGI повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2016 04:53

Накара ме да се замисля и да проверя и уикипедия казва "The term 'CGI animation' refers to dynamic CGI rendered as a movie.", което имах предвид, че cgi като готови филмчета ще ги няма, а само в реално време и пак ще е по-добро. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost